- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

ewe córcię masz boską, słodziaczek kochany

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
MartiO trzymam kciuki

- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Ewe Liwia słodziutka!! jakie ona ma duże usteczka

Groszek to powodzenia życzę i trzymam kciuki !!!
Elusia to super, że noc sie prawie przespana, oby wiecej albo same takie były:) A powiedz Ty mi kochana, czy Ty sie umawiałaś z tą położna na ściąganie szwów czy sama przyszła i przy okazji to zrobiła???
Agusia Dorotka wyczuła teściów i wiedziała kiedy sobie drzemkę uciąć

Ja właśnie wróciłam z mega długiego spaceru, byliśmy z mężem ponad dwie godzinki, trochę jestem zmęczona i krzyż mnie trochę boli, ale spoko się czuję teraz trochę odpocznę.
Mam jeszcze jedno do Was pytanie, jak to jest właśnie z tymi położnymi , w szpitalu trzeba jakoś wybrać czy to juz przed porodem, bo tez bym chciała, żeby do Nas jakaś przyszła i zobaczyła czy wszytsko jest ok.
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Moja dieta Karmiacej Mamy to gotowane pieczone w foli nie smaze nic nie jem owocow nie jem warzyw jem sloycze typu wafelki smietankowe i chrupki kukurydziane i paluszki juniorki pije koper wloski i wode.
Ja dzis wyszlam na spacer z Synkiem do miasta i Maz mowil nie idz bo padac bedzie e tam nie bedzie i zmoklam jak cholera ech i same dzis nieszczescia w samochodzie zacial sie mi Gaz z Corka Jechalam a Synek w domku po butli 80 mleka plakalam do mnie szok zamek sie zacial i pozniej deszcz nas zlapal.

eve Cudowna TA Wasza Perelka mmmmm Sliczna ja wam tez dodam pokaze

Agusiak ja tez jestem zdania ze takie po rekach noszecie chuchanie dziecku to przesada u nas dzis odwiedzil nas Brat z Anglii i przywiozl slodkie bluzy Alankowi kombinezon piekny i dal kaske kochany jest zawsze sie o mnie Martwil wydzwanial i to cioteczny Brat choc moj jeden dal jak zajrzal do wozka tez kaske bo mowie ze jakos tak sie nie zaglada z pusta reke czy jak to a reszta to NIC hehe ale to nic jeszcze w dodatku rodozny moj odmowil chrztu ALANKOWI WYOBRAZACIE SOBIE MAMA Z TATA POWIEDZIELI ZE SOBIE Z NIM POROZMAWIAJA BO SZCZEZRE NIE MAM KOGO WZIAC

Elusia jak ja Wam zazdroszcze wstawiania 3 razy ja jak poloze sie o 22 tak o 23 pobudka do 23:30 czasem dluzej karmie Maz trzyma by sie odbilo okolo 01:00 znowu bobudka do ok 02:00 i tak w kolko co godzine rano nie wiem czy juz o 5 wstawac szykwoac Corci sniadanie czy czekac do 7 ale wtedy nie wiadomo czy wyrobie sie z karmieniem i sniadaniem i wyprawka Coreczki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Corcia zrobila Takie Foto
- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Edzia Z położną było tak, że poszłam do przychodni i tam podali mi numer do położnej. W szpitalu jak wychodziłam musiałam podać jej dane i numer. Jak wróciliśmy w czwartek to w piątek do niej zadzwoniłam i była tego samego dnia

Agusia fajnie, że tak miło przebiegła ta wizyta teściów

Tośka My takie nocki mieliśmy w szpitalu i pierwszą w domu...a teraz ta była cudna i oby tak zostało

Ja też strasznie uważam co jem ale i tak się boję, że coś wywoła kolki

- Kasiaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
ELUSIA super ze Ignaś tak ładnie spi:)
AGUSIAK dobrze ze wizytacje tesciów prezbiegła ok:) Moja tesciowa codziennnie dzwoniła od momentu powrotu ze szpitala.... i jak przyjechała to od razu brała Małego na rece....
to pierwszy wnuk... ale ...boje sie ze jak pojedziemy do Nich to dziecko bedzie roznoszone a jak wrócimy to ja sobie nie bede mogła poradzic bo rece mi do kostek wtedy beda siegały...:/
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tośka jej jaki Twój synuś jest śliczny

Kasia no teściową musisz sobie od razu ustawić do pionu bo ciężko potem będzie.
Elusia u nas mąż musiał przywieźć takie podbite przez przychodnię zaświadczenie gdzie będzie należało dziecko, a położna to u nas jest zupełnie osobna kwestia, nie związana ze szpitalem. Po powrocie do domu dzwoniłam do przychodni do której ja należę i stamtąd przyjeżdża położna, ale że ja już miałam sprawdzoną to od razu zadzwoniłam bezpośrednio do niej i się umówiłam

Spokojnej nocki

- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

MartiO ależ emocje, zaciskam paluchy za Was

U nas nocka średnia

Ech już zapomniałam jak to jest, hehhe

A na dodatek ta mała przylepa pięknie śpi jak ktoś ma ją na rękach albo przynajmniej leży obok.
Dziś znowu mamy wizytę położnej, mam nadzieję że ostatnią ale ona jeszcze coś o czwartku wspominała.
Miłego dnia

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Co do karmienia u mnie to samo zasnie przy cycu i tez nic nie pomaga a jak przebiore to budzi sie i spac mu sie nie chce. A co do dlugosci karmienia to samoi zaraz pobudka a o7 LUB PO 6
PObudka do corki bo doszkoly maz to sie kladzie jak maly spi a ja jyz nie robie obiad wuiec Agusiak rozumiem cie poza tym z brzuszkiem mamy codziennie problem bobotic wczoraj kupilam daje delicol i bobotic
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)

MartiO czekamy na wieści.
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kasiaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Dzis czuje sie zmęczona i niewyspana :/
- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

MatioNo u mnie te przepowiadające takie właśnie były, że nawet 2-3 godziny regularnych skurczy co 4 min i później cisza i tak kilka razy...

Agusia widać Dorotkę uspokaja bliskość i czuje się bezpieczniej

Paula dobrze, że dzisiaj ładnie spałyście

Tośka Moje maleńswto też śpi u siebie w łóżeczku ale karmię czasem w nocy w łóżku normalnie, a i zdarza się że zasypia z nami

My dzisiaj też ładnie pospaliśmy sobie

Edzia a ty jak się masz? jutro przewidywany termin porodu tak? trzyma kciuki żeby coś się rozkręciło

Kasia ojejciu to współczuję niewyspania, ale widać Wojtuś czuje się bezpieczniej przy was skoro od razu się uspokaja, wiadomo że ciężko jak maluszek cały czas chce na rękach ale jak mu to pomaga to cóż innego robić. Wytrwałości

- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-