- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
Marlena z moja pamięcią to faktycznie coraz gorzej: biorę buty do ręki, bo gdzieś wychodzimy, a ja stoję z nimi w rękach i się zastanawiam, co ja miałam zrobić? – masakra! Częstuj się!
Loca, dlatego w szpitalu i w innych miejscach publicznych trzeba korzystać z toalety na „Małysza”;/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ete, sprawdzałam pogodę 16-dniową - rękawiczki już mogą Ci się nie przydać, zawsze to jakieś pocieszenie. A co do muffinek, to uwielbiam! I gdybym nie miała w domu szarlotki, to pewnie już bym piekła. Ja nie mogę patrzeć na jedzenie, szczególnie słodkie, bo zaraz mnie bierze na pieczenie i tylko bym jadła Mam nadzieję, że Mikołaj będzie mi pozwalał od czasu do czasu coś upiec
Moni, nie mogę się napatrzeć na Twoją córeczkę i jednocześnie doczekać swojego synka. A po Tobie w ogóle nie widać, że niedawno urodziłaś
Kasztanowa, ciekawe to urządzenie, wcześniej się z tym nie spotkałam. Jak bym miała pewność, że pomaga, to bym to chciała. Musze o tym więcej poczytać.
Darmag, no poczekam na efekty malowania jak dobrze wyschnie.
Roma, mnie jakoś dziś żebra nie bolą. W ogóle to dzisiaj jakoś dobrze mi się ułożył synek i jak leżę na plecach to nic nie boli. No to oby do czwartku, ale na pewno wyniki będą dobre
Domi, to już możesz doliczać. Niecały miesiąc. Fajnie znać datę…
Marlena, humor kiepski? na szczęście dzień się już kończy i jutro będziesz miała super humor, tak podejrzewam
Loca, pewnie bardzo dobrze znasz pozycję „na Małysza”, no ale jak dla mnie nie wszystko się da zrobić w tej pozycji Loca, już niedługo!
No dobra dziewczynki, czas życzyć spokojnej nocy. Śpijcie dobrze i śnijcie o swoich maleństwach
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
MM mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Idziemy zamówić wózek, więc pewnie mi się poprawi
Spakowałam torbę!!! Zostały tylko kosmetyki, które wrzucę na ostatnią chwilę. No i jeszcze muszę kupić coś dla tatusia, żeby mi nie padł Zastanawiam się tylko czy wystarczy mi mydło zamiast płynu do intymnej. Kupiłam białego jelenia glicerynowe z nagietkiem...
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
MARLENA super ze torba spakowana! Ja pozycje na małysza mam opanowana nawet z pozszywanym brzuchem... Z reszta też mam nakładki a jak trzeba korzystam z płynu do dezynfekcji bo zazwyczaj są w szpitalnych toaletach, polem wycieram moja chusteczka i dopiero wtedy nakładka ale to wtedy gdy coś grubego się świeci
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ciekawe czy agnes da nam dzis znac jak jej poszlo no i jak malutka?
Marlena no to super ze torba spakowana, ja swoja w niedziele dokonczylam. Powodzenia w zakupie wozka
Dzis jade odebrac wyniki na paciorkowca i do skarbowki oddac PITy oby jeszcze nie bylo kolejek.
Milego dnia
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Moja noc była fatalna. Ale przez sny
Jak tam u Was moje drogie? Jak sytuacja na froncie?
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Na patologii ciazy sie nie wyspicie co chwile ktoras steka i zaczyna rodzic. Ja to chyba zaczne pisac pamietnik/blog "dwa tygodnie z zycia na patologii ciazy" byloby o zatkanych kiblach, stekajacych i chrapiacych gwiazdach, ktore nawet na noc musza miec idealny makijaz, o tych ktore tu sa wypachnione i wypieknione a zostawiaja syf w ubikacji po sobie, o hipochondryczkach (tu bym poruszyla swoj przyklad ) i o tym jak to pan ordynator trzyma kazda za reke, a na badaniach lubi sobie poglaskac nozke pacjetki....a i o jedzeniu szpitalnym, dobrze ze pieczywo jest smaczne przynajmniej.
No tak pozycja "na malysza" jest mi znana, mam podklady na ubikacje, ale jest strach mimo wszystko ze czyms sie zaraze....wiadomo pozywniejsze na siedzaco trzeba zrobic, ale jak nie musze to nie siadam uffff......
Marlena, no wlasnie....meza trzeba spakowac jak wroce do domu to ogarne temat
Porto, 29 dni blizej jak dalej
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ete no to Te ciasteczka i inne wypieki robisz ale pewnie sama to mało co z nich zjadasz
Domi nie przejmuj się tak tymi terminami ja też mam 2 jeden z usg jeden z miesiączki i różnią się o tydzień , ale przynajmniej jak nic się u Ciebie nie zmieni to masz gotową datę c.c super , może dzisiaj humor sie poprawi
Marlena dobrze ,ze się spakowałaś przynajmniej w razie co jesteś gotowa , a co do płynów do higieny intymnej ja używam je cały czas ale po porodzie zwłaszcza s.n. używałam mydła szarego i takie teraz też mam
MM mam nadzieję ,ze wyniki moje będą ok. Oby te prognozy się sprawdziły i mróz nie wracał , a jak tam dzisiaj malowanie wygląda?
Anita współczuje Bartusiowi kataru wiem jak to jest z maluchami moja ma 4,5 lat i ma problem bo nie potrafi się dobrze wysmarkać i w kółko ma katar jak jest podziębiona .Życzę Twojemu zdrówka
Porto a to musiałaś mieć nie ciekawe te sny mi ostatnio nic się nie śni , staram sie iść spać jak już mi się chce bo tak to nie mogę zasnąć
Loca masz racje mogłabyś blog prowadzić , napewno furorę by robił. A jak tam z Twoim wyjściem wiesz już coś?
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Domi, ty to chyba masz ta cc i tak o tydz wczesniej niz przewidywalny termin, jak przychodzi co do czego to oni i tak sugeruja sie ta data z @... wazne ze juz wiesz na kiedy mozesz sie przygotowac. Mam nadzieje ze juz dzis lepiej sie czujesz.
Marlena, te szkoly rodzenia to jednak fajna sprawa, zwlaszcza dla pierworodek a ja lubie jak wy sie dzielicie tym co sie dowiecie. Marlena no i super ze torba w koncu spakowana.
Loca to jest szok z tymi toaletami szpitalnymi, przeciez powinny lsnic czystoscia zwlaszcza na takim oddziale. Blog ? heh, fajna sprawa a jak widac mialabys co pisac. Loca nie tak dawno u mie bylo tyle co u ciebie a tu juz 15 dni wiec czas szybko zleci.
Ete a tymi slodkosciami kusisz oj kusisz, a na tlusty czwartek jakie faworki albo poczki bedziesz pichcic?
Faza duzo zdrowka dla synka, moj tez nosa nie da sobie dotknac i juz ma 8 lat... nie lubi zadnych kropli, spray, wycierania, jedynie da sobie posmarowac mascia majerankowa a ona nawet pomaga.
Porto, sytuacja na froncie wyglada tak, ze ja dzis ladnie spalam, maly cos sie nie spieszy na swiat no ale ten tydz ma ladnie w brzuszku siedziec i czekac az tata wroci.
Roma u mnie z pogoda dzis bedzie chyba oki, slonko swieci, wiec bedzie cieplo.
Ide na sniadanko...do zas.
Ciekawe jak Agnesss.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
dzisiaj w nocy maluszek budzil sie tylko o 2 a potem o 6:) mamy piekne slonce wiec bedziemy sie dzisiaj werandowac a za dwa dni jak dalej tak ladnie bedzie wyjdziemy juz na spacer:) ja dzisiaj planuje sprzatam, a potem jak troche ogarne to wpadniemy nadrobic co i jak u was:) trzymamy kciuki za Agness
Caluski od Lenci:)
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja musze polezec do czwartku i przyznam ze to nawet na reke mi jest maz ma urlop wtedy i od razu zalatwimy dentyste
Pala, widze ze lenka daje Ci wypoczac