- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
W czwartek jade do giny bo juz minelo 2 tyg. od ostatniej wizyty i znowu mam obawe jak tam moja szyjka ale bedzie po wizycie milsza rzecz bo jade na megga zakupy dla dzidziusia wszystko co potrzebne oprocz ubranek takze bede w swoim zywiole:)
Wczoraj bylam u bratowej i dostalam przewijak na lozeczko oczywiscie musze kupic pokrowce na niego i uzyczyla mi jeszcze troche ciuszkow bo ma 2 corcie wiec troszke jeszcze przybylo.Jeszcze troszke i wkoncu bede miala sypielnie nie moge doczekac sie szykowania miejsca dla nas i maluszka
a tak to pusznie mi juz twarz ciagle i rece obraczki juz nie zaloze
Milego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja zakupy bede robic po mału bo kasy niema za bardzo miałam dostac ale podobno zniesli to i nic mi sie nie nalezy.
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Miałam w miarę dobre stosunki z nią dopóki się jej słuchałam, jak zaczęłam mieć własne zdanie... skończyło się. Mój mąż ją generalnie lubi ale nie podoba mu się jak ona mnie traktuje. Szczególnie wkurzyła go jej reakcja na nasze zaręczyny. Odbyły się w sylwestra o północy i tak koło 2 do niej zadzwoniłam z wieściami to zamiast mi pogratulować to zrobiła mi awanturę, że jak on mógł to zrobić, że nie jestem gotowa, że dopiero co mój brat się ożenił i kolejne wydatki, że łamał mi się głos z przerażenia jak to jej obwieszczałam (z radości a nie przerażenia...)... Dowiedziałam się, że on powinien przyjść do niej z kwiatami i ją prosić o moją rękę (tak... bo mój brat zrobił oficjalne zaręczyny o których wszyscy wiedzieli z 2 m-cznym wyprzedzeniem), że ona nic nie wiedziała a jego matka napewno tak (no pewno.... w końcu to JEGO matka)....
Eh... koniec końców na zakończenie się poryczałam ze złości... a jak się z nią zobaczyłam to ja zrobiłam awanturę, że się tak zachowała... koniec końców przeprosiła ale niesmak pozostał...
I generalnie nie tylko mąż ma jej to za złe... ja niestety też jej tego nie zapomnę.
Tak się Gagusiu życzę, żebyś w takiej sytuacji dostała własne mieszkanie, bo po swoim przykładzie mogę powiedzieć, że na pewno psychicznie odżyjesz.
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 idę na badania prenatalne te w 30tyg a tak wszystko super zero jakiż uciążliwości ciążowych:)
Kupujecie już staniki do karmienia? miseczkę kupuje się podobno o rozmiar większą od obecnej tak?
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- yasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Adiafora to daj nam koniecznie nzac jak po badaniu:)
Yasminek buciczki są przesłodkie.Niektora z tych rzeczy dla maluszka sa wprost takie , ze nie mozna im się oprzeć
A u nas dziś pogoda tak , ze szkoda słów.........ja to jestem nie do życie .Dobrze , ze obiadek wczorajszy i w domu nic do roboty nie ma , bo chodzę jak takie zombi
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Adiafora, ja do gina idę jutro, zobaczę wreszcie niuńkę, bo od ostatniego widzenia minęło już 2 miesiące no i się doczekać nie mogę, ciekawe ile urosła, bo brzuszek już spory hehe
a jutro po południu idę do przychodni na pierwsze spotkanie z położną, bo dostałam smsa w sobotę że nowa grupa już jest i zapraszają na zajęcia
zobaczymy jak to będzie, ale myślę że zawsze to jakieś urozmaicenie i czegoś się można dowiedzieć
stanik to właśnie wczoraj miałam kupować ale jakoś nie wyszło i teraz mam zamiar, ale tak jak mówisz też gdzieś słyszałam że lepiej ciut większą miseczkę wziąć, żeby nie uciskać piersi i żeby te wkładki laktacyjne się zmieściły
a co do pogody to masakra, iście londyńska brrrrr
ja już chcę WIOSNĘ i LATO
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A czy wy tez juz sie doczekac nie mozecie kiedy dzidzia sie urodzi?? Oj na spacerki chodzic z wozkiem przewijac ja juz sie nie moge doczekac. A najbardziej jak brzuch strace ten cięzar hehe
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Po za tym jest mi co raz ciężej i te dodatkowe kg mogłyby już odejść
Jutro mam wizytę... aż się boję ważenia.... w domu się nie ważę bo na moją wagę jestem obrażona
A dziś o 16:40 zobaczymy naszego szkraba ciekawe ile urósł... jak wrócę to wkleję fociaka
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze!!
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny a czy wiecie jak to teraz bedzie z usg i ktg?
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja na wizyte ide dopiero 20 i niewiem co bedzie mi robic bo krew pobierała mi ostatnio tu tylko na kazda wizyte czeba przynies mocz i tyle i sprawdza bicie serca. Usg tylko 2 razy jak nic sie nie dzieje a jak cos nie tak to robia wiecej razy.
W piatek prawdopodobnie bede kupowac łóżeczko albo elektryczna nianie. Prac ciuszki tez bede prac dopiero w piatek albo w listopadzie.
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Rafi jest małym pulpecikiem - z pomiarów wyszło mu prawie 2100g serducho pyka 140 uderzeń na minutę, obwód główki 303mm i termin wg usg przesunął się na 27 listopada.
Jajeczka już mu zstąpiły do moszny, na główce widać było włoski i ma długie rzęsy
Przy okazji zrobiła nam 3d/4d i trochę się pobawiła, żeby jakoś go uchwycić bo buźkę zasłaniał sobie ręką i... nogą
A oto mój szkrab
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co do jadlospisu to nie znam stron bo mam ulotki dotyczace diety matki karmiacej i cos czuje ze niezle schudne przy takim menu hehe milego wieczorku
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa