- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

niteczka, ja kupiłam przez allegro wózek 3w1 coneco elmo. 2 lata gwarancji door to door i w moim odczuciu jest naprawdę fajny

W razie czego daje linka:
allegro.pl/wozek-coneco-elmo-3w1-fotelik...tis-i3649956001.html
W aukcji nie jest napisane, że na fotelik samochodowy jest też przykrycie na nóżki (ja przynajmniej dostałam).
sprzedawcę naprawdę mogę polecić bo do mnie paczka doszła niekompletna (tzn pakując nie zauważyli, że nie ma tylnich kół) i sprawę załatwiłam od ręki przez telefon i wydaje mi się, że w razie gdybym musiała skorzystać z gwarancji kiedyś to też nie będzie problemu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
my mamy x-landera xa. prowadzi sie swietnie i mi osobiscie sie bardzo podoba.
x-lander.pl/produkty/51/xa/
z tym ze w koloze bordowym a w srodku wykonczona gondola szarym. caly material sie sciaga a wiec latwo go prac normalnie w pralce

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43

A tak poważnie, mamy świetny konkurs z super nagrodami, a coś się rozkręcić nie chce.
Zerknijcie, napiszcie dwa słowa i wygrajcie zestaw 15!!! olejków do masażu i pielęgnacji Sahera

wrolimamy.pl/konkurs-podroz-do-kraju-faraona/
- lenartowicz
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
od ostatniej wizyty u lekarza tj 14.10 nie przytylam ani kilograma :-D a nawet kilogram schudlam. a wiec wyobraźcie sobie że od poczatku ciazy przybyło mi kilogram :-D a mimo tego moj syn rozwija sie prawidłowo :-D
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- lenartowicz
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

kasiek super masz z ta waga ja tez juz ok 10 mam na plusie...niby jeszcze 2 miesiace ale nie wiadomo do ilu dobije no trudno najwyzej bede sie musiala zmusic w koncu do cwiczen i diety?
a wieczorami zaczynaja mi puchnac stopy i rece ;/
jak ja sie juz mojej wizyty nie moge doczekac!!!mam wrazenie jakbym cale wieki nie widziala malej w sumie ostatnio byla jeszcze taka kruszynka wazyla wtedy 830g a teraz pewnie juz do 2 kg dobija

ja wozek akurat mam po Julce srednio jestem ze spacerowki w nim zadowolona ale jakos damy rade tym bardziej ze mam drugi taki lekki na lato z coneco.moim zdaniem fajna firma.z tych 3w1 podobal mi sie swego czasu coneco toledo
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Mam nadzieję, że humory dziś lepsze

Anitkade dziękuję

Kasiek super

Niteczka ja mam po Leni allegro.pl/jedo-fyn-special-4ds-2w1-kol-...-wa-i3706002417.html no a fotelik Maxi Cosi.
Monia u mnie z wagą i moją i maluszka podobnie jak u Ciebie

Mam wizytę jutro i jestem tak ciekawa, że szok

Kochana a Ty odpoczywaj więcej skoro Tobie nogi i ręce puchną. A na wieczór mocz w misce nogi.
Byłam dziś na pobraniu krwi. Wzięłam Lenkę, bo inaczej się nie dało. Była okropnie długa kolejka, Lenia marudziła, że chce iśc, potem, że spać. No i oczywiście nikt nas nie wpuścił, pomimo tego, że ja w ciąży i z małym dzieckiem. Pełna kultura

Miłego dnia
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Anitka, powiem Ci, że nasze wózki są prawie identyczne, jak otworzyłam twój link, to jakbym zobaczyła mój

Dziś mam kontrolę u gina, mam nadzieję, że z moją szyjką wszystko ok, no i zobaczymy ile przytyłam

- Pipinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Jesteście całym moim światem :*

Dziękuje Kochane jesteście

Co do wagi to ja już z + 13 będe miała ;/ no trudno i tak teraz strasznie mi brakuje ćwiczeń, zatem jak dojde do siebie po porodzie to zaraz zaczne ćwiczyć

Monia i Dorcia ale ciekawe ile wasze maluszki już ważą i jak się miewają ?

Dorcia to jakaś masakra że nikt Cie nie przepuścił i nawet pielęgniarka Cię nie poprosiła jako pierwszą ? Padaczka z kulturą w naszym kraju ;/ Wstyd!!
Dziewczyny!!! jeszcze ponad tydzień i grudzień!! a to oznacza że jeszcze chwila i zaczniemy się rozmnażać

- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mam takie pytanko skurcze to sie objawiaja takim napieciem troche jakby dziecko sie napinało, rozciagało? Bo juz sama niewiem czy to skurcze czy nie bo mala jest polozona w poprzek i strasznie mi daje popalic ale czasami czuje tak wlasnie troche inaczej i sie zastanawiam czy to mala sie rozpycha czy to skurcze.
Co do wagi to tez 10kg mi przybylo i jest mi strasznie ciężko stanie w kuchni nad zlewem jest dla mojego kregosłupa strasznym wyczynem. Tak samo jak wyjście na dwor czuje ze chodze juz jak słon i tak powolutku. A to jeszcze troche do konca. No troche sie rozpisalam ale niewiem kiedy teraz was odwiedze bo narazie nawet za bardzo nie mam jak internetu sobie załatwic. No cóż postaram sie jak najczesciej tu wpadac. Trzymajcie się. Pozdrawiam.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1

Anitulka daj znać po ginie koniecznie.
Pipinka też mam plan co do ćwiczeń. Koło mnie Tiger (Michalczewski) a budować jakiś fitness klub, więc mam nadzieję, że się pospieszy co bym do lata jakoś wyglądała

Choć myślę, że u nas będzie łatwiej przy dwóch małych łobuzach

No nikt nie przepuścił. :/ Tym starszym paniom zawsze się bardzo spieszy. Komentowały, że dziecko śpiące dlatego marudne, ale żeby wpuścić to nie. Się przyzwyczaiłam zresztą.
Jeju faktycznie za chwilę nasza kolej! Ja jakoś jeszcze w to nie wierzę, że będe miała dwie córcie. Jej, jak fajnie

Pysiaczek będzie dobrze, na pewno. Też nam daj koniecznie znać. Wiesz, co ja po dwóch porodach ale z tymi skurczami to już sama nie wiem, ale wydaje mi się, że to to co piszesz

Trzymaj sie