- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
dzis bylismy na dluuugim spacerku przyszlismy na mleczko a potem znowu na dwor. ubralam mu body z dlugim na to bluze czapke taka chustke i spodnie wiadomo a teraz mam wyzuty ze moze ta bluza to za cienko byla ;/ eh oy nie. raczki mial cieple a jak mu sie zrobily cjlodne to przyszlismy do domciu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
gratuluje pierwszych bucikow:)
Zuzia odkad pozegnalismy kombinezon miala zakladane buciki fajne maja w C&A takie miekkie my mamy cos ala adidaski trzewiki i sandalki
dzis Zuzka poznala nowy smak: brokuł na poczatku krzywila sie jak na cytryne a jak jej przestalam dawac to mowi do mnie" eee" hehe dopominala sie o jeszcze i nawet troche zjadla ponizej tej naklejki na sloiczku a marchewki to tyle za 3 dni zjadla
kupilam dzis jej jabluszko i kaszke z glutenem ale jeszcze nie wiem jak jej bede ja podawala
niteczka ile wazy maly?
macie jakies sprawdzone tusze do zes wydluzajace?bo w rossmanie jest 49% na kosmetyki do oczu
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Kasiek i jak, zdarzyliscie na wizyte?
U nas dzis 24 stopnie bylo. Od poludnia do 18 bylysmy na dworze
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas tragedia z tymi kopkmi. Ostatnio Zuzia robila w tamta sobote wczoraj dalam jej pol czopka glicerynowego i nic nie poszlo dalam drugie pol i poszlo ale doslownie troche. I niewiem co mam robic bo widze ze sie meczy ze nie moze zrobic. Dawlam troche jablka ale nic nie pomoglo. Do lekarza niechce isc bo chodze praktycznie co tydzien pomysli ze jakas nienormalna jestem. A co do tych posilkow to raz dziennie dajecie?
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do glutenu to w tym poradniku pisze tak:
rozpocznij wprowadzanie glutenu do diety dziecka dodajac do posilku odpowiednia ilosc kaszki bobovita.Odmierzona porcje mozesz dodac do mleka (swojego badz mm) lub dosypac do podgrzanego posiłku zupki, przecieru warzywego, kaszki bezglutenowej, obadku, deserku.
dziecia karmionym piersia powinno sie po skonczeniu 4 mz podawac 2-3g produktu gutenowego na 100ml posilku
2-3g prod.glutenowego=2 lyzeczki od herbaty bezmlecznej kaszki manny o smaku owocowym=3lyzeczki od herbaty mlecznej kaszki manny=2,5lyzeczki od herbaty owsianego śniadania bobovita
tylko ze Zuzka nie zje 100 ml obiadku jeszcze a swojego mleka nie chce mis ie odciagac chyba bede musiala kupic kaszke bezglutenowa i jeden posilek dawac jej z butelki z tym dodatkiem gloutenu a i jescze pisze zeby tylko jeden raz dziennie dawac ten gluten nie wiecej przez ok 2 mc
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Pytanie do mam, których dzieci zabkuja,jak to u was wyglada? Bo Janek ma opuchniete dziasełka i mega sie slini.
Monia szczerze Ci polecam astor big& beautiful boom, u mnie sie sprawdza i szczotka fajna
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja Zuzka bardzo rzadko dostaje butle ale je nawet ladnie tzn dlugo memla smoczka jezykiem ale jak juz raz zassie to je
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Do nas jutro polozna przychodzi. Do was tez przychodza?
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
no dzis Filip dostal jabluszko ze sloiczka wcinal wszystko ze smakiem zjadl ze 3-4 lyzeczki ( na poczatek ) zobaczymy jutro. teraz mu wprowadzam taki rytm do jedzenia. dostaje jabluszko przed 12 a potem dostaje mleko
no ogolnie to sie wscieklam na tescia bo dal Filipowi lizaka do lizania. ja kowie ze on jest za maly ze nie moze a on swoje tesciowa tez mu tlumaczy a ten dalej uszzz wkoncu nas posluchal i odszedl. ja mam nadzieje ze nic sie nie stanie po tym. ( ale powiem wam ze lizal i chcial wiecej widocznie mu smakowalo heheh ale itak jestem zla przeciez on jest za maly !!!!! no tak gadaj z dupa to cie osra.
kasiek co u ciebie jak z tym lekarzem. ( tak zamilklas chyba nie siedzisz w tej windzie (zart )
no dzis bylismy na dworze ladnie cieplo jest niebo bez chmurki ubralam malemu body z dlugim i rajstopki i na to taki ala kombinezonik (pajac ) z polaru ale wydaje mi sie ze za ciepelko mu tam bylo musze cos innego wymyslec no nic uciekam buziaczki papa
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ElaM
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Niteczka ja wazę co 2 tyg mam tu takie centrum gdzie mozna przyjść i zważyć i są położne mozna z nimi pogadać jak coś martwi i jakieś zabawy dla takich dzieci malutkich raz byłam i sie podobało dla małego u Was tez musi takie coś być ,popytaj sie