- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Fajnie, ze dzieciaczki siedzą/ lubią siedzieć w krzesełkach, na pewno łatwiej je nakarmić... na chwilę wiercipiętki "unieruchomić" - pozazdrościłam wam i też mojego Zuzaka umieszczę tylko wieczorkiem jak już będę miała więcej czasu
Ewa mamy bardzo podobne krzesełko do waszego- troszkę inna kolorystyka ale firma chyba ta sama
spore jest ale nam nie przeszkadza- my nie umieszczamy tej tacki- zazwyczaj karmie Zuzolinę bez, chociaż na pewno jak zacznie "jeść sama" taca się przyda.
kabanosów, parówek, chleba itd. jeszcze nie daję- mam cykorka tak jak marigra no i po za tym myślę, że jeszcze mamy czas- u nas nie ma ząbków.
Zuza lubi jeść ciasteczka dla dzieci powyżej 8 mieś życia - takie niby herbatniczki i ciastka ryżowe (o smaku jabłuszka)też powyżej 8 mieś.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Zdjęcia i filmik spróbuję umieścić jak uda mi się zrobić bo jak ja łapie za aparat to on na dupkę siada i na czterech bo szybciej do aparatu doleci.
Co do jedzenia daje wszystko co ja jem oczywiście bez mocnych przypraw. Teraz jemy mandarynki oczywiście tylko ten środek bardzo smakują i problemu żadnych nie ma po podaniu ciasteczka też je maślane lub biszkopty. Wszystkiego po trochu kosztuje.
Ewa- mam te same krzesełko dostałam jest za duże ale stabilne moja koleżanka też ma takie duże tylko jej córeczka ma 2 latka to ma teraz swój stolik do malowania i do patrzenia na bajki więc fajnie to wygląda.
Co do seksu ja myślałam że to ja mam tylko takie problemy moje libido jest poniżej zera spróbuję tych tabletek tez mi właśnie się kiedyś po nich sie nic nie chciało ale teraz tez więc może bedzie na odwrót może mam te hormony się unormują bo widać że dalej szaleją widze po cerze włosach itd a czytałam że te tabletki poprawiają cere.
Miłego weekendu
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
martyna buziaki dla Szymonka!!!! sto lat!
dziewczyny ja nic nie wiem o żadnym bilansie, nam pani dr kazała się umówić na szczepienie, gdy Maja skończy rok hmmmm..... na szczęście jesteśmy pod opieką neonatologa i za tydzień wizyta, więc "obleci" jako bilans
nie mam za dużo czasu, bo mam gości - rodzice wpadli na weekend, a jutro być może wpadnie do mnie przyjaciółka, ale na forum postaram się jeszcze zajrzeć
buziaki, miłego dnia
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Gabi, w tym tyg. najlepiej poniedziałek (jestem w domu od 14), albo wtorek (od 15), bo w środę już się umówiliśmy ze znajomymi, w czwartek dopiero po 16, a w piątek mam pacjentów do 19 . Nam nadzieję, ze któryś dzień będzie wam pasował! :-*
Aaa... No i oczywiście 200 lat dla Majeczki i Szymonka! :-*
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jejku ale ten czas leci
martyna ja zdecydowalam sie na te krzeselko wlasnie dlatego ze pozniej mozna z niego zrobic osobny stoliczek ze stolkiem ale nie ma co duze jest np ale juz nie mam wyjscia i musze byc z niego zadowolona
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
zastanawiam się nad jakąś antykoncepcją ale nie wiem co wybrać... muszę się wybrać do mojej p. doktor - ale jakoś ciągle mi nie po drodze.
moja Zuza dziś zaczęła kombinować z "raczkowaniem"- tak wiem daleka droga jeszcze przed nami... ale przynajmniej zaczęłą już ładnie rączki układać taka z niej dumna jestem
do tej pory to tylko siedziała a jak upadła na brzuszek to krzyczała - ogłaszała alarm by ją ratować
rączi już ładnie układa za to nóżki dalej "pod brzuszkiem" no nic mam nadzieję, że w końcu załapie na czym to polega...
Gabi, Asiula - wy chyba ćwiczycie (ćwiczyłyście)- jak uczycie raczkowania... tzn jakie ćwiczenia wykonujecie...
chciałabym Zuzi pokazać, że może zwiedzać świat na czworaka a nie tylko na pupie "się ciągać"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gabi, dawaj znac, kiedy wpadacie, bo nie wiem, czy piec babki jutro, czy pozniej .
ps. tez mam kubek tommee t., o ktorym pisalas, taki z dwoma uszami, tylko ze przykrywke z ustnikiem wywalilam , od kilku tygodni daje Zosi pic z tego kubeczka (na razie ja kontroluje przechylanie ) i jest fajnie, podoba jej sie!
marigra, tez dawalam Zosi kabanosa, i to juz z miesiac temu, podobalo jej sie, najpierw dlugo go ssala, a potem odgryzala kawalki, ale nie podobalo jej sie, ze sa duze i twarde, wiec wypluwala . nic sie nie dzialo zlego, wiec raczej nie ma powodu do obaw .
ewa, ale fajne zdjecie z kuzynem! super! i krzeselko wyglada bardzo profesjonalnie! zazdroszcze!
asiula, Kacperek wzorowo stoi, mowilam, ze jak tylek idzie w gore, to zaraz bedzie stawanie! poczekaj, zaraz ci zacznie lazic przy meblach i robic rozrobe! u nas juz nic sie nie uchowa, a najfajniejsze to, co zabronione - wtyczki, pokretla od wiezy, plyty, swiatelka choinkowe, kable i kontakty...
Tee, pewnie nie spodoba ci sie moja rada, ale na twoim miejscu jak najczesciej kladlabym Zuzię na brzchu, nawet na pare minut, zeby sama mogla pokombinowac, jak juz przsestanie "protestowac" . swietnie dziala tez, jak samemu czworakuje sie po domu i wola dziecko - ja tak robie i Zosia zawsze ze smiechem mnie nasladuje i probuje za mna nadazyc . kolana bola, ale warto - sporo frajdy i przyjemna nauka!
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
mąż dziś zwiedził pół domu (za radą koleżanki z pacy) wzdłuż i w szerz pokazując Zuzi jak się raczkuje ja też "kombinowałam"- niestety nasz uparciuszek tylko siedział i się z nas śmiał
na brzuszek kładziemy (lekarze też nam to zalecają) ale rzadko bo jest straszny krzyk i płacz... uspokoić jej nie można... podobno nie wszyscy muszą lubić leżenie na brzuszku. Ja uwielbiam- niestety Zuza nie
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
kładziemy ale bywa, że po chwili odpuszczamy
może ona będzie z tych dzieci "nie raczkujących"- mój brat tak się suwał na pupie jak ona teraz i nigdy nie raczkował...
a z tymi pieluchami to masz rację, Zuza odkąd siedzi też się "awanturuje" przy zmianie pieluch
dobranoc
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
może to i dobrze że nas nie słuchają bo byśmy im czasami głupot nagadały a tak swoim tempem się rozwijają
zdolniacha z tej Zosi...
miłej nocy
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*