BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 9 miesiąc temu #328736 przez patys
wreszcie słońce w moim mieście :laugh: aż chce się żyć...już zdążyłam rano wyprać sobie płaszczyk wiosenny:)tylko żeby się jeszcze ładnie dopinał :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #328739 przez kasia7775
U mnie nie ma słoneczka :( szaro i mgła jest.... tylko ptaki słyszę jak ćwierkają wiosennie :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #328749 przez aganio87
U nas na razie bez słoneczka ale 11 stopni wiec może już ciepełko bedzie :) :)

Jutro ide odebrać wyniki krwi badań prenatalnych niby sie nie boje ale jednak zasze jest obawa..... no i wkońcu sobie kupie ciuszki ciążowe bo już sie w nic nie mieszcze :( tak troche gruba sie zrobiłam.... :P :)

miłego dzionka życze kochane :) :) :)

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #328779 przez 26joanna
Cześć mamuśki :)
U nas tez bez słoneczka , jest zachmurzone niebo , a ja robię pranie :angry:
Na początku stycznia zaczęłam się odchodząc , biegać i ćwiczyć . 2 kg poszło w dwa tygodnie wiec pozbyłam się już za dużych kurtek wiosennych "bo przecież schudnę" . Kilka dni później zrobiłam test i okazało się ze jestem w ciąży. Wiec wiosnę zaczynam w już nie dopinającym się płaszczyku :silly: ale na zakupki porządne pojadę przed wylotem do Polski :lol: Ja dalej jestem 1 kg na minusie ale brzuszek już mam widoczny , ale nie wiem czy byście go wypatrzyły bo ogólnie mam brzuch :P

12 lata 9 miesiąc temu #328785 przez siteczko
A u nas pięknie słoneczko świeci, nawet przez szybę przygrzewa mi w plecki ;)
Wczoraj był dzień pełen wrażeń, nie tylko dla nas, bo powiedzieliśmy większości najbliższych znajomych i kuzynostwie o naszym małym skarbie :) miło jak tyle osób cieszy się razem z nami :) A jakie było co poniektórych zaskoczenie, bo nic nie podejrzewali ;) i też że udało nam się te prawie 3 miesiące utrzymać w tajemnicy hehe [sami wiedzieliśmy od 2 :) ]
Miłego a przede wszystkim słonecznego dnia! :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #328803 przez agnesssa
U mnie też słoneczka brak :dry:

Od początku tygodnia miałam każdy wieczór tak mocno zajęty, że chodziłam spać po północy, a rano do pracy trzeba było wstać i odczuwam tego skutki :huh: Jestem tak zmęczona, że najchętniej bym się teraz położyła na klawiaturze i zasnęła :silly: Dobrze, że dzisiaj już czwartek :woohoo:

Joanna wrzucaj brzusio, ja też wrzucę a przypominam, że do najmniejszych nie nalezę :silly: Ale znajomi i mąż mówią, że widzą, że to ciążowy a nie tłuściutki :blush: :blush:
Proszę

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #328835 przez chłopek
hej ja net nie miałam,
agnessa super brzuszek mój 2X tyle :)

12 lata 9 miesiąc temu #328841 przez patys
agnessa no jasne, że widać, że ciążowy :lol: współczuję tego zabiegania...ja mam zupełnie inaczej bo nie chodzę do pracy więc naprawdę odpoczywam. I nawet porządki świąteczne będą w tym roku bardzo na spokojnie, bo codziennie będę sobie coś w szafkach porządkować tyle mam czasu :lol:

siteczko podziwiam, że wytrzymaliście tak duzo czasu, żeby powiedzieć o ciąży...ja bym nie nie dała rady :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #328854 przez aganio87
Joanna to bez gadania pokazuj ten twój brzuszek :)

Agnesssa śliczny brzusio i żaden tłuściutki tylko ewidentnie ciążowy :) :) :)

Chłopek Ty to wiadomo już 27 tydz prawie :) pochwal sie nam swoim brzuszkiem :)

Siteczko my też trzymaliśmy w tajemnicy 12 tygodni by nie zapeszyć bo za pierwszym razem to się od razu pochwaliliśmy i był zonk a teraz jesteśmy przekonani że bedzie ok więc możemy powiedzieć :)

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #328856 przez chłopek
aganio później wrzucę fotkę, mąż sie ze mnie śmiał że mi już brzuch przegonił cycki :)

12 lata 9 miesiąc temu #328858 przez agnesssa
Chłopek to dobrze, ze masz większy, bo w końcu jesteś dużo wyżej ode mnie :lol: A jak się czujesz, bo ostatnio mówiłaś, że nie ciekawie :unsure:

Patys no to fajnie masz :woohoo: Chociaż ja bym sobie wzięła tydzień wolnego bo dłużej bym oszalała. W poprzedniej ciąży musiałam leżeć przez miesiąc i nie wypoczywałam nic a nic od tego :ohmy:

Siteczko ja też bym nie wytrzymała tak długo ;) Ale faktycznie to jest super jak rodzina i przyjaciele się cieszą razem z nami :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #328864 przez siteczko
Dla nas ważna była ta poniedziałkowa wizyta, powiedzieliśmy sobie, że jeżeli wszystko będzie dobrze będziemy rozpowiadać :) gdyby nie została odwołana wizyta z 1.03 to pewnie już wtedy byśmy mówili... no ale los chciał inaczej :) my jesteśmy spokojniejsi a i jakie większe zdziwienie wszystkich jest jak to udało nam się tyle czasu ukryć, fakt że po mnie totalnie nic nie widać, na dodatek nie mam żadnych ciążowych dolegliwości ;) również chyba dużo łatwiej by mi było rozpowiadać zaraz jak zobaczyłam II kreseczki, niż teraz jak od tego dnia minęło właśnie wczoraj 2 miesiące :) a oczywiście praktycznie od początku bo od dnia babci i dziadka wiedzieli nasi rodzice oraz rodzeństwo, tak więc nie byliśmy samotni w naszym szczęściu, po za tym od początku mam Was :)

12 lata 9 miesiąc temu #328866 przez chłopek
agnessa juz lepiej najbardziej to ta noga mi daje w kość, jak stara babcia chodzę.

12 lata 9 miesiąc temu #328920 przez 26joanna
NO ja wrzucę zdjęcia brzuszka jak minie magiczny I trymestr czyli w niedziele :silly:
Moi rodzice i rodzeństwo wiedzieli pierwsi , później teściowie i przyjaciółka. Hmmm chyba już była przyjaciółka :( Zostałam sama bo jestem w ciąży :( ale chociaż już wiem jaka jest naprawdę.....
agnesssa śliczny brzuszek , ja mam nie wiele mniejszy i staram się jeszcze go maskować ale już coraz trudniej :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #328942 przez Anulka
Joasiu, a czemu "była" ? Obraziła się, że jesteś w ciąży?? :ohmy:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka