- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
remis a ja mam do ciebie pytanie bo ty sie znasz na tych szczepionkach.do kiedy mozna szczepic na pneumokoki?jest jakies ogramiczenie ze do 3 mc pierwsza dawka??mialam Zuzie szczepic teraz ale mi pokaszluje i katarek lekki ma no i ja chora i maz ale ona za 5 dni konczy 3 mc i nie wiem czy musze sie wyrobic do tego czasu??
wczoraj wiekszosc dnia spedzilysmy na polku.chcialysmy tez z mama pochodzic po sklepach al emoje dziecko jest anty sklepowe i coweszlysmy to byl placz;/
ok 17 poszlam jesczez z dzieciakami na plac zabaw ale sie tylko wqrzylam bo jak mialysmy juz isc to jula zaczela ryczec ze nie chce..wszystkie dzieci ladnie poszly tylko moja w chosterie wpadla i cala droge do domu plakala ( a mamy kawalek) esh z tymi dziecmi tak mi cisnienie podniosla ze szok!!
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja postanowiłam zrobić Hanusi jakieś fajne zdjęcia w końcu, a nie tylko takie byle co ciągle. Dzisiaj znów spróbuję, jeśli Hania będzie mieć ochotę
Kasiek - mnie się wydawało, że miałam okres, ale to chyba jeszcze się oczyszczałam, może po badaniu coś przyspieszyło. Zobaczymy za tydzień, czy coś będzie, ale karmię, to może jednak jeszcze nie. Z drugiej strony robiłam długie przerwy, więc generalnie nic nie wiadomo. Co do fizjoterapeutki - fantastycznie się złożyło, że masz koleżankę, która to robi. Daj znać, jak efekty i czy sama robisz ćwiczenia.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do zdjec to ja aparat zawsze mam pod reka jak jest jakis moment fajny to od razu cykam fotke:)
Zuzia juz taka fajna sie robi jak mnie widzi to od razu sie usmiecha
jak jej wlaczam karuzele to sie smieje i macha nozkami i raczkami jakby miala zaraz odleciec
oczywiscie byle nie za dlugo lezec
ja z tegorodzinnego dalej decyzji nie mam;/ dzwonilam dzis i decyzja jest wydana ale przez tel nie moga powiedziec ciekawe kiedy to ppismo dostane boz tegoc o ta babka powiedziala to juz tydzien temu wydali decyzje
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hania od dwóch dni jest jakaś inna. Marudna po południu. Ni to głodna, ni to śpiąca. Jak dam jeść to zje, jak ułożę spać i uspokoję i wcisnę smoka - to przyśnie, ale tak niespokojnie, ciągle tego smoka musi ssać, jak jej wypadnie to zaraz protestuje. No nie wiem, albo to skok rozwojowy albo znów coś nie tak robię. Na rękach czasem jest spokój, ale tylko chwilkę, poza tym nie mogę jej nosić za dużo, bo się przyzwyczai i nic już nie zrobię w domu, nawet obiadu nie zjem, bo mąż wraca ostatnio na kąpiel dopiero.
Widzę, że ładna pogoda to forum puste. Latem to dopiero będzie posucha
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale kupilam sobie toster i sa body fajne 2pak za 19.99 ale u nas przebrane juz byly
u nas z nocnym jedzeniem jest roznie czasem je co 3 godz a czasem obudzi sie tylko raz
no we wakacje to wogole tu pusto bedzie bo wsyztskie na spacerkach:) ale od czasuy do czasu zagladajcie ja tez bede
ciekawe co u dorci i pipinki????odezwijcie sie!
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Nie mam czasu pisac dziewczyny.od wczoraj szuklam neurochirirga dla mamy bo musi miec operacjw kregoslupa na dniach.i w koncu udalo mi sie zalatwic wizyts we wtorek u profesoora gorskiego.oby jej pomogli bo grozi jej wozek.ach sie porobilo.moja a jak zwykle bohatera rznela ze bol minie i tak sie doprawila z zadne rehabilitacje nie wchodza w gre.zmiazdzone jadra miedzy kregami, sekwestr i ogolnie ogromna rozlana przepuklina na 2 odcinkach
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Nie mam czasu pisac dziewczyny.od wczoraj szuklam neurochirirga dla mamy bo musi miec operacjw kregoslupa na dniach.i w koncu udalo mi sie zalatwic wizyts we wtorek u profesoora gorskiego.oby jej pomogli bo grozi jej wozek.ach sie porobilo.moja a jak zwykle bohatera rznela ze bol minie i tak sie doprawila z zadne rehabilitacje nie wchodza w gre.zmiazdzone jadra miedzy kregami, sekwestr i ogolnie ogromna rozlana przepuklina na 2 odcinkach
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Wczoraj nawet nie miałam czasu siąść i napisac do was, cały dzień ktoś był, coś się działo. Między innymi zrobiłam diametralna zmianę w wyglądzie, przrfarbowalam się z bardzo jasnego blondu na bardzo ciemny brąz .
Dawidek od kilku dni w nocy po karmieniu płacze;/ chociaż tyle ze szybko się uspokaja, ale nie wiem co mu jest.
Remisleos życzę dużo zdrowia dla mamy.
Faktycznie, coś tu cicho ostatnio.
Miłego dnia:)
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
u nas nocka piękna... zresztą jak wszystkie ostatnio. nie zapeszajac oczywiście. już nie pamiętam kiedy musiałam do małego wstawać co 2-3 godziny w nocy. zasnął o 21 obudził się o 2 a potem o 6 :-D ale zjadł i dalej poszedł spać a więc pospalam dziś do 9!!! :-D
pogoda do du*** wieje jak nie wiem... a więc ze spaceru nici bo głowę urwie... no cóż posiedzimy w domu... taki już nasz los :-P
czy sa tu jakieś mamusie z województwa pomorskiego? jeśli tak a miałabym któraś z was potrzebę zatrudnienia niani to zapraszam www.emcare.pl/
agencja mojej dobrej znajomej naprawdę solidna! zapraszam!