- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja u nas obstawiam kolejnego zeba, tylko niech juz wylezie bo matka w wariatkowie wyląduje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas też wszystko ok,Julek rośnie jak na drożdzach, codziennie sie mietosimy, mały piszcze gada spiewa i tak jakos leci dzien za dniem.
Uni wow jaka kolekcja kryminałów- też je uwielbiam ale tylko w wersji papierowej, jakoś nie moge sie przekonać do audiobooków, ostatnio udało mi sie nawet przeczytać Wielbiciela Charlotte Link, a teraz zabieram sie za nowe książki.
Dorkiszon a ile juz wazy Twój Kuba jak tyle je? Julek w nocy też kilka razy sie budzi ale sie juz wycwaniłam i jak idzie spac ok 20 to o 23 daje butle i pózniej jak sie budzi o 2 i 4 to daje mu smoczka i załapuje
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
zakupiłam dziś kaskę Sinlac w ogóle nei skomentuje je ceny! jak to jest ze zwykła zmakowa kosztuje 7 zł a bez smaku i glutenu 20? popierdzieliło kogoś, no ale musze powiedzieć ze smaczna jest smakuje jak takie chlebki fit zbożow i młodzieniec wyłoił cała butlę gestej kaszki - chociaż zaleca sie dawanie tego łyżeczką - jutro próbujemy...
- MadMar
- Wylogowany
- pierwsze słowa
o tym dlaczego zniknęłyśmy.
Dla mojej psychiki to było za dużo. Zamiast cieszyć się ciążą ... a z resztą same przeczytajcie(jeśli macie 'trochę' czasu i chęci.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale tasiemiec. Gratuluję tym, którym udało się przebrnąć i wracam, jeśli mnie zechcecie
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- MadMar
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziubasek :*
W marcu idę do szpitala na biopsję wątroby i w zależności od jej stanu będę skierowana na roczne leczenie (jeśli oczywiście spełnie warunki NFZ)
Obecnie staram się odstawić mojego ssaka od piersi, ale ciężko to idzie. Gardzi butelkami wszelkimi, niekapkami też. Mlekiem i kaszkami pluje, ehh upary egzemplarz po tatusiu
Ktoraś pytała o spanie przy lampce- u nas Hania śpi po ciemku, zapalamy małą lampeczkę do karmienia. Od kilku nocy cyc jest 0 19, 21,23, potem o 6 lub o 8.
Wcześniej ciągle budziła się co 2- przy dobrych wiatrach 3 godz. Chodziłam jak ćma, bo mąż od września był w delegacji, więc byłyśmy same z psem Wrócił dopiero na święta
a jeśli chodzi o śliwkę- to chyba jej jeden z ulubionych owoców
Wasze Dzieci też się trzęsą jak widzą coś co lubią (np ową śliwkę, lub ulubioną zabawkę?)
- MadMar
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Szacuje się że aż 70% Polaków może być zarażonych a wartości Alat i aspat nie zawsze są podwyższone. Chyba najlepsze co można zrobić to oddać krew-zbadają i nie trzeba chodzic po lekarzach i płacić (bo to badanie jest płatne), na szczęście w warunkach domowych nie jest łatwo się zarazić. Mój mąż jest zdrowy a przez 7lat kochalismy się używając tylko tabletek. Czasem korzystaliśmy z jednej maszynki do golenia.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- MadMar
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- Martazytka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolek 25.07.2013r
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do świateł - my mieszkamy pod latarniami i dodatkowo zaciemniamy roletami pokój- śpimy więc tak, że jest ciemno jak d...e czarnej. Mały się przyzwyczaił- my też. Jak wstaje to zapalam lampkę nocną. Od kilku dni Dziecko mi się budzi co 2 godziny- a wcześniej spał 10 godzin. Smoczek w czasie pobudki nie działa bo Karolciak po omacku szuka cycka i jakby mógł to przyssałby się przez bluzkę- jest Mega głodny. W dzień tak samo- je co 2 godz, a czasem co godzinę. Pokarm jest -ale chyba potrzebuje więcej- albo to SKOK!!! Od jutra zaczynam wprowadzać rano kaszkę- na mm. MM Bebilon przetestowane- w szoku nawet jestem bo Mały zassał butlę i wydoił 80ml dumna jestem.
Agniesia- napisz jak tak dolegliwości ciążowe ? Ostatnio pomyślałam o Tobie- że ja nie dałabym rady tak szybko z drugą ciążą- bo kręgosłup by mi się przełamał na pół. Dlatego zabieram się za ćwiczenia i poprawę kondycji, żeby mieć siły na może jeszcze jednego malucha
- Martazytka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolek 25.07.2013r
- Myszka24
- Wylogowany
- gaworzenie
Od 2 nocy testujemy spanie po ciemku i jest dobrze(odpukać) dla Martynki to chyba żadna różnica czy miala zapalone czy zgaszone światło, wczoraj wstawalam do niej 6 razy a poszła spać o 21 a dzis tylko 3 ale zasnęła dopiero o 23
Martyna ja widzi miskę z kaszka to ręce i nogi chodzą ze mam wrażenie ze zaraz odleci a jak widzi swoje ulubione zabawki i jak siedzi mi na kolanach i wyciągam cyca to zaciska piastki i trzęsie sie jak galareta a do tego wydaje podobny śmiech jak Kacper z rodzinki.pl
My podajemy mm Bebiko jakoś najlepiej podpasowalo małej nawet z butli je wypila a na bebilonie nawet kaszki nie chciała jesc