- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120000 przez Batmanik
we wrzesniowkach nie kazda robila a kiedys usg wogole nie bylo i dzieci sie rrodzily- nie ma znaczenia czy zrobisz czy nie ja to robie dla wlasnej przyjemnosci przy okazji bo zdjecia w kolorze sa cudne - tylko igorek to lobuz i za bardzo nie chcial buzki pokazac i trzeba bylo komputerowo mu raczke wyciac bo sie zaslanial:)
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #120036 przez Dorciaition
Anakol niczym się nie przejmuj. Skoro gin mówił, że nie ma potrzeby robić to zaufaj mu. Dzidzia na pewno zdrowo rośnie.
Hehe, widać nowy avaterek. Ten już nie straszy Ale cały czas mam w pamięci tamtą lalę
Batmanik jakie butki zakupiłaś sobie?
Vestusia jak zobaczyłam zdjęcie to sama się zastanawiałam czy to mój pajacyk, ale po tle się zorientowałam. Cudny jest. Widzę, że zakupy ruszyły pełną parą
Z trądzikiem mi przeszło w pewnym momencie, a teraz jest troszkę gorzej. nie tragedia, ale gorzej niż przed ciażą.
MAsz tą bluzeczkę tak? Ja się nad nią cały czas zastanawiam. Mam 10% rabatu MAsz z krótkim rękawem? Bo ostatnio wyczaiłam takie bez, na ramiączkach. Musze poszperać skoro mówisz, że fajna jest.
Kurka, tak się Wam dziś chwaliłam ogórkową i truskawkami... W pewnym momencie tak źle się poczułam, że chyba z 15 minut byłam przytulona do kibelka Nawet na nogach nie mogłam ustać. A teraz wygląda jak moja nbiała bluzka. Głodna jestem, ale boje się, że znowu to się powtórzy No i leże
AA, usg 3/4 d na pewno będę robiła, ale myślę, że ok 20-23 tc
Anakol swietne te animacje
Hehe, widać nowy avaterek. Ten już nie straszy Ale cały czas mam w pamięci tamtą lalę
Batmanik jakie butki zakupiłaś sobie?
Vestusia jak zobaczyłam zdjęcie to sama się zastanawiałam czy to mój pajacyk, ale po tle się zorientowałam. Cudny jest. Widzę, że zakupy ruszyły pełną parą
Z trądzikiem mi przeszło w pewnym momencie, a teraz jest troszkę gorzej. nie tragedia, ale gorzej niż przed ciażą.
MAsz tą bluzeczkę tak? Ja się nad nią cały czas zastanawiam. Mam 10% rabatu MAsz z krótkim rękawem? Bo ostatnio wyczaiłam takie bez, na ramiączkach. Musze poszperać skoro mówisz, że fajna jest.
Kurka, tak się Wam dziś chwaliłam ogórkową i truskawkami... W pewnym momencie tak źle się poczułam, że chyba z 15 minut byłam przytulona do kibelka Nawet na nogach nie mogłam ustać. A teraz wygląda jak moja nbiała bluzka. Głodna jestem, ale boje się, że znowu to się powtórzy No i leże
AA, usg 3/4 d na pewno będę robiła, ale myślę, że ok 20-23 tc
Anakol swietne te animacje
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu #120053 przez madziaska
Anakol animacje super
ja bede robila usg 3/4d tak jak dorcia... U gina mam w 20 tyg wiec mysle ze trzy tyg pozniej zrobie tamto... A WAsz gin robi WAM usg na kazdej wizycie... Ja mialam trzy wizyty i robil mi na kazdej, ale ostatnio powiedzial, że zrobi mi dopiero w 20 tyg... Jade do niego 06.06 po dalsze zwolnienie i bedzie badal piersi i moje serce...tak mowil...
ja bede robila usg 3/4d tak jak dorcia... U gina mam w 20 tyg wiec mysle ze trzy tyg pozniej zrobie tamto... A WAsz gin robi WAM usg na kazdej wizycie... Ja mialam trzy wizyty i robil mi na kazdej, ale ostatnio powiedzial, że zrobi mi dopiero w 20 tyg... Jade do niego 06.06 po dalsze zwolnienie i bedzie badal piersi i moje serce...tak mowil...
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120057 przez vestusia
Dorcia, mam tę bluzeczkę, taką z krótkim rękawem. Na razie włożyłam ją do szafki, bo na brzuszku na razie jest jeszcze luźna, będzie pasować myślę, za jakiś miesiąc, jak już brzuszek będzie większy. Naprawdę polecam, bo to nie jest zwykła koszulka, tylko taka rozszerzana po boku, więc na pewno produkt warty polecenia. No a ten napis nie jest naklejony a taki wyszyty nitkami. Moim zdaniem wykonanie naprawdę bardzo dobre a koszulka posłuży na długo
Mnie po ogórkowej chyba jelita kręcą he, he i mam niezłe wiatry Mój P. ucieka ode mnie, a co ja mogę za to
Jestem uzależniona od kompa, właśnie zdałam sobie sprawę, że cały dzień tutaj siedzę. Ale cóż mam innego robić, z domu mi się dzisiaj nie chciało nawet wynurzać, pogoda dziwna cały dzień...
Mnie po ogórkowej chyba jelita kręcą he, he i mam niezłe wiatry Mój P. ucieka ode mnie, a co ja mogę za to
Jestem uzależniona od kompa, właśnie zdałam sobie sprawę, że cały dzień tutaj siedzę. Ale cóż mam innego robić, z domu mi się dzisiaj nie chciało nawet wynurzać, pogoda dziwna cały dzień...
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120081 przez Batmanik
a kupilam sobie balerinki bedzie mi teraz najwygodniej a jeszcze jak mi nogi popuchna to juz nie ma o czym mowic...
ja tez wlasnie tak mysle isc na usg 4D gdzies 20-24 tydz ale potraktuje to jako dodatkowe nie na planowanej wizycie bo pojade do innego lekarza bo 100zl mniej bierze
a moj lekarz robi mi usg co mies bez wyjatku...
moj smyk juz po kapaniu moze zaraz lobuz usnie a ja zjadlam sloik kapusty kiszonej i tak mnie suszy ze nie wiem czego bym sie napila:)
ja z Igorkiem z zakupami szalam od samego poczatku a teraz juz nie mam takiego zapalu wiem czym to sie konczy hihi teraz Igor ma tyle ciuchow ze bliznaki na tym bym wychowala choc ostatnio zrobilam porzadek i wielki karton ciuchow wynioslam to i tak w szafce jego na styk jest upchane:)
takze z zakupami nie ma co szalec ale wiem to dopiero teraz;)
ja tez wlasnie tak mysle isc na usg 4D gdzies 20-24 tydz ale potraktuje to jako dodatkowe nie na planowanej wizycie bo pojade do innego lekarza bo 100zl mniej bierze
a moj lekarz robi mi usg co mies bez wyjatku...
moj smyk juz po kapaniu moze zaraz lobuz usnie a ja zjadlam sloik kapusty kiszonej i tak mnie suszy ze nie wiem czego bym sie napila:)
ja z Igorkiem z zakupami szalam od samego poczatku a teraz juz nie mam takiego zapalu wiem czym to sie konczy hihi teraz Igor ma tyle ciuchow ze bliznaki na tym bym wychowala choc ostatnio zrobilam porzadek i wielki karton ciuchow wynioslam to i tak w szafce jego na styk jest upchane:)
takze z zakupami nie ma co szalec ale wiem to dopiero teraz;)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #120101 przez Batmanik
wiesz to zalezy od lekarza moj robi co miesiac a sa tacy lekarze co robia np tylko tzw polowkowe usg ale jak jest wszystko oki to mysle ze nie ma potrzeby to naprawde zalezy od szkoly lekarza- moj gin skierowal mnie do szpitala juz tydz po terminie zas ortynator przyjal mnie ale mowil ze do 2 tyg po terminie nie ma co panikowac i ze widocznie to za wczesnie...wiele naprawde zalezy od gin...
swoja droga tyle bym nie wytrzymala - dla mnie usgco mies to normalka i ja siedze spokojnie po wizycie a juz 2 tyg przed kolejna znosze jajo
swoja droga tyle bym nie wytrzymala - dla mnie usgco mies to normalka i ja siedze spokojnie po wizycie a juz 2 tyg przed kolejna znosze jajo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Batmanik.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mama Piotrusia
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120112 przez Mama Piotrusia
hej dziewczyny:)
Gratuluję wszystkim przyszłym mamą i życzę łatwych porodów:)
Kochane mamy z Piotrusiem prośbę mogły byście na nas zagłosować??
pl.lennylamb.com/user/show_photo/3466
z góry bardzo dziekujemy:*
i pozdrawiamy
Gratuluję wszystkim przyszłym mamą i życzę łatwych porodów:)
Kochane mamy z Piotrusiem prośbę mogły byście na nas zagłosować??
pl.lennylamb.com/user/show_photo/3466
z góry bardzo dziekujemy:*
i pozdrawiamy
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #120113 przez luska
hej kobietki:)
Dorcia moj synek jest z 26.11 termin miałam na 6,12.Teraz pewnie tez bedzie cesarka wcześniej
Oglądałam tez rozmowy w toku.Masakra jakaś , szkoda tylko tych dzieci
Co do badania to moje usg zawsze trwa minimum 15 minut.Chociaż do 3 rożnych chodziłam ale to chyba od lekarza zależny i podejścia.Ale jak lekarz zapewnia , ze wszytko jest w porządku to teoretycznie trzeba wieżyc .W końcu wie co widział i jak badał
Dziewczyny dajcie linka tez koszulki.
Ja tez robiłam usg 4d w pierwszej ciąży w sumie tylko takie miałam ale płytę dał mi 3 razy.I najfajniejsza była z 36 tc kiedy uchwycił twarz mojej córeczki.Wtedy już wiedzieliśmy , ze jest w kropkę kropka z mężem.W rzeczywistości była identyczna.Z synkiem miałam raz usg 4d już nie pamiętam ale chyba w 20 tc i gdzieś sie zawieruszyła płyta jak mieszkaliśmy z teściami miałam ja w albumie dziecka a po przeprowadzce wsiąkła
Batmanik mój łobuz śpi już słodko:)Ostatnio ogólnie dużo śpi idzie 20,15 spać wstaje 6-7 i jeszcze w dzień potrafi przespać 3h.Dobrze bo jako niemowlak pobijał rekordy spal po 10h a jego najdłuższa drzemka trwała 40 minu
Dorcia moj synek jest z 26.11 termin miałam na 6,12.Teraz pewnie tez bedzie cesarka wcześniej
Oglądałam tez rozmowy w toku.Masakra jakaś , szkoda tylko tych dzieci
Co do badania to moje usg zawsze trwa minimum 15 minut.Chociaż do 3 rożnych chodziłam ale to chyba od lekarza zależny i podejścia.Ale jak lekarz zapewnia , ze wszytko jest w porządku to teoretycznie trzeba wieżyc .W końcu wie co widział i jak badał
Dziewczyny dajcie linka tez koszulki.
Ja tez robiłam usg 4d w pierwszej ciąży w sumie tylko takie miałam ale płytę dał mi 3 razy.I najfajniejsza była z 36 tc kiedy uchwycił twarz mojej córeczki.Wtedy już wiedzieliśmy , ze jest w kropkę kropka z mężem.W rzeczywistości była identyczna.Z synkiem miałam raz usg 4d już nie pamiętam ale chyba w 20 tc i gdzieś sie zawieruszyła płyta jak mieszkaliśmy z teściami miałam ja w albumie dziecka a po przeprowadzce wsiąkła
Batmanik mój łobuz śpi już słodko:)Ostatnio ogólnie dużo śpi idzie 20,15 spać wstaje 6-7 i jeszcze w dzień potrafi przespać 3h.Dobrze bo jako niemowlak pobijał rekordy spal po 10h a jego najdłuższa drzemka trwała 40 minu
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120127 przez Batmanik
ja jak bylam bylo to chyba w 26 tyg mojego ze mna nie bylo niestety dostalam i zdjecia i plyte ze tymi zdjeciami i ktotkimi ujeciami z tego usg...lekarz choc nie widzial mojego stwierdzil ze dzidzia jest do mnie podobna teraz mysle wybrac sie tak jak pisalam miedzy 20-24 tyg...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120131 przez Dorciaition
Już mi troszkę lepiej
Usg mam co wizytę i choć na NFZ płacę 60 zł. Teraz akurat tak się złożyło, że po 3 tygodniach idę na gina i na pewno usg tez będę chciała.
Mama Piotrusia głos oddany
Za chwilkę poszukam linka i wklęje.
Madziaska kieckę już masz na wesele?
Usg mam co wizytę i choć na NFZ płacę 60 zł. Teraz akurat tak się złożyło, że po 3 tygodniach idę na gina i na pewno usg tez będę chciała.
Mama Piotrusia głos oddany
Za chwilkę poszukam linka i wklęje.
Madziaska kieckę już masz na wesele?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120136 przez Dorciaition
Oto ta słynna koszulka Udało mi się jeszcze taniej znaleźć
moda.allegro.pl/hit-urocza-bluzka-ciazow...ent-i1611540865.html
Tutaj jeszcze fajne są moda.allegro.pl/koszulka-dla-taty-mamy-m...z-m-i1596432479.html
moda.allegro.pl/hit-urocza-bluzka-ciazow...ent-i1611540865.html
Tutaj jeszcze fajne są moda.allegro.pl/koszulka-dla-taty-mamy-m...z-m-i1596432479.html
Moderatorzy: ilona