- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Z tym domem weselnym szczerze mówiąc to nie bardzo wiem jak to rozwiązać
yasminek jak używam płynu do płukania głownie dlatego, że po nim ubranka mają fajny delikatny zapaszek. Jakoś nie lubię nie używać takich płynów.
Znowu miałam mało przespaną noc. Było mi duszno i w ogóle. Okna pootwierane i dalej mi duszno... mąż też się co jakiś czas budził. Co się okazało... Rano mąż sprawdził kaloryfery... zaczęli grzać... cholera w środku nocy, bo sprawdzaliśmy jeszcze o 23 i były zimne pozakręcaliśmy i od razu lepiej
A jutro na badania... mam dziwne wrażenie, że znowu mi się anemia zrobiła... no zobaczymy...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do domów weselnych to sorki, ale nie wiem co to więc nie pomogę.
Miałam strasznie pokopane sny (w sumie i przed ciążą takie miewałam)- między innymi śniło mi sie, że chciał mnie zamordowac psychopata, który rzucał taką piłą w formie bumerangu i jak Cię okrążała to nie dało się uciec i potem człowiek rozpłatywała. I jeszcze, że na jakimś wyjeździe byłam i się zagapiłam i musiałam stopa łapać żeby na pociąg zdążyć...
Czekam na kilka przesyłek co powinny, według moich obliczeń dzisiaj przybyc i...nic.
Wrzucam zdjęcie aktualnego brzuszka- Wy tez zapodajcie Mam wrażenie, że strasznie szybko teraz rośnie- boję się rozstępów
30 tydzień
- yasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)
tez nie wiem co z tym domem weselnym, co tam wpisać chyba zostawię puste to pole choć moze będzie to głupio wyglądać... ehh jakbym wiedziała, ze w zaproszeniu będzie coś nie zrozumiałego dla mnie do wypełnienia to bym pierw zajrzała do środka co tam pisze i wzięłabym inne gdzie by czegoś takiego nie było...
Tygrysica śliczny brzuszek
yasminek ja też mialam problemy z dodaniem zdjęcia choć wszystko z rozmiarem itp. miałam dobrze... w końcu dałam zdjęcie w osobnym linku...
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Yasminek- jaki kształtny
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
Ale brzuszki ladne ja tez mam coraz wiekszy i tez boje sie roztepow ciagle tylko patrze czy sie jakis nie pojawil ale na szczescie narazie czysto mimo ze uzywam intensywnego balsamu na roztepy ale to nigdy nie wiadomo.
Tez rozumiem to tak ze dom weselny to miejsce gdzie bedzie odbywalo sie weselicho, uczta dla gosci, bo nie widzialam nigdy na zaproszeniu zeby wpisywalo sie adres domu pani mlodej poprostu do domu jak juz to przyjezdza najblizsza rodzina przed slubem zobaczyc blogoslawienstwo ale to raczej kazdy zna adres i sie go nigdzie nie wpisuje.Ja na zaproszeniu mialam wypisane miejsce zaslubin czyli kosciol nazwa i adres i miejsce gdzie odbedzie sie wesele czyli sala i adres
Kochane powiedzcie mi jak to jest jak jest sie na macierzynskim to ZUS przyznaje pensje taka jak dotychczas sie dostawalo czy jest wyliczona jakas srednia? i jak jest w przypadku wychowawczego?
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
no a poza tym to macie śliczne brzuszki drynek Twoja córcia też jest piękna
ja narazie nie chwalę sie zdjęciami brzucholka bo jakoś tak nie mam natchnienia na robienie zdjęć
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Fajne macie brzuszki. Musze fotkę strzelić to wkleję... wczoraj mierzyłam sobie obwód brzuszka na wysokości pępka.... mało się nie przewróciłam jak zobaczyłam wynik... 108 cm
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Właśnie kurier dzwonił, że jedzie z przesyłka. Ciekawe co- podejrzewam, że album na wspomnienia ciążowe
allegro.pl/tradycyjny-album-henzo-100-st...356-i1819593713.html
To teraz musze znaleźć czas w przyszłym tygodniu na zebranie materiałów- niestety mi wcieło bilety z koncertów
- upsar
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do nocnych koszmarów czy nieprzespanych nocy to chyba tak mamy że jakieś obawy nas ogarniają i dlatego tak reagujemy. Ja tez nie moge w nocy spać o północy sie kładę a i tak budze sie co chwila. Niby zmęczona jestem ale sen nie przychodzi. Czasem w dzień łatwiej mi zmrużyc oko chociaż na chwilę
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania