- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 0
No, to generalnie mamy prawie komplet... Prawie, bo co poniektóre nasze lipcówki się nie odzywają.... Co z judytejszą, moonią i dorotą_k123? a olcia1989a? Niedawno do nas dołączyła to może da znać co i jak u niej... Bo na nadię, ladymartulę, Satynkę, MlecznąMamę i magmę jakoś nie liczę, bo już długo milczą...
askan2, piękny Ksawuś Nie wygląda na zdjęciu na 2-tygodniowego maluszka
A wg Twojego suwaczka jesteś w 42 tygodniu ciąży
magda, i jak klima? daje radę?
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
- dorota_k123
- Wylogowany
- gaworzenie
W piątek po południu byłam u mojej gin dostałam skierowanie do szpitala. Wczoraj w szpitalu wykonano mi KTG no i wróciłam do domu.
Na oddział mam się stawić w poniedziałek przed 8.00, no i czeka mnie wywołanie ;-(
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
villcia słodziak! do twarzy mu w tych ogrodniczkach
dorkiszon każda z nas chyba tak ma - martwimy sie o wszystko
dziubasek tez tak mam 2 tyg leci, dzień przerwy i znowu...no w końcu 6 tyg połogu wiec nastawiam sie ze nie predko przejdzie :/
karolinap ja tak strasznie nie przeszłam tego cc, fakt telepało mnie po wszystkim chyba ze 2h ale nastepnego dnia juz zaczełam być mobilna i normalnie zajmowałam sie mała - chyba kwestia nastawienia choć fakt wstanie z łózka zajmowało mi jakieś 5 min i 20 stęknięć
i dzis w nocy mojemu bratu ciotecznemu urodził sie synuś też cc bo tętno spadało a akcja nie postepowała...
siwa gratulacje!!!!! śliczny blondasek! dobrze ze miałas cc bo w twoim przypadku poród naturalny byłby zbyt ryzykowny.
my dziś we 3 leniuchujemy w domciu na ten upał nie mam zamiaru nawet nosa wystawić
mm tabeleczka super sie prezentuje - niedawno kolorowałyśmy a tu juz prawie pełna
- dorota_k123
- Wylogowany
- gaworzenie
Nie myślałam że tak ze mną będzie i dotrwam do terminu a nawet będę po terminie. Jednak znacznie wolałabym spontaniczny rozwój akcji niż czekanie co się teraz zadzieje ;-(
Jestem już załamana całą tą sytuacją oczekiwania i jeszcze ten straszny upał.
Staram się myśleć pozytywnie ale niestety na tym etapie jakoś mi ciężko. Ogólnie cały czas bardzo bałam się porodu a teraz to już szczególnie... choć wiem że mnie to nie ominie.
Przepraszam że wam tak smęcę ale nie mam komu się wygadać. Mój P. też się denerwuje a pozostali to tylko dzwonią i piszą jak tam czy już urodziłam.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorotato jeszcze twój poród musimy przezyc trzymam kciuku za szybka akcje
Haha nie wyobrażacie sobie jak mój mezus się podluzuje nie rozmawiam z nim od pamietnej kłótni a co może wreszcie zrozumie ze czasami zachowuje się jak palant... Wstał raniutko, zrobił śniadanie, wziął Miss i leze sobie z Julcia w wyrku i leniuchuje , w nocy też jakieś podejścia robił ale ze ja wredna zolza jastem to tak łatwo mu nie popuszcze
Nocka minela mi cudnie bo wczoraj kupiłam infacol na gazy, zaaplikowalam małej po kąpieli i spala spokojnie z pobudkami co 3/4 godz.. Polecam infacol na baczki- można go stosować od pierwszych dni..
P.s czy wasze bobasy przewracają się same na brzuszek, moja wczoraj przewróciła się parę razy... W nocy też zastałam ja spiaca na brzuszku- sruba jedna kochana
- dorota_k123
- Wylogowany
- gaworzenie
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorota_k123
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Noc masakra, Mały jadł co godzinę, pił po parę łyków i zasypiał na chwilę nos zatkany, musiałam mu odsysać kipy przed jedzeniem, do tego zmiana pieluch jakieś trzy razy...no kumulacja normalnie teraz leży z tatuśkiem, ja z deczka nieżywa jestem
Za to pogoda ok bo wreszcie chłodek przyszedł
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorota_k123
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziewczyny powiedzcie proszę jak miałyście wywoływany poród to ile to wszystko trwało 1 czy 2 dni czy jeszcze dłużej?
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
We środę idziemy na kontrolę z małym i przy okazji umowię sobie wizytę u mojego dr zrobimy testing podwozia