- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Śniło mi się, że karmiłam piersią i było to fantastyczne uczucie tak, że teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać dziecka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Renata Anna trzymaj się Kochana
surenka eje ej, nie nastawiaj się na upadek, powolutku i będzie dobrze
tolad662 To nasze dzieciaczki wagowo idą łeb w łeb
Uwaga, będzie relacja z połówkowego
Dzidzius jest zdrowy i to najważniejsze
CHŁOPAK ja byłam zaskoczona, a mąż nie dowierzał, bo chlopaczka obstawiał. Lekarz twierdzi, że wyraźnie widział siusiaczka, worek mosznowy, więc to chyba 100% Musimy teraz wykombinować imię Mamy 3 opcje, ale o tym innym razem
Łożysko na przedniej ścianie - tak jak myślałam, więc dlatego późno ruchy poczułam, ale nie ma cech przodowania, więc wszystko OK Ilość płynu i wszystkie parametry dobre, serduszko, kręgosłup, kończyny, obwody, jednym słowem SUPER Serduszko pięknie biło, a synka podglądaliśmy też w opcji 4D, mamy płytke i zdjęcia Ale wiecie, to karateka mały - tak lekarz stwierdził, bo rączkami zakładał sobie nogi na głowę i nie chciał przestać Dopiero po chwili dłuuuuższej opuścił nóżkę i pokazał kawałeczek buźki, cudowna
Waga to dokładnie 489 gram no i z wymiarów wiek ciążowy komputer wyliczył na 22w1d Jestem przeszcześliwa, emocji tyle w sobie, że szok, jutro może zajrzę na spokojnie to popiszę coś więcej, buziaki - zmykam bo mieso spalę
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Pochwale się przecudownym weekendem:D Poza dolegliwościami żołądkowymi bo i Mój później podłapał zdążyliśmy odwiedzić znajomych, kupić komodę na rzeczy małego, odbyć uszczęśliwiającą wizyte u gin i .....
zaręczyć się
Tak, tak w mikołajki dostałam oficjalny pierścionek, zroszę ciśnie bo już napuchłam ale i tak jest śliczny Mogę mojego lubego oficjalnie nazywać narzeczonym
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
tolad gratuluję zaręczyn strasznie się cieszę
100krotka tobie również gratuluję SYNUSIA i oczywiście tego że wszystko jest OK
Ja też mogę się pochwalić, że mój synuś miał w sobotę turniej brazylijskiego Jiu Jitsu zajął drugie miejsce i srebrny medal mówię Wam duma rozpiera
A maluszka jutro też będę mogła podejrzeć bo jedziemy na USG (to jest ta druga część tych badań genetycznych po 35 roku życia) także trzymajcie kciuki aby z maluszkiem było wszystko w porządku
Miłej i spokojnej nocki. Jutro napiszę jak po badaniu.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Aga - tobie tez gratuluje synusia Duma matki to jest to
100krotka - gratuluje synusia
Surenka - dobrze ze chce pomóc, byleby na obietnicy nie skonczyl
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja jutro lecę na te usg w przychodni, doktorek straszny ale śniło mi się że bym przeeeeemiły może to jakiś znak
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tolad, gratuluję zaręczyn Planujecie już coś konkretniej czy czekacie najpierw na dzidziusia?
Aga, a Tobie gratuluję zdolnego synka
Miałam ostatnio ciężkie dni, w czwartek dostałam jakiś dziwnych skurczy brzucha i trzymało mnie 2 dni, przestraszyłam się i zadzwoniłam do gina, kazała brać nospę i się położyć, a gdyby nie przeszło jechać na izbę przyjęć. Na szczęście minęło w piątek wieczorem. Wyczytałam później w książce, że w tych tygodniach bóle i skurcze brzucha mogą wystąpić, ale nie powiem, najadłam się trochę strachu. W ogóle to zauważyłam, że jak jestem wypoczęta i np. sporo leżę, to mam malutki i miękki brzuch, a jak tylko przesadzę z chodzeniem czy siedzeniem, to wypycha mi od razu do przodu i twardnieje. Też tak macie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aga77 brawo dla medalisty!!!
ależ mi śpiąco dzisiaj.... Wiecie co, dokupiłam kilka śpioszków i bodziakow dla synka w ciuchlandzie,w dobrym stanie od 2-6 zł za sztukę Dobrze znać pleć, mogę unikać różu i falbanek
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
100 krotka ja jak co tydzień, sprawdzam z mym narzeczonym ( ) co będzie działo się w danym tygodniu ciąży. No i waga na 22tc to tyle co nasze maluchy uspokoiłam się, a już się bałam że pulpet rośnie
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asia bardzo Ci współczuję tej sytuacji ja też mieszkam z rodzicami i wiem co to znaczy Twój też dom a nie masz nic do powiedzenia
Tolad ja też tak mam że wieczorem robi się większy i twardszy nie zależnie od tego co i ile jem