- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Pawełek z obiadków to zajada marchewkę z ziemniaczkiem, osobno tych warzyw nie dotknie a razem zje Ale max 50ml, więcej mu się nie mieści... a dziś zjadł 30ml musu jabłkowego, kiedyś mu już dawałam ale pluł, teraz ładnie zjadł
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
A teraz cyc po kapieli i spanko
U nas tu niema ani halloween ani wszystkich świętych i normalnie się pracuje
Powiedzcie mi czy jak wezme ferwex na przeziębienie to mogę karmić czy lepiej dac MM ? Bo coś mnie bierze katar, bol głowy i zimno mi jak niewiem :/
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Karolka jak polozysz Gabi spac to sie napij tego ferwexu ale to juz chyba w takiej krytycznej sytuacji, tam strasznie duzo kest aspartamu i innych dziadostw. To moze lepiej ominac jedno karmienie jak chcesz to wziąć?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tu w DE gdzie ja jestem (na południu) to obchodzi się Wszystkich świętych i juto jest wolne od pracy...ale z tego co wiem to na północy niemiec nie obchodzą też tego święta.
Dzieciaki chodzą co chwilę i dzwonią do drzwi...już chyba ze 6 razy...a słodyczy to bym musiała mieć nie wiem ile
Lena wypiła mleko i fika ostro nogami...taki humor i werwę dostała że jeszcze chyba z godzinę nie będzie spać
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
za to pozniej koncert, spac chce, ale jak tylko dam poziomo nawet na rekach to krzyk, takze dzis nawet nie dalam rade ja wykapac, dalam troche mleka i przy jedzeniu zasnela, zobaczymy ile wytrzyma na tak malej dawce.
dzieki bogu u nas nikt po domach nie chodzi, bo bym chyba zamordowala wszystkie dzieci
aha zapomnialam sie wam pozalic na babke co mi ciagle podchodzi dow wozka i cala morde tam wsadza. ostatnio wychodze zaczelam pzykrywac elize i takie tam a tu juz leb w wozku ( taka z 70 lat, glucha calkowicie, o czym sie dowiedzialam pozniej, zezowata, no typowa wiedzma), a do niej normalnie prosze mi nie zagladac do wozka, ta nic, a w krzyk wzielam wozek i ucieklysmy, a dzis znowu. to dzis nie wytrzymala tak wrzeszczalam jak nigdy, po czym zrozumialam, ze ona glucha, az musialam ja odepchac, no bo prawie mnie szlak trafil. jesli jeszcze raz sie zdarzy to sie za siebie nie recze. jak w wiadomosciach bedzie, ze 24 letnia kobieta pobila babcie, to wiedzcie, ze to ja
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
A później dopakowac reszte i w sobote juz w naszym domku:)
Dobrej nocki mamuśki:*
Haha Kakaszka dobij wiedźme dzis halloween więc jakos to władze ZROZUMIOM
A i jeszcze pytała ktoras jak ja to robie ze Zosiek taki malo brudny przy zarciu no wiec tak " Zosia AM" ona otwiera szeroko buzie jakby karmienie łyżeczką wyssala z mlekiem matki
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas to sa tak jakby wojewodztwa i w kazdym jest inne prawo i zwyczaje ja mieszkam w katolickim i wszystko jest zamkniete ale pracujemy w innym i tego święta się nie uznaje wiec pracuja :/ a i dzieci nie chodza po słodycze a szkoda bo podoba mi się ten zwyczaj w innych panstwach
Gabi zjadła cyca i dałam jej jeszcze 60ml MM i 2/3 zjadła i śpi , coś mi cyce szwankuja
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Martusia muszę Cię pochwalić za przepisy super wyglądają No i fajnie, że mamy wsjo w jednym miejscu
Ikunia właśnie lecisz w tle Powiem, Ci masz ten głosik fajniutki !
Kakaszka no kochana masz co nosić ale wiesz jak to mówią, że dziecko to słodki ciężar:) Całuski dla Elizki za chwile grozy.
Karolka może rzeczywiście odpuść jedno karmienie no albo jakiś czosnek z miodem i mlekiem?
Hania nasze dzieciaki to chyba się zmówiły bo Alan też marchewy NIE dyni-bani NIE heh narazie walcze jutro jeszcze dynia a od doboty znów lecę z marchewką
Ja już u mężuśka byłam Alaśka wykąpałam, poćwiczyłam i teraz sobie oglądne coś i też niebawem lecę do snulandi.
Karolka w książce "poradnik karmienia piersią " jest napisane, że jak dasz dziecku mm po cycu to ZAWSZE wsunie także nie martw się
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
mondonne.pl/niezwykly-kurczak/
mojej znajomej blog a ten kurczak wydaje się ciekawy. Może wrzucę go do Naszych przepisów jak myślicie?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens - no chyba faktycznie się zmówili A jak tam mąż? Lepiej się czuje? kiedy wychodzi?
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hania takie uroki szwajcari hehe
Dziewczyny wysylajmy wszystkie fajne sprawdzone przepisy na poczte bedzie taka poczto-ksiazka kucharska
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa