- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
wielomama jutro będę miała luźniejszy dzień przynajmniej od południa więc chyba muszę trochę odpocząć. Mojej dzidzi nie spodobało się tempo jakie narzuciłam ostatnio. Co do tych dojazdów to ja jestem w takiej samej sytuacji mąż jeździ ze mną bo czekałyby mnie dwie przesiadki. Korzystam też z taksówek jak nie mam innego wyjścia bo nie chce mi się po paru godz tłuc w autobusach. Ostatnio w piątek dostałam list ze szpitala że musze powtórzyć badanie moczu ale mogę u mojej GP. Zaniosłam dzisiaj dopiero próbkę i za pare godz dostaje tel od mojej GP że sprawdziła już na szybkiego ta próbkę i nie wyszło żadne zapalenie ale na wszelki wypadek wyśle do laboratorium na dokładniejsza analizę. Muszę powiedzieć że jak do tej pory opieka mnie zaskakuje. Nie spodziewałam się w ten sam dzień jakichkolwiek informacji.
Cortezia mi się już wszystko pomieszało bo myślałam do tej pory że to Brunetka jest konsultantka ślubną haha widocznie wcześniej czytałam za dużo wątków naraz i pokręciłam coś. Czeka Cię duże wyzwanie bo jakby nie było każdy będzie oczekiwał od Ciebie jako konsultantki tego że Twój ślub będzie wyjątkowy. Pewnie sama od siebie tego oczekujesz. Oby wszystko było tak jak sobie wymarzysz. Ślub na tyle osób to prawdziwe wyzwanie. Podstawą jest chyba wiedzieć czego się tak naprawdę chce. Ty pewnie masz już jakąś wizje jak to ma wyglądać więc pozostaje Ci "tylko" wcielić to w życie
widzę że w czasie gdy skrobałam swój post pare innych przybyło haha już się boje jak pojade do Polski i nie będzie mnie tydzień haha
Suzii masz racje tez wolałabym mieć to z głowy chyba niż potem tyle czekać. Na pewno wszystko będzie dobrze i dasz radę.
Gravity daj znać proszę jak tam po USG. Mam nadzieję że wszystko jest ok.
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Malopolanka to cię trochę kolejka prżetrzymala a wyobrażam sobie ze ja w szpitalu na pierwszej wizycie wszędzie stałam po 2 h w kolejce i prżetrzymali mnie aż 6 h myślałam ze zniose jajo
Dziewczyny slyszalyscie to? fakty.tvn24.pl/nie-do-wiary,325961.html . Jestem w szoku co sie teraz dzieje ciagle sie słyszy na temat tragedii z udziałem dzieci..zaczęło sie od małej madzi z sosnowca.. Jak to wczoraj obejrzałam to serce mnie zabolalo ak mozna być takim okrutnym i zimnym..
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Malopolanka mnie też czasem brzuch pobolewa. Nie ma się czym martwić jeżeli nie ma krwawienia czy innych dodatkowych dolegliwości.
Ja od wczoraj walczę z potwornym bólem głowy, całe szczęście narazie jest lepiej. Ufff....
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
- Otrzymane podziękowania: 5
Cała wizyta trwała 12 minut... Niestety nie dostałam zdjęcia to była wizyta na nfz, trafiłam na jakiegoś uszczypliwego lekarza, który w ogóle miał do mnie "wąty" czemu sobie wcześniej prywatnie na USG nie poszłam... no i zdjęcia mi nie zrobił tyle że minutkę pokazał mi na monitorze jak wygląda. Była śliczna.... wierzgała rączkami i nóżkami że hej rozwija się super, parametry w normie, ma 8,5cm i waży 112g Cieszę się bardzo że tak się cudnie rozwija. Odłoże sobie teraz troszkę pieniążków i na połówkowe postaram się już pójsc prywatnie, choc u nas to droga sprawa 200 - 280 zł... Ale tak chciałabym miec pamiątke i zdjęcie Maleństwa... Pozdrawiam Was Kochane mocno - idę coś przekąsic
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
Suzii ja myślałam że się będę stresować w kościele i przed ogólnie ale co się okazało jak już wszystko się zaczęło ogarnął mnie taki spokój że po nerwach nie było śladu. Po prostu jakoś to poszło. To nie jest takie straszne jakby się mogło wydawać haha
- irreversiblexx27
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziękuje za słowa otuchy, spojrzałam ostatnio do mojej książeczki (nie wiem dlaczego dopiero teraz) i przy tej wizycie gdy maleństwo miało 3,1 cm było napisane 10t 4d...więc coś pomieszałam Aż tak bardzo nie odbiega jednak...dziś kolejna wizyta...stres ogromny!!!
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- wielomama
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mnie dzisiaj pierwszy raz krew leciała z nosa. No i wczoraj tak niskie ciśnienie. Normalnie zaczynam się martwić.
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Robili 2 usg jedno i za 10min 2 i Dzidzia sie nie odwrocila wic nie wiem czy chlopiec czy dziewczynka chodz dla mnie nie wazne:P