BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 6 miesiąc temu #683787 przez kakaszka
jestem obecna :)

nic sie u mnie ciekawego nie dzieje, wiec tylko podczytuje was. ja jestem prawie pewna, ze do lipca sie doczekam na corcie, wiec pewnie zostane jedyna z was z brzuchem :(

ikunia no to faktycznie masz sytuacje... ale czas pokaze. trzymaj sie cieplutko.
a zoska jest do ciebie strasznie podobna :)

abra tobie to juz tylko zyczyc szybkiej akcji :)

malukamilka masz nie rodzic przede mna :silly: tylko juz na ciebie licze, ze bedziesz z brzuszkiem jak ja :)

co do tego olejku to ja wole nie ryzykowac, az tak mi sie nie spieszy nie spac po nocach.jedyne co chcialabym sie pozbyc brzucha, jakby byl troche mniejszy, to moglabym jeszcze chodzic w ciazy :) chociaz z drugiej strony juz marze o odciagnieciu mleka na 2 dni i wypiciu zimnego reddsa gdzies na miescie, boze marzenie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683792 przez Hania84
Abra trzymam kciuki za dziś lub za jutro :)

Za Ciebie Agusia (oby to był czop i oby już poród tuż tuż) i za Ciebie Natali też trzymam kciukasy ...niech to w końcu będzie już :)

Marta - świetnie Bartuś trzyma główkę ...brawo dla Bartusiaaaaa !!! :lol:
Moja Lenka podniesie główkę i popatrzy na świat przez nawet dłuższą chwilę ale jak ją trzymam w pionowej pozycji na ramieniu...na brzuszku położyliśmy ją 2 dni temu to tylko się krętoliła tak jakby chciała się przewrócić z powrotem na plecy ...ale myślę, że to też duży plus :)

Ikunia - śliczny awatarek :) No i sądzę tak samo jak dziewczyny, że Zośka to cała TY :)

Lenka od 16-ej sobie śpi do teraz...miałam nawet dziś okazję się zdrzemnąć. Także dzień zaliczam do udanych :silly: bo zrobiłam wszystko co chciałam i jeszcze mogłam pobuszować na necie i komara uciąć :lol:
Czekamy teraz za tatusiem...już niedługo powinien być...zje obiadek i może jeszcze na chwilkę pójdziemy przed dom...przynajmniej takiej gorączki już nie ma na dworze.

11 lata 6 miesiąc temu #683793 przez natali
Ikunia sliczne z was dziewczyny. A malutka kropka w kropke jak mama.

Kakaszka zazdroszcze ci przespanych nocy bo ja juz nawet w nocy nie moge spac takze to czy z malenstwem czy bez to i tak jestem niewyspana.

Agusia, Abra jak tam czujecie cos w kosciach

11 lata 6 miesiąc temu #683808 przez abrakadabra
Marta1985 Właśnie oprócz objadania się i obijania na całego nic dzisiaj nie robię :P

Agusia83 Jutro już na 10000% będę na oddziale, właśnie sprawdzałam, czy wszystko, co powinnam mieć ze sobą mam spakowane ;)

natali Czy coś czujemy?? Hmm, w pewnym sensie tak ;) Ale jutro się wszystko okaże, no miejmy nadzieję,że już dziś, bo średnio mi się to wywoływanie widzi...

11 lata 6 miesiąc temu #683908 przez malutkamilka
Jestem, aktualna tabela juz na dole pod moimi suwaczkami. Nie wiem jakim cudem wrzucalam caly czas stara zamiast aktualnej... :ohmy:

Jestem w dwupaku, wczoraj po 20 mala zaczela tak tancowac w dole brzucha ze myslalam ze oszaleje, az do pierwszej w nocy, a niektore ruchy to takie bolace, kiszke i pecherz az klujacy bol mnie bral ale to skurcze na pewno nie byly.

Teraz po 20 i sie zaczyna znowu krecenie i wypychanie, a moze to takie twardnienie brzucha :unsure:

W srode wizyte mam zobaczymy co tam sie dzieje.

11 lata 6 miesiąc temu #683942 przez Agusia83
kurcze, malutkamilka Tobie tez nie duzo zostalo B) Ciekawe czy Wiktoria bedzie chciala przyjsc o czasie? :laugh:
Twardnienie brzucha jest wowczas gdy brzuch robi Ci sie twardy jak kamien i bardzo czesto przyjmuje ksztalt, jak ja to mowie tylka :blink: Oczywiscie moze to bolec, a mozesz tez czuc tylko taki dyskomfort...

Tabelka swietna...watpie by Madzix sie odezwala...nie wiem czemu jej nie ma z nami...

Tak sobie mysle, ze jeszcze sie okaze iz Ty i Kakaszka urodzicie a ja nadal bede w dwupaku :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #683999 przez Gochens
Ikunia Zosiz to cala Ty ;)
Marta Bzrtus to mały silacz gratulacje szybciutko robi postępy ;)

My dziś zaliczylismy pierwszy spacer Alas cały przespal, ale milutko , tzk rodzinnie ♥

Szkoda że reszta dziewczyn się nie odzywa... a co z Beciara ??

11 lata 6 miesiąc temu #684000 przez Gochens
Ikunia Zosiz to cala Ty ;)
Marta Bzrtus to mały silacz gratulacje szybciutko robi postępy ;)

My dziś zaliczylismy pierwszy spacer Alas cały przespal, ale milutko , tzk rodzinnie ♥

Szkoda że reszta dziewczyn się nie odzywa... a co z Beciara ??

11 lata 6 miesiąc temu #684004 przez Gochens

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #684007 przez Gochens
Nie wiem narazie jak na tym srablecie zmniejszyć foty :angry: :angry:

11 lata 6 miesiąc temu #684008 przez Hania84
Posiedzieliśmy godzinkę na dworze...ale masakra godzina 21.30 była i tak gorąco i tak.
Właśnie wyszłam spod chłodnego prysznica...fajnie...ale pod prysznicem...teraz mi znów gorąco :silly:

Malutka spała od 16 do 20.15...zjadła i poszła dalej spać...az sie boję że w nocy nie będzie chciała spać.

Gochens o Beacie pisałam niedawno. Leży nadal w szpitalu i czeka na cc. Lekarz prowadzący czeka bo chce by dzidzia jak najdłużej posiedziała w brzuszku.

Malutkamilka - świetnie ci idzie z tabelką :) A madzix się na bank nie odezwie tak jak sunflower...no i nie wiem co z cukierkiem bo ogólnie bywa na forum ale nie pisze. Poczekamy zobaczymy.

Boże jaka duchota...nie ma czym oddychać...jutro też ma być 37 stopni :huh:

Ocho ... chyba malutka się przebudza bo coś dużo razy pod rząd mi stęka...hehe mały stękacz mój :kiss: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #684068 przez Agusia83
Dzień dobry. Melduje,ze u mnie nic sie się dzieje...a w buzi zrobił mi sie stan zapalny..cala lewa strona mnie boli,Musze zsparzyc szalwie.

11 lata 6 miesiąc temu #684074 przez Marta1985
Dzien dobry :)

A mnie cos chorobsko bierze :( katar mam i gardlo mnie boli :(

Milego dnia kochane i zycze maluszkom milego dnia rowniez a tym brzuszkowym wyjscia na swiat :)

11 lata 6 miesiąc temu #684117 przez natali
Witam sie i ja wciaz 2 w 1 niestety.

Lobuzy wylazic bo matki chca odetchnac.

Martusia kuruj sie nie pozwol by choroba zwyciezyla.

11 lata 6 miesiąc temu #684136 przez Ikunia1910
doberek :)

Dziś musze dzwonic do kliniki żeby sie umówić wreszcie na te bioderka (tata jedzie z nami).
NiuNka dwie godziny obserwacji i znow śpiocha a ja mam czas na sniadanko ;)
dzisiaj nic nie robie pierdziele trzeba czasami poleżeć a w sumie od kad wyszlam ze szpitala to nie trzymam sztamy z wyrkiem :laugh:

No dziewczynki jak tam?
Kubusia na bank dziś przywitamy, byle byl tak uprzejmy i nie dał sie za bardzo zmęczyć mamusi.

Aaaa i mam takie pytanko do mamuś, na jęzorku robi się taki biały nalot od cysia, wiem ze nazywa sie to pleśniawka, jak sobie z tym radzić i czy wogóle trzeba coś z tym robić? Bo stara wiara (dziadki) kaza mi przemywac pielucha z kąpieli... :huh: to im sie kazałam po głowie popukać.

Jej Marta jak tu sie teraz wykurować, współczuje, ani cebuli ani czosnku... raczej domowe sposoby odpadają :(

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka