- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- rojku
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja już czasem mam tak, że nawet podskoczę, jak mała się przeciąga, wypycha nóżkę. Czasem, to aż trzymam w tym miejscu brzuch bo mam wrażenie, że by mi dziurę zrobiła
Mówicie o praniu, a ja już poprane mam, tylko te rzeczy, które jeszcze aktualnie dokupuję na ciucholu muszę wyprać.
Spakowana też już prawie jestem Brakuje mi jeszcze parę rzeczy. Ostatnio przeszukiwałam internet w poszukiwaniu dobrych staników do karmienia, bo jeden kupiłam firmy Alles Mama i powiem Wam, że te moje przenośne mleczarnie wyglądają jak worki w nim. Dobre opinie zbierają karminiki marki HotMilk i Panache Superbra, ale pewnie i tak każdej może pasować co innego
Tygrysica jaka to Twoja wymarzona torba? Moja też do mnie idzie, ale z USA, więc jeszcze troszkę na nią poczekam
Jestem ciekawa tych Twoich ubranek, które upolowałaś. Muszą cudnie wyglądać. Kiedyś widziałam świetny śpiworek w czachy na All, ale nie zdecydowałam sę bo nie znałam płci, ale jak bym wiedziała, że chłopak to bym go wzięła
Pozdrowienia dla wszystkich Mamuś i Bąbli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
- yasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rojku
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Torba fajna Też patrzyłam na SkipHopy, ale w końcu się zdecydowałam na torbę Carter's o taką:
www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150652314836
Nie mogę się doczekać
Piorę właśnie pokrowiec z wózeczka i następną część ciuszków, ach jakie są rozczulające...
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mnie sprzed nosa uciekła okazja na OiOi biała w czarne kwiaty- na początku sierpnia przez tablica.pl laska sprzedawała nowa, bo dostała dwie. Chciała 100zł! Ale ja trafiłam za późno na to ogłoszenie szkoda, bo tez ładna była.
- rojku
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co z Twoją sesją ciążową? Znajomi mieli Ci robić, miałaś?
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
bylam wczoraj u giny a potem na zakupkach i juz zdaje relacje
Nic nie przytylam od ostatniego razu hi hi ciesze sie bo zwracalam uwage na to co jem i poskutkowalo
moja szyjka niestety znowu bez zmian nadal krotka ale gina mowi ze na szczescie ujscie jest zamkniete wiec nie musimy sie az tak martwic. Mam lezec do konca tego miesiaca a w listopadzie moge pozwolic sobie troche wiecej bo juz bedzie 35 tydzien na poczatku. A co do mojego bolu brzucha co mnie tak w nocy skrecalo strasznie to ponoc wydzielaja sie jakies kwasy zoladkowe i dlatego takie objawy mam czasami bo jak bym miala zgade to by wyszlo przez nia a jesli nie mam to wszystko mi tam sie w brzuchu gromadzi i dlatego mnie tak skrecalo niestety musze to przetrwac, a co do mojeo klojacego bolu pod lopatka jest nadal i gina pytala mnie czy tez boli mnie z boku prawego ale mnie nie boli bo mowi ze jesli bedzie bolalo mnie tez z boku prawego to moze to byc objaw powstajacych kamieni ktore moga sie pojawic w ciazy no i mam to kontrolowac ja nie moge zawsze cos..no ale zobaczymy bo jak narazie pod lopatka tylko mnie kloje.A tak to mam brac dodatkowo jeszcze na mocz zeby ustrzec sie przed bakteriamii narazie Prenatal Uro Care z zurawina, 14tego listopada dopiero pojde na nastepna wizyte bede miala pobierany wymaz na badanie paciorkowca.A tak to moja dzidzia jest ulozona miednicowo wiec musi sie odwrocic a jesli nie to bede miala cesarke zobaczymy jak to bedzie...A tak to gina sie smiala bo 28listopada mam urodziny i mowi ze moze sie uda wczesniej urodzic posrodku bo moj maz ma 26 listopada urodziny hehe i smiala sie ze cala rodzina strzelcow ze sie pozabijamy, ale ja z mezem nie mamy problemow jestesmy zgodni wiec ok
Po lekarzu bylismy z mezem na zakupach w hurtowni i troche tego wszystkiego nakupowalismy i poszlo kasiorki, no ale juz teraz prawie wszystko mamy tylko jakies pojedyncze rzeczy zostaly do kupienia i kosmetyki dla maluszka a tak to kupilismy wszystko co do szpitala i ogolnie: rozek, kocyki, reczniki, pieluszki tetrowe, flanelowe i jednorazowe, wanienke, laktator, podgrzewacz do butelek, termometry, butelki, posciel itd, itd duzo tego jak znajde chwile to wstawie jakies fotki
Gagusia a tobie o menu dla karmiacej napisze w poniedzialek chyba ok bo teraz nie mam zbytnio czasu papa
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam pytanie dziewczyny, czy stosujecie do prania jakiś płyn po? Bo jak powiesiłam wyprane w samym dzidziusiu rzeczy to mają nieładny zapach Też tak miałyście?
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dzis z męzem ide do sklepu na zakupy i zamierzam go naciągnąc na cos .
Jak cos kupie to dodam zdjecia.
Drynek88 oki niema sprawy to czekam na liste w poniedziałek
- rojku
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kurcze jeszcze muszę łóżeczko pomalować... Może jutro dam radę