- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Wczoraj pojechaliśmy na zakupy po sukienkę dla mnie na chrzciny i załamałam się bo nic na mnie nie było

Polal trzymam kciuki za Szymka

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Za operowane jutro maleństwo i jego serduszko będę bardzo mocno trzymała kciuki i pomodlę się dzisiaj za nie...Kasiu a wiesz może dokładniej jaka to wada?
czajusiątko mam ten sam problem, do sklepów odzieżowych już nawet nie wchodzę bo i tak nic nie kupię... dobrze że jest internet...a już niedługo - bo na przełomie kwietnia i maja otwieram u siebie właśnie sklep z odzieżą dla pluszaków - chociaż w moim miasteczku zniknie ten problem gdzie się ubrać
- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Trzymam kciuki za udana operacje Maluszka

- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jussstyś ciesz się teraz Córeczką bo jak się wróci do pracy to już czasu brakuje jak nie wiem na wszystko :/ mówię z autopsji

ja bym za to wiele dała aby moja Córcia tak usypiała jak Twoja.. ja moją na "siłę usypiam" nie potrafi jakby to powiedzieć sama, nigdy się to nie zdarzyło.. jak jest zmęczona to po prostu jest ryk, próboje ją odkładać do łóżeczka - czasami mi się uda, że dostanie smoka i go miętoli i gdzieś tam bez krzyku uśnie. Moja od małego jak śpij najczęściej główkę ma na lewą stronę, ale w ciągu dnia kręci nią we wszystkie.
czajusiątko ja mam ten sam problem z ciuszkami, aż nie chce mi się chodzić po sklepach.. :/ nim co kolwiek znajdę na mnie aby chociaż dobrze wyglądać to parokrotnie wpadam w "depresję"
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Alicja padła i śpi jak zabita

Lui Wyobrażam sobie przez co przechodzisz. Szukałam sukienki na sylwestra i przymierzyłam mnóstwo sukienek (wszystko za ciasne w cyckach, a w biodrach za luźne

Kupiłam po raz pierwszy w życiu sukienkę kloszowaną, bo zawsze miałam takie dopasowane.
- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)
Patyś - piszemy o tym samym, moją po półtorej - dwóch godzinach jak widzę, że się nudzi, staram sie kłaść do łóżeczka, wkładam smoka, przykrywam (otulam kołderką koło buzi) ale w większości wypadków jest krzyk, machanie nóżkami, łzy.. wkładam smoka do buzi, bujam łóżkiem i tak dalej, czasem już nie mam siły.. Nigdy nie przysnęła sama z siebie "gdzieś"
a co lepsze musi grać radio, tv, cokolwiek.. bo wtedy szybciej zasypia a ja mogę "chodzić" po mieszkaniu bo jak nie, to 5 minut i znowu pobudka i krzyk, nawet pies nie może przejść z pokoju do pokoju bez tego radia, w nocy też gra.. tyle, że noce to śpi prawie całe w większości wypadków
Zdjęcia z dzisiaj, mokry rękawek (smaczny był)
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nan
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Wracam do tematu kupek- pediatra kazała nam wprowadzić probiotyk w kroplach i zredukowac u mnie ilośc nabiału do max 2 szklanek mleka (w przeliczeniu)- jak nie przejdzie będziemy redukowac nadal (pytała tez o orzechy cytrusy czekoladę- ale o tym zapomniałam już dawno. Co do kataru to mamy nie szalec z odciaganiem bo to szkodzi.
Z cyklu łatwych zaśnieć- wczoraj nam Klientka odleciała w trakcie inhalacji- na razie uwielbia nebulizator- sama sobie trzyma maskę i siedzi zadowolona jak babcie na zabiegach w sanatorium i buczy toto tak fajnie;P Poza tym zasnąć ciężko.
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- aganio87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
A tak na marginesie czy wasze pociechy też takie marudne są??? chłopacy są nie do zniesienia nie wiem czy na pogode czy na zęby ale czasami mam ich dość że z chęcią bym ich zostawiła i sobie poszła gdzieś.... a tu dupka... bo od rana do 18 jestem sama a potem to przygotowanie do kąpieli i tak od poniedziałku do piątku
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
U nas jest problem z chrzestną, bo uznaliśmy, że będziemy brać najbliższą rodzinę, mąż ma dwie siostry, a my nie chcąc wyróżniać zapytaliśmy na forum, która by chciała. Jedna wprost powiedziała, że nie bo ma chrześnicę, a druga, nic. Teściowa powiedziała, że kogo wybierzecie nie może odmówić. Ja jednak tak nie uważam. Uważam, że bycie chrzestny, to odpowiedzialność. sama mam dwoje chrześniaków i na wiecej ,mnie nie stać i pewnie teraz bym odmówiła gdyby mnie ktoś poprosił. Dlatego, jeśli zadna z sióstr nie czuje się na siłach, to nie, nie obrażę się. Zamierzam im to powiedzieć na forum w święta. W rezerwie mam jeszcze przyjaciółkę. Nie chodzi mi o kasę,ale o pamięć i odpowiedzialność jako matka chrzestna

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Aganio mój Oli dzisiaj odwrotnie, śpi prawie cały dzień, ciekawe co będzie w nocy robił?
patys mój też zasypia po 1,5-2 godzinach aktywności. Jego rekord jak na razie to 3,5 godziny bez spania, ale tylko raz się zdarzyło. Za to ostatnio robi sobie coraz krótsze drzemki, czasami tylko 15 minut.
A z tą narzeczoną masz racje, coraz bardziej go odsuwa od nas. ostatni raz byliśmy u nich w maju i zrobiła jemu awanturę, że mieli gdzieś pojechać, a on siedzi z nami.
czajusiątko jak ty jesteś okrągła, to co ja mam powiedzieć?
Lui, chasiami ja mam odwrotnie, w cyckach sukienki za luźne, w biodrach opięte

Lui śliczne zdjęcie

Jusstyś mój synek też woli mieć głowę w jedną stronę, ale staram się interesować go czymś z drugiej strony. Mam nadzieję, ze jak już będzie siedział, to się unormuje.
PolaL jak poszedł Szymkowi debiut?
moniab26 gratuluję pomysłu na biznes. trzymam kciuki za powodzenie

Sandra85 ja mam niedużą gondolkę, ale mam nadzieję, że do lutego/marca wystarczy.