- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja mam połówkowe za aż trzy tygodnie, ale nie zamierzam się martwić na zapas
Mam pytanie, czy wyniki glukozy można odebrać w tym samym dniu w którym jest to badania? LEkarz mnie skierował na wypicie 75 g tego świństwa, ale chcę zrobić je na ostatnią chwilę przed wizytą, a nie wiem ile się czeka na wynik.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
A co do przewijaka, to planuję taki na lozeczko. Młodego przewijalam na łóżku i nie było mi wygodnie.
Miłego weekendu dziewczynki.
Ja biorę się za sprzątanie i strojenie choinki, bo wczoraj przez to zamieszanie z lekarzami nie dałam rady.
A moje cukru po insulinie dużo lepsze, więc staram się być dobrej myśli
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Tweety nie zamartwiaj się na zapas, dobrze będzie. Mam takie przeczucie, że wszytsko wyjdzie ok. Te skurcze pewnie z nerwów.
Asia Ja też zaprosiłam, fotka z pieskiem z bajki Jak, któraś ma chęć to ślijcie zaproszenia
Pogoda dziś średnia ale misiek uparł się, że te okna umyje. Nie protestuję także dziś ostatnie ścieranie kurzy, odkurzanie i będzie z głowy.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do przewijaka, planujemy kupić przewijak na łóżeczko, ewentualnie jak będzie niewygodnie to coś wymyślimy
Większym dylematem dla mnie jest na jaki kolor pomalować pokoik Mebelki i podłoga będą w jasnych kolorach drewna, ale nie wiem czy malować na oklepany niebieski czy może....hmmm nie mam pomysłu, a po nowym roku chcemy się za to zabrać ;P
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie były tego samego dnia, mam dostęp przez internet i jak zrobiłam rano, to wieczorem były. Ale musisz zapytac na miejscu, wygląda na to, że wszędzie jest inaczej.Mam pytanie, czy wyniki glukozy można odebrać w tym samym dniu w którym jest to badania? LEkarz mnie skierował na wypicie 75 g tego świństwa, ale chcę zrobić je na ostatnią chwilę przed wizytą, a nie wiem ile się czeka na wynik.
surenka, dlaczego nie dasz sobie suwaczka do podpisu, tylko w treści posta masz? Za każdym razem wklejasz? Zauważyłam jak Cię zacytowałam
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agulka, witaj, fajnie, że nasze grono się powiększa Na kiedy masz termin?
Kobitki, dzięki za info o witaminach, chyba kupię vitaminer tak jak Surenka pisała. Moja lekarz niczego nie sugerowała, mówiła, że one zazwyczaj mają ten sam skład, a moje wyniki są dobre także żadnych konkretnych brać nie kazała.
Tweety, te skurcze rzeczywiście mogą wynikać ze stresu, organizm czasem tak reaguje na takie sytuacje. Musisz być dobrej myśli, Twój mąż dobrze gada także go słuchaj A do poniedziałku już całkiem niedaleko
Ja akurat niebieski kolor uwielbiam, mąż zresztą też Generalnie odcienie niebieskiego to nasze ulubione. Więc nawet jakby była dziewczynka to i tak niebieski by królował Pokoiku niestety nie będziemy urządzać(do końca budowy jeszcze trochę zostało), ale w sypialni mamy uwaga - jasny niebieski I przemalować nie zamierzamy
Co do wagi, nasz Maluch na przełomie 19 i 20 tyg ważył jakieś chyba niecałe 350 g.
Surenka, dopytaj o to połówkowe czy nie za późno, mi w kilku miejscach mówili, że robi się je do 22 tygodnia.
Zmykam brać się za sprzątanie, ale mam lenia
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kolor niebieski sam w sobie ładny, ale chodzi bardziej o oklepanie. Pokój chłopca zawsze niebieski a dziewczynki różowy ;P No ale jakoś sprytnie postaram się wszystko połączyć żeby nie było nudno ;D
No ja też uciekam brać się za świąteczne porządki ;D
Miłego dnia wszystkim
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas dziś piękny dzień słoneczko parę stopni powyżej zera
Jak Wam się podoba mój nowy avatarek bo ja się normalnie zauroczyłam
Miłego dnia dla Was kochane brzuszki
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie posprzątane już, ległam na wyrku z niechęcią do sprzątania, a mój ogarną wszystko. Za o teraz ma lenia, a szkoda bo pogoda w sam raz na spacer Może po obiedzie namówie go na spacer po starówce, trzeba by w końcu zobaczyć te światełka
Niebieski sam w sobie jest ładny tylko zawsze kojarzył mi się z zimnem, za małolata miałam taki pokój więc chyba mi się po prostu znudził. Teraz jednak przezywa u nas drugą młodość no i łatwiej później w razie W córkę w takim usadowić niż syna w różowym
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Domiss avatarek wypasik , S pojechal meczyc sie u dentysty . jeden mlody chrapie , mniejszy ma czkawke , ja dzis odkurzalam nak olanach , by dokladniej , juz mam wszystko posprzatane , jutro zaczynam piec
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mi przez te porządki czasu brakuje na wszystko ale staram się dzielnie nadrabiać wasze posty.
Ja witaminy biorę Femibion w pierwszej ciąży też je brałam tylko one miały nazwę Feminatal.
A co do przewijaka to jestem za tym na łóżeczko na komodzie jest trochę nie wygodnie komoda musi być dopasowana do wzrostu aby nie było za wysoko lub za nisko
Niebieski kolor był dla mnie obojętny do czasu gdy urodziłam syna teraz ten koler bardzo lubię ale kolor ścian wybrałam taką jaśniejszą kawę z mlekiem
Oczywiście również witam nową KWIETNIÓWKĘ fajnie że dołączyłaś do nas
Mój maluszek w 22 tyg ważył 470g
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Juz sie opamietałam