- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
No ale obiecał że dzisiaj to załatwi

Rodzice by nam pewnie pożyczyli i byłoby za gotówkę no ale wolimy sami to załatwić a na raty odłożymy kasę z ubezpieczenia i z becikowego i jakoś się spłaci

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- myszka85
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Tośka - witaj po długiej nieobecności. Już się martwiłyśmy wszystkie. Synek cudny chociaż mogłabyś go więcej pokazać, bo strasznie zasłonięty. I współczuję przeżyć w szpitalu. Czyta się to jak jakiś horror

Edzia - ja 12.10 też idę do znajomych na ślub i też mam nadzieję, że synek jeszcze poczeka do swojego terminu.
Agusiak - kącik małej jest przecudny, Ja ze swoim urządzaniem to na razie daleko w tyle jestem. Piorę ubranka i wyposażam komodę póki co.
Gdzie ta Oleczka i co u niej? Mamy już jakieś październikowe mamy z tego miesiąca? Czy Nuśka z Agusiakiem i Elusią będą pierwsze?
A to nasza tabelka po małej modyfikacji. Proszę zgłaszać wszelkie błędy, bo grzebałam po forum i facebooku żeby niektóre daty wyszperać a niektórych mi się nie udało.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Myszka super tabelka

Dobrze że ją przejęłaś bo nie wiadomo jakie byłyby jej losy

Nie wiem właśnie co z tą Oleczką, a fb też nic nie pisze, a nie dawała komuś nr kom?
Ja już po kolacyjce i relaksuję się przed TV

Miłego wieczorku

- Kasiaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
TOSKA GRATULACJE!!!!

MYSZKA tabelka super:) podam Ci jeszcze date wyznaczoną OM i USG 09.10 taka sama

MIlego wieczorku:)
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Byłam dziś na ostatniej wizycie.Miałam na 11 a o 12.40 weszłam na KTG a o 13.40 do lekarza

Kochane wybaczcie ale nie nadrobię Was dziś bo padam....Jakoś źle się czuję, idę spać :*
- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Kącik prześliczny

Elusia
Maskotka słodka

Tośka
ogromne gratulacje ślicznego synka! ale wspolczuje ci tych przejsc.. silna kobietka jestes
Nuska
Jeszcze zaledwie weekend i juz bedziesz tulic synka:) fajnie jest wiedziec kiedy to nastapi

Dziewczynki wiem ze to głupie pytanie ale jak otworzyc ta tabelke? w jakim programie?bo za chiny nie potrafie tego zrobic

Mój ssak własnie zasnał, wczoraj musiałam z nia do szpitala sie wstawic na pobieranie krwi bo chca sprawdzic dlaczego ona ma jeszcze lekkie oznaki zółtaczki co moze byc spowodowane tym ze na poczatku mielismy problemy z karmieniem i po prostu sie tylko przedłuzy w czasie . w srode kolejna wizyta a w czwartek odwiedza nas po raz kolejny polozna srodowiskowa. Dzis mezus skonczyl wczesniej i bylismy po raz kolejny z mala na spacerku

Ta wieź to jest cos cudownego. nawet nie zdawałam sobie sprawy ze to moze byc tak mocne

Jak bedziemy w PL to Vivienne bedzie miala chrzest robiony takze teraz w trybie extra robimy jej paszport

uciekam kochane skorzystac i polegne na troche aby cos z tej nocy miec

Postaram sie juz troche czesciej znow zagladac

Dobranoc kobitki me kochane :*
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

nusia mam nadzieję że dziś czujesz się już lepiej?
Ja wczoraj też źle się czułam, głowa mnie bolała, wzięłam dwa apapy, zmierzyłam ciśnienie i miałam wysokie ale nie chciałam panikować i wzięłam tabletkę i potem się unormowało. I ogólnie czułam się jakby mnie brała jakaś choroba. Ale dziś już jest okej

Karo super czytać jak sobie już fajnie radzicie z malutką

Czasami jest tak że jak się karmi piersią to żółtaczka nieco dłużej się utrzymuje ale minie

Miłego dnia

- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja miałam dzisiaj niecny plan wylegiwania się do 12 w łóżku, ale przyjechali niespodziewanie (bo mieli na początku przyszłego tyg.przyjechać)panowie od regulacji okien i plan prysł

Nusia oj wiem co to znaczy jak lekarz poświęci tylko 5min i nie chce badań zobaczyć!!

Agusia a z tym łóżeczkiem racja, my też zawsze wolimy sami coś na raty wziąć niż pożyczać, bo lepiej się z tym czujemy. Dobrze, że już dzisiaj lepiej się czujesz

a z Oleczką faktycznie nic nie wiadomo... mi nie dawała nr tel.
Karo Jejciu jak tak piszesz o córci to aż się łezka w oku kręci

Edzia tabelka super

- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Myszka tabelka super, tak jak pisalam wczesniej jestem na samym koncu

Agusia mam nadzieje, ze dzis bedziesz miala dzien bez zadnych boli:)
Nusia juz w poniedzialek i synek bedzie z Wami , wiec nie przejmuj sie nic wszytsko bedzie dobrze, roznwiez mam nadzieje, ze u Ciebie z samopoczuciem bedzie lepiej:)
KAro cudowne co piszesz, oby kazda z nas mogla tak za chwilke opisywac wrazenia z malenstwem:)
Elsuia przynajmniej czas szybciej Ci zleci, a wylegiwac bedziesz sie jutro

A tu kilka zdjec z kącika Zosi i jej wozeczka

Zdjęcia
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Strasznie mało czasu jakoś ostatnio żeby wpaść i coś napisać. Tylko podczytuje. Jak mała śpi to zawsze coś do zrobienie się znajdzie.
Niestety ostatnio trochę smutków się przypałętało, bo nie mam pokarmu. Wystarcza mi na góra dwa karmienia dziennie, ale trudno, już się nie łamię. Robiłam co w mojej mocy. Mała teraz jest na bebilonie i dostaje moje mleczko z butli jak uda mi się uzbierać na karmienie. Bebilon jej służy. Nic jej nie dolega po nim, więc jest ok. Dziś w nocy po wypiciu butki o godzinie 10 Agata spała do 2.30, byłam w szoku,bo zazwyczaj od karmienie do karmienia mijają 3 godziny.
Wczoraj zaliczyliśmy pierwszy spacer. Dość krótki, bo wiało, ale musieliśmy wyjść trochę się przewietrzyć.
Agata wczoraj skończyła tydzień. Ech, jak ten czas leci.
Tośka gratuluję synusia. Jest piękniutki

A teraz czekamy na kolejne maluszki

- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Edzia ja właśnie chciałam spać do 12 żeby mi czas szybciej zleciał

Paula super, że się nie poddajesz i nie załamujesz, tak trzymaj

Kochane jutro termin porodu.... trzymajcie mocno kciuki żebym urodziła!

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Paula jak rodzilas cc czy naturalnie czy wszystko ok ja jutro moze wyjde na balkon z Synkiem na spacer nie bo na wozek czekac musimu tydzien jak nie dluzej mnie dzis rana ciagnie jak cholera ach do poludnia ok a pozniej juz masakra jak sie narobie
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A co do Eve ze brzuszek maly czy duzy nie ma znaczenia uwierz i dieta tez ja nie tylam od 7 miesiaca i zobacz Maluszek 3680 calkiem Ladnie a po porodze 7 kg odeszlo odrazu.
co do jedzenia tez mam w sumie problem mam w zamiarze pierogi z miesem z indyka zrobic ale bez cebuli
u mnie niunius urodzil sie niby z niedokrwistoscia i przyjmuje zelazo i kwas foliowy
- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
otwprzyłam tabelke u siebie na lapku. u mnie termin z OM był 7 .10 a z USG 6.10
Wybaczcie ze nie odniose sie do waszych postów ale lece pranie zrobic i kolacje dopokki mala spi a maz moze ja przypilnowac a pozniej jeszcze prysznic. trzymajcie sie kochane i dawajcie wiecej dzieciaczków

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
dziś nastrój mam lepszy tylko senna jestem cały dzień... byliśmy z D. na zakupach po buty dla niego:) jak wróciliśmy wzięliśmy się za ostateczne sprzątanie, popraliśmy dywany poukładaliśmy w szafach itp itd

Zaraz idę się kąpać i chyba padnę do łóżka

Tosiagratuluję synka:)! no przejścia w szpitalu miałaś nie fajne, ale najważniejsze że już w domku i synuś i Ty cali i zdrowi:) co do bebilonu pierwszy raz spotykam się z taką opinią, w większości szpitali tym karmią, jedna z moich sióstr była na bebilonie i to było jedyne mleko po którym nie wymiotowała i nie miała zaparć....
Agusiak my też zawsze wolimy wziąć sobie coś na raty jak nie mamy na tyle gotówki, raz dwa się spłaci a nie lubię pożyczać większej gotówki od rodziców czy znajomych

ewe kurcze nie fajnie z tym szpitalem;/ nie możesz w innym rodzić? trzymam kciuki żeby było wszystko ok ;*
Elusiatrzymam mocno kciuki żeby Ignaś wyszedł w najbliższym czasie ;*
Pauladobrze, że się nie poddajesz, może laktator pobudzi troszkę laktację. A próbowałaś jakieś herbatki na pobudzenie laktacji? może to też troszkę pomoże

Edziakącik dla Zosi jest prześliczny!

Myszka tabelka super

Kochane został mi 1 dzień

Miłego wieczorku