BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #214422 przez monika1984lodz
Kurde nie wytrzymam chyba ja nakarmie na spiocha bo inaczej nie zasne spokojnie....

A Fifolini jest booooski :) buziak od cioteczki i Emilki :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #214426 przez beti
Hihi...pierwsza!!! :D ale zaraz ide spac dalej :P

Monia twarda bądź :) wyobraz sobie że Ciebie by tak karmiono jakbys glodna wcale nie byla :P

Agusia, a ja dziekuje za podpowiedz odnosnie wyciskania baczkow tej co Zdjecie wstawialas :P też się super sprawdza :) tak sobie popatrzylam na to zdjecie co wstawilan i tam moze nie do konca to widac ale Fifi jest do dolu brzuszkiem, nie na boczku :D
13 lata 2 miesiąc temu #214454 przez Pyśkaaaa
Druga:)
Monia ale fajna ta Twoja nunulka
Beti spory ten Twoj chłopunio
wogóle wszystkie nasze maluszki są przecudne tylko się zachwycać:)
nasz Franek dziś przeszedł samego siebie obudził sie tylko o 3 na jedzonko z godzine poleżał i spał do 8 i jestem dziś w miarę wyspana :D
dziewczyny co karmicie piersia dajecie na żądanie czy staracie sie o stałych porach :unsure:

a i Beti ile czasu miałaś odchody :unsure: bo ze mnie leci i leci...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #214484 przez beti
Pyska, ja karmie na zadanie ale staram się robic przerwy min 2,5-3h oczywiscie jak Fifi pozwala :)

Co do pologu, to ja z podkladami chodzilam ytroche ponad 3 tygodnie, potem podpaski a teraz wkladki bo sluz jest nadal delikatnie podbarwiony...
13 lata 2 miesiąc temu #214496 przez slowiczek
Trzecia choc nie spie juz 2 h :p

Pyska ja karmie na zadanie a co do pologu to daj sobue troche czasu, tak szybko nie przestanie leciec niestety :p

A my dzis konczymy 5 tydzien i idziemy na usg bioderek :)
13 lata 2 miesiąc temu #214503 przez pati-m
Czwarta :) Witamy :)
Mój mały gaduła leży obok i nawija, a ja mam chwilę żeby skrobnąć :)
Śliczne maluszki na tych fotkach, no ale nie ma się co dziwić :lol: A mój Kacper też lubi jak go się tak nosi i to nawet nie tylko żeby była ulga dla brzuszka, tylko tak dla przyjemności :)

My mieliśmy wczoraj rodzinny dzionek. Najpierw do okulisty z małym - wszystko dobrze na szczęście i fototerapia nie zaszkodziła. A potem pojechaliśmy do manu, bo już od dłuższego czasu chodziła za nami mexicana :) Bąbel grzecznie spał, później zjadł butlę mleka i wróciliśmy do domku :)

Czy wasze maluszki też są takie zmarzluchy? Mój Kacper już teraz spi w śpiworku, a mimo to potrafi mu tak bródka latać z zimna, że szok. Ja jak byłam niemowlakiem, to też podobno bardzo ciepło lubiłam, zresztą do tej pory jestem ciepłolubna - odziedziczył to po mnie? :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #214642 przez monika1984lodz
dzien dobry :)
nie wytrzymalam nakarmilam mala na spiocha o 00:30 zjadla 50 ml potem poszlam spac , sama sie obudzila o 3:40 potrm 6:40 a potem 10:30 wiec pospalysmy :)
Terazsiedzi w bujaczku i gaworzy :)

Pati pewnie Kacper ma to po Tobie :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #214662 przez fanka
Witam i ja. Nie chce chwalić się za szybko ale chyba skok rozwojowy mamy pomału za sobą. Mały już coraz mniej wisi na cycku i już spokojnie posiedzi w bujaczku czy poleży u Taty na brzuchu , i nie jest już taka maruda. Oby już było po skoku!!!
A tak wogole to mój brzdąc wczoraj skończył miesiąc!!!
Monika- wielki buziak dla Nunki z okazji skończonego wczoraj miesiąca, przepraszam za spóźnienie ale wczoraj jeszcze skok trwał więc byłam uwiązana ;-)
13 lata 2 miesiąc temu #214673 przez Agusia83
I ja sie dzis witam,choc niewyspana totalnie...mala obudzila sie o 2 w nocy i wcale juz jej sie nie chcialospac...jedynie wisiala przy cycku i plakala...nosilam ja,przewijalam, bo zrobila 2 kupy...(chyba taka tradycja nocna bedzie :silly: )masowalam brzuszek,dalam herbatki...ico?I nic....zasnela dopiero ze mna w lozku, jak ja wzielam do karmienia...maz nie wyspany....ciekawe jak sie czuje w pracy...oczy ma pewnie na zapalkach...

Fanka i Monia, to i ja gratuluje Waszym pociechom, ze wczoraj skonczyly miesiac :laugh:

A ja siedze i czekam na ten wozek...ciekawe kiedy bedzie?...wydaje mi sie, ze kurier powinien zadzwonic czy bede w domu, bo to dosc ciezka przesylka i raczej nie chcialoby mu sie poraz drugi tu jezdzic....
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #214701 przez Mała
Witam.
Ja wczoraj byłam kupić bluzkę i się udało, ale normalnie masakra nic poczciwego nie ma, a jak już jest to jak wszędzie dobre to w biuście nie i odwrotnie.
A dzisiaj byłam po buty i też nic ciekawego nie ma, ale w końcu znalazłam.

A teraz się pochwalę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #214705 przez pati-m
Mała - Ola cudna, a na tej drugiej fotce to jeszcze mamusi na górze brakuje i szczęśliwa rodzinka w komplecie by była :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #214711 przez Mała
Tylko mój mąż by mógł tego nie przeżyć ;)
13 lata 2 miesiąc temu #214718 przez pati-m
eeeee tam, widać że silny facet :woohoo: Jak patrzę na Twojego Kamilka to aż mi się wierzyć nie chce, że ten mój mały bąbel też będzie takim dużym, fajniutkim chłopczykiem :)
13 lata 2 miesiąc temu #214722 przez monika1984lodz
MAla ale masz fajna rodzinke :)buziaki dla Olenki i KAmila :) :*

A Nunka sama siebie przechodzi wola jesc co pol godziny i opitala 40 ml, zasnela na dziesiec minut i teraz znowu wola jesc oszaleje hehe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #214724 przez pati-m
Monika - mój Kacper też tak ma :) Zamiast jak zawsze wcinać 100-120ml co 3h, to je 60ml co 1,5h :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia