BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #591829 przez karolinkanice16
Hej kochane nie byłam dziś oglądać tych ciuszków ale idę jutro :) 3 worki mają być :) Za to dzisiaj pojechałam do miasta i mamuśka się obkupiła :) a synkowi tylko dwie rzeczy :)
Te bodziaki koszulowe świetnie przypasują do spodni z ostatniego posta :).

I skarpetusie :)

A druga babka przywiezie mi we wtorek około 80 sztuk ciuszków dodatkowo i powiedziała że jeszcze coś dorzuci od siebie :) także ja z ciuszków już na razie nic chyba nie kupuję :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #591850 przez patrysia305
witam Was po nieprzespanej nocy.

Cały czas dziwnie pobolewa mnie lewa strona, brzuch mam napięty, mogę leżeć ta na pół na wznak, wtedy nie boli. zastanawiam się bo dokuczają mi tez wzdęcia gazy i czy ten ból nie jest przez nie czy czasem coś z macicą.
teraz wzięłam nospe zobaczymy czy pomoże.
Tymuś do tego jest bardziej aktywny i w ta lewa strone mnie kopie, ahh nie wiem co mam robić, miała któras z was tak?

12 lata 1 miesiąc temu #591862 przez Qltoorka
Ja też się witam z rana :) Smacznego śniadanka Mamuśki :)
patrysia305, ja też mam podobne bóle z lewej strony i brzuch też bardzo napięty, szczególnie wieczorami, wtedy mam wrażenie, że zaraz mi brzuszek rozsadzi. Podczas prób zaśnięcia boli najbardziej, gdy próbuję zmienić boczek.

12 lata 1 miesiąc temu #591870 przez patrysia305
nie wiem czy mam na to patrzeć że jest normalne czy działać, teraz po nospie troche przeszło moze dla świętego spokoju dziś sobie poleżę plackiem.

12 lata 1 miesiąc temu #591888 przez osobka85
hej mamuski:) wlasnie siedze w przychodni na obciazeniu glukoza, wiec przez 2 godziny moze uda mi sie nadrobic pare stron forum. glukoza faktycznie slodka jak diabli, ale nie bylo tragedii- po Waszych postach myslalam, ze bedzie gorzej... milego dnia zycze:)

synek- Jaś <3

12 lata 1 miesiąc temu #591891 przez osobka85
a i mnie tez boli brzuch przy przekrecaniu na drugi bok w nocy:/

synek- Jaś <3

12 lata 1 miesiąc temu #591901 przez sloneczko33
kochane witam was w zimowy dzien Patriza no niestety nie wiem ale lekarza zmieniam na tego do ktorego dorkiszon chodzi poniewaz go kojarze a czytalam opinie o nim ja mam tylko skierowanie na glukoze ale musze isc kupic oraz morfologia i badanie ogolne moczu cytologie tez mi pobierali

12 lata 1 miesiąc temu #591908 przez Kasik88
Hej,
ja już po wizycie w labolatorium, krew oddana, tylko pani mnie zmartwiła bo powiedziała, że nie gwarantuje mi, że wyniki z toksoplazomozy będą na wtorek
kaska1982 ano nie powinno, ale z synkiem myłam i nic się nie stało to teraz też umyję oczywiście nie wszystkie na raz, tylko sobie partiami rozłożę ;)
karolinkanice superaśne body i skarpetusie.
Dziś czuję przypływ energii i zaraz biorę chałupkę w obroty :D

12 lata 1 miesiąc temu #591912 przez NataliaK
Cześć dziewczyny :)

Mi się też brzuch napina i pobolewa przy zmianie boku ale po jakimś czasie mam wrażenie, że dziecko się inaczej ułoży i jest już ok więc to chyba normalne jest.

Śliczne te body koszulowe - będzie mały elegancik :D

W Poznaniu dziś piękny dzień :) a u mnie w mieszkaniu remontu ciąg dalszy, mieszkanko co prawda wygląda jakby coś w nie trafiło jak wszystkie rzeczy wynieśliśmy z malutkiego pokoju ale jakoś przeżyjemy bo cieszy mnie fakt, że niedługo będzie tam śliczny pokoik :) Jakoś mi tak ostatnio w miarę czas szybko upływa, że dziś zdałam sobie sprawę, że już po weekendzie w poniedziałek mam wizytę u lekarza...już się nie mogę doczekać podejrzenia szkraba :) ciekawa jestem ile urósł od ostatniej wizyty. Miłego dnia dziewczyny :)

12 lata 1 miesiąc temu #591913 przez karolinap
Witam mamusie!
U mnie jak codzien pobudka o 8 :)
Zrobilam zdjecie i pokaze Wam jakie wczoraj kupilam rzeczy dla mojej Stokrotki :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #591922 przez karolinap
Ja na glukoze ide 5 kwietnia dopiero :) Polozna powiedziala zebym sobie przyniosla cytrynke do wcisniecia zeby smak byl troche lepszy :)

Mnie brzuch jakos nie uciska, mialam twardy jak bylam przeziebiona ale czy Wy tez macie juz male problemy zeby utrzymac sie np. na jednej nodze jak sie ubieracie (nie wiem jak to wytlumaczyc)? Bo ja sie chwieje jak ubieram nogawki spodni:) Niby brzuch mi jeszcze nie przeskadza bo nie jest az tak duzy ale jak podnosze noge to mi ciezko :P

12 lata 1 miesiąc temu #591932 przez sloneczko33
mi tez sie ciezko ubiera i mam czasem takie zachwiania

12 lata 1 miesiąc temu #591945 przez mycha7
Witam wszystkie Mamusie. Od dwoch dni swedza mnie lydki i piszczele. Nie wiem czy cos zjadlam czy to moze byc od watroby. Czy czytalyscie cos na ten temat? Moze mam ta grozna cholestaze? Tylko podobno wystepuje ok 30 tyg. Co mam robic

12 lata 1 miesiąc temu #591961 przez dorkiszon
karolinap siła ciężkości się zmienia ja tez nie ustoje teraz na jednej nodze zaraz mnie przechyla :) dlatego jest niewskazane z tego względu na drabine wchodzić, bo można szybko starcić równowagę.
mycha7 mnie nic nie swędzi nie mam pojęcia co to może się dziać.
Brzuch mi twardnieje kilka razy dziennie, ale tylko macica się skurcza po kilku sekundach puszcza lekarz mówił, że tak się dzieje.
Śliczne ubranka :)

12 lata 1 miesiąc temu #591962 przez dorkiszon
mycha7 jeśli sie martwisz to idź do przychodni spytać co to może być jak alergia to chyba byś miała jakieś wypryski czerwone i wtedy swędzą.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka