BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 4 miesiąc temu #791526 przez Zanka1989
Dzisiaj jakiś kryzysowy dzień. Mi bóle nie przechodzą, ledwie jestem w stanie dojść do łazienki :( a wizyta u gin o 19

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #791540 przez lenartowicz
Zanka oby było wszystko dobrze. Koniecznie napisz po wizycie

Remiśleoś współczuje tych pobytów w szpitalu :(

Też mam beznadziejny humor.. Za ciuchami dla siebie to się nawet nie oglądam bo bym w nic nie weszła.. Marzy mi się jakiś egipt czy tunezja a nieprędko tam zawitam. No ale coz, damy rade już bliżej niż dalej, niedługo malenstwa nam wynagrodza wszystko.

11 lata 4 miesiąc temu #791543 przez Dorciaition
Dziewczynki główki do góry :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(

11 lata 4 miesiąc temu #791546 przez lenartowicz
Dorciaition śliczna masz core i jaka już duza, chciałabym żeby mój lobuz już taki był :)

11 lata 4 miesiąc temu #791557 przez Anitulka
Remiś, dobrze że się jeszcze w dwupaku trzymasz :)

Zanka, daj znać co tam po wizycie.

Jeszcze tylko kilka tygodni nam zostalo, wiec musimy dać rade ;) ale jak już tak narzekamy, to ja dzis tez nie najlepiej sie czuje, plakac jeszcze mi sie nie chce, ale ciągle kręci mi się w głowie... Wystarczy że glowe obroce, albo oko przetre, no masakra jakas... Nie wiem czy to to cisnienie dzisiejsze czy co?

11 lata 4 miesiąc temu #791573 przez joannap1991
ja wizyte mam jutro i sie okaze czy dalej szyjka mi sie skraca i czy rozwarcie poszło...
z moimi humorkami to roznie bywa... a i jestem obolala bo w zebra dostaje:( i cierpie na bezsennosc...

11 lata 4 miesiąc temu #791621 przez mirka26
heej laseczki, ja w domku od wczoraj, muszę leżeć co do kości to dopiero po porodzie zrobią prześwietlenie i powiedzą co dalej, jeszcze się grypy nabawiłam w szpitalu i oskrzela mi rozwala a gardło całe zaropiałe. a lekarz się machnoł i zamiast 32 mam 34 tydzień.i maluszek na święta już będzie z nami

11 lata 4 miesiąc temu #791634 przez MoNiaaa
mirka a to niespodzianka :) jak to mozliwe ze sie pomylil w obliczaniu terminu?

http

]

11 lata 4 miesiąc temu #791664 przez krecia88
dziewczyny widziałam w biedornce maty edukacyjne za 99zł. moze akurat któejs z was sie spodoba i bedzie chciala zakupic

11 lata 4 miesiąc temu #791686 przez anitkade
Pipinka, jakie boskie zdjęcie! Napatrzeć się nie mogę, cudowne jest po prostu. Jakby się niemowlę już urodzone oglądało. Ale będziesz mieć ślicznotę (i to już drugą).
Dorcia - zdjęcia córci wspaniałe, uwielbiam jej szelmowski uśmiech, do tej pory mam przed oczami filmik jak tańczyła na misce postawionej na kanapie :)
Zanka - koniecznie daj cynk po wizycie, czekamy tutaj na wieści i trzymamy kciuki.
Remiśleoś - biedaku Ty nasz!! Trzymaj się dzielnie. W ogóle twarda jesteś, ja to już bym pewnie miała zdrętwiały język od narzekania, czasami to mi aż wstyd, że się rozczulam nad sobą, jak Wy macie takie poważne kłopoty.
Krecia - nie daj się złemu humorowi. Wiadomo, że czasami mamy i bez powodu humorki, a co dopiero jak są jakieś wieści złe - to już trudno się opanować. Ja też tak czasami popłakuję i zastanawiam się, po co mi to, bo nic nie rozwiążę płaczem, ale i tak nie umiem się powstrzymać. No ale trzeba jakoś szukać rzeczy, które nas rozweselają. Muzyka, filmy, znajomi, na pewno masz coś, co dodaje Ci otuchy i poprawia nastrój. No i wyżalaj się na forum :)
Mokka - no to pięknie zapunktował Twój mąż. Super, że tak się nastawił przyjaźnie do dzieci i ładnie umie z nimi dogadać. Mój mąż też na szczęście dzieci bardzo lubi. Czasami podchodzi o nich nieśmiało, żeby nie napraszać się albo nie wystraszyć, ale generalnie bardzo lubi i chętnie się bawi z nimi. Zobaczymy jak będzie w domu z małym płaczkiem na co dzień.
Mirka - a to jaja z tym terminem. Ale oczywiście zostajesz u nas, prawda? Życzę zdrówka, dobrze, że już w domu, to łatwiej się wykurować.

11 lata 4 miesiąc temu #791693 przez mirka26
no ja cały czas mówiłam lekarzowi że mi nie pasuje ten termin bo według mnie zaszłam dwa tygodnie wcześniej , a on nie i nie a teraz doktorka w szpitalu potwierdziła że jest dwa tygodnie starszy niż według obliczeń lekarza prowadzącego. klatkę piersiową mi rozwala normalnie tak kaszle, ale zrobiłam syrop z czosnku, miodu, cytryny i soku malinowego i dodaję do herbaty mam nadzieję że pomoże bo nawet jeść nie umiem tak mnie gardło boli. poszłam do szpitala z bólem brzucha a wróciłam z grypą

11 lata 4 miesiąc temu #791698 przez mokka
Mirka, no to pięknie się lekarz pomylił :) ale Ci fajnie, że będziesz miała już małego na święta :) ile waży teraz? Tak w ogóle to sytuacja z łożyskiem opanowana?

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 4 miesiąc temu #791700 przez anitkade
Mirka, przepis na syrop całkiem niezły :) Tylko nie dawaj do wrzątku tylko do przestygniętej herbaty, bo we wrzątku to całe dobro miodu i cytryny się niestety zabija. Co do bólu gardła - na mnie świetnie działa płukanie naparem z szałwii. Można robić z torebek ekspresowych jak herbatę albo kupić w kroplach i rozcieńczać w ciepłej wodzie. Działa odkażająco i łagodząco. Mokka z kolei miała jakiś świetny syrop, ale nie pamiętam, jak się nazywał. A swoją drogą tak to w szpitalu jest, z jednego wyleczą, innym zarażą. A dużo masz przeciwciał? Bo ja mam całą ciążę w górnej granicy normy albo i lekko ponad i jakoś chyba sobie radzą, bo ani raz przeziębiona nie byłam. Parę razy bolało mnie z rana gardło, ale jak się napiłam ciepłej herbaty z miodem to mijało. A teraz już nie będę do pracy chodzić to w ogóle powinnam być bezpieczna.
Aha! Dostałam od koleżanki z pracy własnoręcznie wydziergany sweterek dla Hani i jeszcze nakleiła na nim z takich kryształków inicjały Hani, śliczny. Ale chyba dopeiro na pół roczku będzie, chyba, że się gigant urodzi :P

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #791769 przez Dagnes
Hej dziewczyny!
Nie bylo mnie caly dzien na forum a tu tyle postow do nadrobienia :ohmy:
Humorki u Was widze nie najlepsze. Oby jutro juz bylo lepiej.
Mirka ale niespodzianka. W sumie to za miesiac maluszek bedzie z Wami. Super :)
Pipinka sliczna masz brzuszkowa lokatorke. Usteczka faktycznie ma boskie, takie wydatne.
Ja nie mam wcale takich zdjec. Na polowkowym i ostatnio dostalam tylko fotke serduszka i wykazem parametrow no i zdjecie mojej szyjki.
Lenka to jak mala modelka :)
Zanka czekamy na info jak po wizycie.
Ja jutro z rana ide na badania. Mam zrobic morfo, mocz i HBs

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #791852 przez niteczka
U mnie naszczescie nie jest zle. Nie mam zadnych humorow, chociaz ostatnio wszystko z rak mi leci i myslalam, ze sie rozrycze. Dzisiaj poprasowalam czesc ubranek dla mojego malenstwai poskladalam. Jeszcze troszke mam do poprania, ale to juz niewiele. W przyszlym tygodniu idziemy kupic wozek. Dziewczyny mozecie mi powiedziec jakiej firmy wozki wy bedziecie uzywaly?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka