- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
W piątek jeszcze echo serca i już będę spokojna. Chociaż - mam nadzieję, że nie niepotrzebnie - ale nastawiam się na dobre wyniki.
Co do zmycia się z imprezy - mam zdanie jak moofka.
I tak tak! Koniecznie zdjęcia z postępów!
moofka - nie mam nic nadającego się do publikacji, ale obiecuję, że jak coś będzie to wstawiam

Ja póki co mam wakacje. We wrześniu - jeśli wszystko będzie ok - wracam do pracy dotąd, aż będę dawać radę. Nie dlatego, że jakiś pracoholik jestem. Mam lekką pracę i jestem tam tylko niecałe 5 h. I czasem mam tam więcej spokoju niż w domu z Julkiem

U nas było podobnie - dziecko samo się wyprowadziło! I gratuluję odpieluchowywania

Ależ my mamy duże dzieci! Tylko patrzeć jak się zacznie imprezowanie ;P
mała82 - no właśnie, fotki z sesji dawaj!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Mala-to faktycznie,nie jest aż tak źle z gadaniem,u nas też pojawiają się nowe słówka,ale również jeszcze się nie idzie z nim dogadać. Nawija dużo,ale nadal pi swojemu. U mojego męża w rodzinie późno zaczynali mówić,pozbierał po nich. Tak,popracuję dłużej,bo jeszcze lipiec,nie wiem tylko czy cały,czy tylko część.Pinieniny fajna miejscówka,i miejce wylotowe do innych wycieczek typu Zakopane,Słowacja. A od nas to tylko 160 km,więc rzut bertem można powiedzieć

Jeta-dokładnie,w całkiem inną stronę nas niesie

Nefri- nie zazdroszczę tych prac,ja lubię remonty,ale tylko ich efekty końcowe. My sami malowaliśmy ściany,no ale nie było wtedy Szymona.Z weselma moim zdaniem możesz się zmyć,kiedy poczujesz że i Ty i mały macie dość. Na pewno zrozumią,że z małym dzieckiem się nie posiedzi tyle ile by się chciało
Moofka-to teraz hulaj dusza,piekła nie ma

- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
jeta no to super, teraz tylko się zrelaksować i cieszyć ciążą

Nefri przyjrzałam się i chyba na tym zdjęciu wyjątkowo poważnie wyszedł Filip, doroślej.
My przy remoncie mieszkania zmieściliśmy się w górnej granicy ale to mieszkanie na króko więc nie kupowaliśmy z górnych półek, choć z niektóymi rzeczami i tak przegięliśmy, można było duuużo taniej. Ale nie liczę na to przy budowie domu to chyba pochłonie sporo kasy. Sami chcecie malować, no przy dwóch chłopakach to chyba niezłe wyzwanie, ale na pewno do wykonania.
Ja po oczepinach bym się zwinęła z dzieckiem, ale jakby marudziło to nie byłoby mi głupio wcześniej wyjść, po co się macie męczyć i wy i Eryk.
Moofka mam, a pokażę coś zaraz

Jak będziesz miała to wklej jakieś fotki nowego pokoiku małej, dziewczęce zawsze są super

Gosica wkóncu i nasze łobuzy muszą zacząć gadać

Właśnie Filip zasikał dywan i mówi siku, mokro.
A ja dzisiaj po wizycie u gina kolejnej, od porodu mam bakterie i nie mogę jej wytępi, prawdopodobnie w szpitalu mnie zarazili, bo kilka dni przed miałam badanie i było ok, a po porodzie wyszło. Podobno wypisała mi teraz końską dawkę atybiotyków i potem wymaz i zoabczymy co dalej.
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Jeta wierze, że w pracy może być wiekszy spokoj niż w domu, wiec jak tak czujesz, to pewnie, że wracaj po wakacjach.
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nefri to pierwsze zdjęcia z sesji które nam się podobają, nawet doplacalismy za więcej fotek niż się umawialiśmy bo nie mogliśmy zrezygnować z kilku

Kapelusz możemy pożyczyć

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

- marti1234
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziewczyny podczytuje Was na telefonie, ale mam takie tempo narzucone że ciężko znaleźć chwilę spokoju. Umowę podpisalam, nie jest latwo, z czasem mam nadzieję będzie ok. Za tydzień mam egzamin więc dodatkowo siedzę i się uczę. Mała narobilas mi chęci na taką sesje! Pójdę koniecznie - po egzaminie. Kwestia też pieniędzy bo widzę że ceny wahają się od 300 do 1000 a nawet więcej za ok 20 zdjęć. Ale na urlop się nigdzie nie wybieram więc chyba sobie pozwolę na taką rozrzutnosc ;Ppamiatka przepiękna. Nefri kapelusze są jeszcze w reserved trafiają się w Tesco ;P dom skarbonka bez dna,ale chyba warto

Moofka ale Zosia jest samodzielna

Jeta pewnie ze wracaj do pracy. Jak masz fajne warunki to czemu nie

Gosica - Solina to Twoje tereny? Muszę się wybrać na weekend. Masz może jakiś nocleg do polecenia? Nie wiem czy geograficznie się nie pomylilam...
- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Marti-gratuluję podpisania umowy,na początku zawsze jest ciężko,ale no kto da radę jak nie Ty

Ja wczoraj miałam wolne,a dziś znów do roboty,dobrze że 2 zmiana. Echh trzeba ruszyć duspko i sie zbierać

- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Więc w skrócei
Nefri mamy 92/104. Podobno w pepco też są tylko tańsze. DO stacjonarnego sklepu możesz najpierw zadzownić i spytać czy mają w sprzedaży. A jak nie znajdziesz to możemy pożyczyć

Marti wiedziałąm, że podpiszesz umowę

Sesja nas kosztowałą 300 zł za 30 zdjęć, ale dobraliśmy jeszcze 15 za stówkę. Wcześniej byliśmy na tańszych sesjach, ale mniej nam się podobały zdjęcia. Chociaż uważam, że to nie była kwestia ceny tylko fotografa. Laska ma "mini studio" w salonie i tak dorabia sobie w weekendy. Swoją drogą niezły zarobek, nasza sesja trwała godzinę, potem jeszcze obrabianie które nie wiem ile trwa, ale chyba nie aż tak długo bo szybko jej poszło.
Gosica i tak chyba fajne okolice tam masz u siebie. I góry tak blisko, super. Ja mieszkam nad morzem i nie korzystam z tego, albo jest za zimno albo od razu robi się gorąco, a ja nie lubię leżeć na plaży i się pocić. Wolę góry zdecydowanie i to w każdą porę roku.
Miłej pracy.
Filip z babcią na placu zabaw, Artur ma drzemkę a ja lecę okna myć

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

jeta chwilowo też nie mam foto

Gosica buehehe dusza to by może i pohulała ale ciało zdeczka nie nadąża

mała jak się nie widzi dziecka na co dzień to łatwiej się zauważa zmiany. grunt, że idziecie do przodu z gadaniem

marti praca/egzamin/dziecko co to dla Ciebie

a u nas się wszystko

dorzucam foto królestwa Zośki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

XZdrówka dla Zośki

czwkam później na aktualiozację fotek pokoiku

- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Mooofka-pokój prześliczny,bardzo dziewczęcy,a jednocześnie nie taki do za przeproszeniem porzygania cukierkowy

- marti1234
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
W piątek mam egzamin więc siedzę sama i gonię z książkami. Znowu dopadły mnie wyrzuty sumienia, że nie poświęcam czasu Adasiowi, przed egzaminem tylko w książkach . Ten weekend spędza tylko z tatą.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Poza tym skłaniam się ku prywatnemu przedszkolu, tak mi się w tej głowie ubzdurało, że w takim prywatnym będzie miał lepiej, bo grupy mniejsze, więc Panie mają więcej czasu dla maluchów, że zajęcia bardziej urozmaicone , no i świadomość, że mały tam będzie od 6:30 do 16:30...W żłobku o 16 odbieram go prawie ostatniego. W przedszkolach, miejskich gdzie przyjmują dzieci niepracujących rodziców dzieciaki sa zabierane już o 13 (bo później już trzeba płacić). No tak sobie ubzdurałam teraz ;-P Gdybym miała to przedszkole prywatne gdzieś naprawdę blisko to bym sie nie zastanawiała, ale jak się okazało to o którym mysłałam pracuje od 7 a ja o 7 to już muszę być przy biurku.