BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #527507 przez Daarikaa
W takim razie świętujemy tego samego dnia, razem zdmuchniemy świeczki tylko ja troszkę więcej hehe;D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #527514 przez Sevilla
Witam dziewczynki!!

Dziś jestem pierwsza, ale wy to chyba weekend bez mężów miałyście, bo pierwszy raz tyle postów było do nadrobienia, nie mówiąc o intensywności pisania.

Kurczę, czuje się jakaś dziwna, nie myślę o pampersach, chusteczkach. A jak pomyślę by cokolwiek kupić, to od razu spotykam się z krytyką w moim środowisku i słyszę poczekaj, zobaczysz ile dostanie. I tu zaczyna się problem, bo jak powiedzieć słuchajcie może każdy przyniesie to co ma, bym wiedziała, co mam dokupić a co nie. Wszyscy chyba myślą, że w 9 miesiącu ciąży będę organizować wyprawkę. Tragedia!!

11 lata 11 miesiąc temu #527524 przez sisina
Witam dziewczynki :laugh: i mamy poniedziałek jak ja nie cierpie poniedziałku ,ale jakoś dziś wstałam w dobrym homorze :) spać nie moge to gotuje rosołek dla mojego M zjechał z trasy chory oczywiście ale to nic... :dry: Już nie moge doczekać doczekać sie środy mam wizyte może wkoncu dowiem sie co tam w środku buszuje :laugh: Wy tak o szampanie i piwku mówicie ja się też przyznam piłam szampana niedawno ze 2 lamki :blush: bo piwa nie lubie no i zdarzyło sie winko lampeczka ale rozcienczyłam z woda i bylo słabsze ;).Chce sie też umówic na USG 4 D zobaczymy.Miłego dzionka :)

11 lata 11 miesiąc temu #527585 przez Kiniaczek
Mamooooooooooooo mi sie dziś śniło że zapaliłam papierosa.... i to na takim lajcie że w ogole dzieckiem się nie przejmowałam.... A najlepsze jest to że nigdy nie paliłam :/ masakraaaaaaaaa :( :ohmy: :huh:

11 lata 11 miesiąc temu #527590 przez sisina
Ja sie chyba wkurze znowu nie widac suwaczków moich ja pierd....... :angry: bo nie widac dziewczyny :unsure:

11 lata 11 miesiąc temu #527596 przez Urszula
Witam po weekendzie :)

Wpadłam się tylko przywitać. Zaraz zbieramy się do Baby Centre na zajęcie zaglądne do Was popołudniu :)

Miłego poranka!!!

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 11 miesiąc temu #527603 przez Kiniaczek
A co do wyprawki to ja powoli zaczynam kupować.... uważam że nie ma co liczyć na to czy sie dostanie od kogoś czy nie bo z tym to różnie bywa:) kupuje narazie po kilka tylko sztuk, ostatnio zakupilam 3 sztuki bodziakoow na 56, 5 sztuk bodziaków na 62 ( w Tesco na promocji za 18 zł :lol: żal było nie brać ), zakupie jeszcze kilka z długiom rękawem i kilka pajacy... Rozgladam si,ę za łóżeczkiem na Allegro i za wózkiem...

Co do pieluch to na początku wjadą pampersy a potem Dady! Przed zajściem w ciąze 2 lata pracowałam w żłobku i przerobiłam wszystkie możliwe rodzaje pampersów :) Chusteczki też albo pampers albo Dady choć Dady piekniej pachną:)

11 lata 11 miesiąc temu #527606 przez Kiniaczek
Sevilla a co do ruchów dziecka to mój gagatek to ostatnio straszny śpioch i leniuch:") Wczoraj bylismy na basenie poplywał, wykołysało go to wieczorem musialam go prosić 30 minut żeby sie poruszył bo zaczelam sie już martwić :)))))))))))

11 lata 11 miesiąc temu #527648 przez Sevilla
Kiniaczek, ja się śmieję, że kiedy zaczynam się martwić i żalić Wam na forum, to maluch tego samego dnia daje popis swoich możliwości. Wczoraj pojechaliśmy do znajomych, skusiłam się na pączka,a po 10 minutach tak mi skopał miednicę, że nie wiedziałam jak mam usiąść, by było wygodnie :)

U mnie też chyba Dada pójdą w ruch, każdy je chwali, więc po co mam przepłacać jak są dobre :)

11 lata 11 miesiąc temu #527726 przez tysiiiak
Witam dziewczynki :)
niewiem jakim cudem zyje ale zyje ;p zasnelam o godzinie 5 rano i to z wielkim trudem bo wcale mi sie nie chcialo ! stwierdzilam ze nastawie sobie budzik i nie bede spac do 14 ;p moze uda mi sie przetrzymac tak caly dzien i w nocy normalnie zasne i poczuje sie zmeczona ...
musze po za tym isc do przychodni po zaswiadczenie do nowej szkoly, kurde jak sobie pomysle ze mam wejsc w tabun tych grypowych ludzi to jestem przerazona chyba jakas maske zaloze...

juz jutro wizyta :D:D

11 lata 11 miesiąc temu #527730 przez lania
Wczoraj zamówiłam na allegro biustonosz, bo chociaz piersi mi nieznacznie tylko sie powiekszyły to wszystkie staniki cisną mnie pod biustem :P i koszule nocną do karmienia. Ten sam sprzedawca miał okrycia kąpielowe dla niemowląt wiec sie skusiłam :blush: to moj pierwszy zakup dla Igora :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Wczoraj mąż piwo obie otworzył i tak mi zapachniało, że postanowiłam na karmi się skusić (kupiłam na Sylwka, ale chorowałam wtedy więc nie skorzystałam), nawet po karmi miałam wyrzuty sumienia i tylko pół wypiłam B) było pycha :kiss:

Ja też potwierdzam wyjątkowość rocznika 82' (my z mężem oboje z tego booomu)

Musze na kolejnej wizycie spytac gina, czy moge sobie na jakas aktywnosc pozwolic, bo juz mi serce tak zwolniło, ze prysznic jest dla mnie wyzwaniem i bola mnie nogi przy kazdej próbie pionizacji (chociaz staram sie cwiczyc krazenia stopami) :dry:

kolejny poniedziałek :cheer: miłego dnia :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #527731 przez lania

11 lata 11 miesiąc temu #527784 przez lalka
dzień dobry :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no właśnie jak nie przytyć znowu 25kg :angry: :angry: :angry: :angry: !!!!!!!!

Sevilla ja to mam tak,że jak tu się pochwalę,że nie mam uczulenia,że wysypiam się...to na drugi dzień jest katastrofa :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: i masz rację...ja cały weekend byłam bez męża

ja nawet jak bym chciała się napić chociaż trochę alkoholu to chyba w ukryciu przed synem :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: bo to mały szpieg jest....mama nie możesz brać przecież lekarstw....alkoholu nie wolno Ci pić nawet małej ilości!!!!mam nie możesz spać na prawym boku..przekładaj się na lewy....mama ty jesz chipsy a co z Wandzią to jej szkodzi!!!!ja pirdziulę!!a najlepsze,że ten strażnik texasu ma ferie :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: wysłałam go do babci..bo tam ma kolegów!!!

dzisiejsza noc :angry: :angry: :angry: :angry: nawet nie chcę o niej pisać ani wspominać!!!
mam jutro kolędę...brr

11 lata 11 miesiąc temu #527791 przez lalka
lania ja dostałam koszulę do karmienia od gwiazdora...jest śliczna!!!!!i ja już w niej śpię...tak mi się spodobała!!!!i jeszcze sobie dokupię ze dwie!!!!

a wiecie co......cycki mi zmalały...tzn nie są takie nabrzmiałe....napuchnięte...są dalej większe,ale już nie tak jak miesiąc temu!!!

11 lata 11 miesiąc temu #527794 przez tysiiiak
ja tez musze zapolowac na koszule :)

lalka niewiem jak to zrobilas bo moje cycki wydaja sie wieksze z minuty na minute ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka