- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- monis90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja na szczęście nie narzekam ani na przeziębienie, ani na katar, ani na zły humor (odpukać). Poki co sesja do przodu , remont prawie skończony, jak dobrze pójdzie to w weekend przeprowadzka, własnie sie zaczynam pakować ogólnie ciesze sie jak niewiem że będe mogla jeszcze troche sie nowym mieszkaniem nacieszyc tylko we 2 z męzem, zanim sie Filip urodzi
Asia - napisz jaki to sklep i na jakiej ulicy (chętnie bym pobuszowała - bo już mi się KUBUŚ znudził )
Apropo snów. Też mam ostatnio powalone - śnił mi się mój pies który nie chciał iść na spacer bo zimno i śnieg na dworze (nie żeby mu to na codzień przeszkadzało ) i w ramach protestu wszedł cały aż po uszy do wielkiej miski z ciepłą wodą- tak jakby wiedział że nikt mokrego psa na mróz nie wypuści - uśmialam sie rano
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH SMUTASKÓW - MOŻE JAKOŚ TELEPATYCZNIE WAM TROCHE MOJEGO DOBREGO HUMORU PRZEKAŻE :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
- monis90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Polecam też zjeść jakąs czekoladke albo inne słodycze i położyc się na kanapie, odpocząć zrelaksować się - napewno po dawce cukru o sobie da znac :*
Buziaki nie martw się!
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
A z tymi dołami to nie tak, że się nakręcamy, one po prostu są. Ja przed chwilą znowu się popłakałam, bo coś tam mi się przypomniało. To jest silniejsze ode mnie... Ale tak jak pisalam, znajduję sobie zajęcie, czytam książkę, piszę z koleżankami, które też są w ciązy na facebooku, siedzę tu na forum i jakoś daję radę. A! I Ponad godzinę gadałam z mama przez telefon
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- [email protected]
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
a teraz poprosze o skrot waszych relacji , tesknilam za wami szkoda ze nie mialam zadnej numeru telefonu to bym pisala co i jak
- kwietniowa_mama
- Wylogowany
- gaworzenie
Moje doły są cykliczne- pojawiają się i znikają, czasem zdarzy mi się ryczeć z byle powodu, a czasem czuję się z tą ciążą zupełnie sama, ale najgorsze jest nakręcanie się po np przeczytaniu jakiegoś smutnego artykułu w NECIE który dotyczy ciąży. Żeby wyluzować włączę jakąś dobrą komedię
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Całe szczęście, że juz wszystko ok i do nas wróciłaś Ale akcja nie fajna ;/ współczuje.
Na forum doszło nas trochę ale jakichś rewelacji chyba nie ma Chandra i dół podłapuje co i rusz któraś, zbieranie i omawianie wyprawki... takie tam
A mój dostał czkawki więc się uspokoiłam
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Przypomniało mi się, że czytałam w którejś z książek o tym że niekiedy maluchy odwracają się i twarz mają skierowaną na nasze plecy- wtedy nie czujemy kopniaków.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Megi dbaj o siebie. Współczuję tej wizyty w szpitalu i tych nerwów. Na szczęście to już za Tobą. Aż mnie dreszcze przeszły.
Postanowiłam wziąć się w garść i nie dać dołom. Kupiłam małemu już kurteczkę na wiosnę, jakieś 2 pary bodziaków, pajacyków, pieluchy na start, trochę kosmetyków. Musze się rozkręcić w tym temacie. Chciałabym jeszcze jakoś do niego się zwracać i tu nadal mam problem Czuję się winna, że nie okazuję tyle zainteresowania temu brzuszkowi co Celince... ale to brak czasu.
Dziewczynki jeśli znacie, to dajcie mi jakieś namiary na fajne strony z księgami imion, czy jakąś listą, bo jak tak chodzę po tych forach typu "jakie imię nadać dziecku?" to mam wrażenie, że same 13-latki się tam wypowiadają.
Wiecie! Jeszcze 8 tyg i mi termin mija
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
A na forum, tak jak streściła tolad na bieżąco się wymieniamy spostrzeżeniami odnośnie ciąży, wyprawki, wózków, laktatorów, śpioszków, śpików, bodziaków, wielkości brzuchów i wagi maluszków, aktualnie przechodzonych stanów depresyjnych i innych dolegliwości, również dziwnych snów (tez masz takie dziwne jazdy w nocy????), tego że niektóre z nas mają ch...szefów, a niektóre wręcz przeciwnie itp. itd.
Fajnie, że jesteś z nami znowu
Renata, tak jak pisałam my się wczoraj rozmyśliliśmy z imieniem i chyba tez zacznę szukać księgi imion. O! Dziś idę do bilbioteki to zapytam czy mają
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tu jest stronka z imionami
- Salonka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Napisz co konkretnie Ci powiedzieli, to w końcu wyrostek czy woreczek?? Ja przeszłam przez zapalenie woreczka żółciowego, kamice żółciową i wiem co oznacza taki ból- dla mnie gorsze niż COKOLWIEK. Strasznie Ci współczuje i trzymam kciuki żeby to już nigdy nie wróciło.
Pozdrawiam serdecznie!
- Salonka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,11...ie_ma_plodzika_.html