- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No dobra, właśnie wykonałam telefon do szpitala i kazali mi zadzwonić jutro, dobrze Italia, że ostrzegłaś, bo jak bym zadzwoniła po świętach to nie wiadomo czy mieliby miejsca, a tak jest nadzieja A z witamin to biorę Omegamed Optima Dha + dodatkowo magnez i jeszcze wit C
Podbrzusze mnie trochę mniej kłuje, ale wybieram się do gina wieczorem Dzięki za rady, nospa mi pomogła
Dzidzia z reguły spokojna, przeważnie godzinami nic nie czuję, ale czasem jak zacznie kopać, to łomocze jakby sporty walki ćwiczyła na mnie, wściekła taka daje o sobie znać
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Jestem nowa więc witam serdecznie ;D
Mój gin kazał mi brać witaminki bo za mało tyje w ciąży i przepisał mi pharmaton maturele czy jakoś tak Większość moich koleżanek je brała.
Maluszek w moim brzuszku wierci się i ruchy czuje codziennie ale z różną intensywnością. Najlepsze jest to że gdy mały się długo nie rusza to potrafi wyczuć że mamusia się denerwuje i na dobranoc zasadzi małego kopniaka
Mam pytanko...Czy któraś z Was przyjmuje aspirynę w ciąży? Jeśli tak, to jak długo i co było przyczyną?
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja biore Omega med optima, może i drogie ale zależy gdzie. W jednej aptece są za 45zł, w innej za ponad 50, a w internetowej na 32. Takie mi gin poleciła więc nie zmieniam
Italia podpytaj swojej bo może czegoś bardziej Ci potrzeba i zaleci Ci konkretne.
Megi wynik mamy identyczny i moja gin powiedziała, że jak najbardziej w normie. Co prawda druga powiedziała, że za wysoki ale to ta co połowy wyników nawet nie czyta i nie bada więc ją olałam
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Joasia nie martw się ruchami, mi też lekarz powiedział, że dziecko ma różne okresy aktywności i jest to sprawa indywidualna. Moja mała też ostatnio jakaś taka ospałą jest.
Megi, tolad wydaje mi się, że jak najbardziej Wasze cukry są w normie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego weekendu dziewczynki
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
apropo witamin tez biore matruelle pharmaton taki moj gin mi kazal brac...mnie dzis pachwina lewa boli , no ale poskakalam troche i sprzatalam , jutro laba mam wszystko zrobione z porzadkow , tylko posciel przebrac i w niedziele zabieram sie za pieczenie
laski ile waza wasze malenstwa , moj maly juz 452 gram .. wazyl w 22 tyg
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój w połowie 21 tc ważył 480g, pytałam czy to nie za dużo bo myślałam że powinien max 400 ważyć ale gin powiedziała, że to norma na ten czas Wymiary też ok, góra tydzień do przodu.
Dopadła mnie zachcianka na chipsy Crunchipsy chakalaka Posłałam po nie mojego, ciekawe czy gdzieś znajdzie
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Moja mała miała dziś 668g.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Juz nie pamietam która ale któras pytala co bierzemy za witaminy - otóż ja biore Femibion
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A połówkowe aż za trzy tygodnie
Przynajmniej dowiedziałam się dzisiaj, że kłucia w podbrzuszu są w porzo, bo macica się rozrasta. Niepokojące byłyby bóle z krwawieniami, silniejszy od bólów okresowych, na te to nawet nospa nie podziała, a ból budzi człowieka w nocy. Takie drobne trzeba ignorować, tak lekarz powiedział Kobieta w ciąży musi odczuwać różne dolegliwości, takie są uroki tego stanu, tak gada Jak dzidzia rusza się przynajmniej 10 razy na dobę, nieważne czy w nocy czy za dnia to jest w porząsiu, bo nasze maluszki mają różny temperament i inaczej kopią No to by było na tyle mądrości, dzidzia zdrowa, ale spała, widziałam pulchną buzię i mały nosek słodka, na głowie leżała pępowina, a lekarz na to: Dziwne, że jej to nie przeszkadza Nie pytałam ile waży, ale powiedział że stópka ma 4,5 cm, nic dziwnego że tak kopie
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewelka, kochana nie pomyślałam, że Ty nie mozesz a ja o takich pierdołach piszę. Tak czy inaczej smaku nie znalazł hehe.
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania