- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
agusiaa26, aż do wtorku...oj, bidna Ty... Ja też miałam bardzo niską hemoglobinę po porodzie (coś przy obchodzie usłyszałam od lekarza, który mamrotał coś o jakiejś piątce...więc nie wiem, czy nie miałam jeszcze niższej...), ale że po lekach następnego dnia był progres w wynikach to mnie wypuścili...
agnesia, dajesz z boczku głowki wałeczek z pieluszki, żeby Sewuś nie obracał jej na boczek? Tak się z ciekawości pytam, bo Ty mądra mama jesteś i może znów się czegoś od Ciebie dowiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Glodna jestem przepotwornie, mężu jak zwykle popił, sam sobie jeść zrobił (żadna filozofia), walnął teksta żebym się pospieszyła to się pukniemy też dzisiaj skoro wczoraj się dało...taaa chyba mlotkiem w czoło...i poszedł spać. Nafuczałam na niego go żarł rybę, smierdzi wóda i mi Sebka obudził jak juz zasypiać zaczął obrażony poszedł spać nie ma co liczyć na pomoc w nocy, ale jakoś się nie nastawiałam na to, bo i tak codziennie muszę dawać sobie rade sama.
W skrócie wieczór jak co weekend, on głupi i pijany ja ofuczana, śpiąca i głodna. A w tym wszystkim jeszcze dziecko...jęczące pomimo wszelkich wygód jakie dziecko może miec
qltoorkomi to się wydaje, ze raczej mógłby się spocic i potówek dostać niż odparzyć. Nigdy o tym nie slyszalam
Koncze kanapki, do bije bananem, zdejmę szpachlę z twarzy i idę spać. Mam nadzieje, ze dziecko da mi pospac. Do jutra
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja przez ostatnie dwa tygodnie dzien w dzien bralam tylko prysznic(pozszywali mnie tymi zszywkami i jakims klejem i ubzduralam sobie ze mi sie brzuch otworzy bo rana duza )ale dzisiaj polezalam sobie w wannience i od razu lepiej sie czuje ogolilam sobie nogi debilatorem(a nie robilam tego przez cala ciaze tylko maszynka jechalam)-myslalam ze sie wsciekne z bolu(skora mi sie zrobila taka wrazliwa ze masakra)
Ciekawe jak tam nasza Natalka????
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi zaraz cycki eksploduja moja Gwiazdeczka spi juz 4 godzine a cyce pelne(zaraz sie przeleja ) A tak wogole to tez tak macie ze jak tylko pomyslicie o karmieniu to wam mleko z cycow leci??????
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziubasek - tez tak mam, na sama myśl leci a przy karmieniu - jednym karmie a z drugiego leci
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
My główki nie układamy waleczkiem bo Pola śpi na obydwu bokach a jak lezy i nie śpi to przeważnie na pleckach wiec mam nadzieje ze jej główka się ładnie wykształci
My za to uzywamy misia który przytrzymuje plecki Poli. Bo jak się jej nie odbije to nie kładę jej na pleckach w obawie o zaksztuszenie i kładę na boczku i zabezpieczaj misiem : tu fotki: nasze9miesiecyyy.blogspot.com/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Gwiazdeczka pospala aż do 3:30 i teraz leży i ogląda swiat , jutro mezus wraca do pracy na szczęście we wtorek przylatuje moja mamuska . Tak się bałam ze sobie nie poradzę z dwoma Pindami a ja tu jestem bardziej zorganizowana niż przedtem( domek lsni, rodzinka glodna nie chodzi a ja mam jeszcze czas dla siebie ) co prawda zmęczenie też czasami daje popalić ale cóż takie jest zycie
P.s mam nadzieje że to nie jest fałszywy alarm ale od wczoraj nie poleciała mi ani kropelka krwi
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
i znów widze podobieństwo w naszych szkrabach, mój ma non stop pełną pieluszkę siusiów,
Wczoraj mimo upału świetnie spędziliśmy dzień, o 7 było 20 stopni pojechaliśmy zatem do mojej sis która mieszka nad jeziorkiem, na dworze było później przeokropnie a Tymuś budził się co godzinkę i spał dalej w chłodnym dommku. Wieczorkiem poszliśmy się popluskać - ale fajnie mieć trochę ruchu po tylu miesiacach nic nie robienia.
Mamcie czy wy kładziecie do snu dzieciaczki na brzuszku?
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Chciałam tylko napisać, że u nas wszystko w porządku. Aleksander jest przecudny! Jak tylko się ogarnę ( ciągle goście ) to nadrobię wszystkie posty.
Gratuluję wszystkim Mamusią, którym jeszcze nie gratulowałam. I całuski dla wszystkich dzieciaczków!
Pozdrawiam
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Chciałabym oznajmic ze 25.07.2013 urodził sie siłami natury nasz synek Miłoszek:) porod trwał 8g 10min pierwszej fazy i 10 min 2 fazy porodu:)waga 3960 i 60 cm dł. jest cudowny uczymy sie wzajemnie rozpoznawac potrzeby, narazie idzie niezle, wczoraj wyszlismy ze szpitala bo synek miał zoltaczke, ale juz jest ok:) niestety nie karmie piersia, musze spalac pokarm bo mam zła budowe anatomiczna piersi głownie lewej:(( i nie mam mozliwosci karmienia, probowalismy nawet kapturków ale nie udało sie...jestesmy na butelce troszke przykro mi z tego powodu no ale postaram sie inaczej dac synkowi tego co potrzebuje:) jestem padnieta ale szczesliwa:)