- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Przechodzisz zdrową, prawidlową ciąże. Miałaś problemy na początku ale jak sama pisałaś raczej nie były aż tak duże jak się wydawało. Teraz tryskasz energią, hasasz ile wlezie. Nosisz w zdrowej macicy zdrowe dziecko- rewelacja. Kwestia w jaki sposób przyjdzie ono na świat może wydawać się byc przy tym problemem zwłaszcza jeśli się nastawiłaś na sn ale przypomnij sobie teraz każdą z dziewczyn z naszego forum, każdy problem jaki się pojawił, baa niektóre nie znikłey jak np. Agulki. Pojawiły się świeże jak Ewelki. Zamartwianie się sposobem porodu, który nie jest spowodowany troską o życie Twoje lub dziecka (bo w końcu to jego upartość z chęci pozostania na dupce zadecydowała) nie ma sensu
Naszło mnie to dokładnie przed chwilą, gdy sobie uświadomiłam że głupota jest zawracanie Wam dupy tym że boje się zabiegu, który niejeden z lekarzy wykonał by z zamkniętymi oczami. Pisałyśmy tu o tak DUŻYCH komplikacjach, problemach, prawdopodobnych wadach rozwojowych i całej masie innych przykrych rzeczy że nasze cesarki to pikuś TYym bardziej kiedy widzę, że połowa chciała by tak urodzic
Cieszmy się z tego co mamy, każda ma jakieś minusy ciąży. Każdej wydają się one być problemami wartym uronienia kilku łez ale póki nasze maluszki są zdrowe lub maja szanse być zdrowe i kochane nie załamujmy się.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
On tylko Tu tak choruje u S , u mojej mamy sa koty ich liczba 16 i 2 psy , kataru nic nie ma, co wrpce tp juz lapie...
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja mam tak jak Ty, górę bierze zdrowy rozsądek i trudno mi się samym pozytywnym myśleniem zmienić swój nastrój i nastawienie do pewnych spraw...
Salonka mi kiedyś gin powiedział, że jak skończymy 36 tydz. to odetchnie, bo pomimo, że to wcześniak to fizycznie już donoszony
Margolec zdrówka dla Synka.
igamon co te baby gadają, Ty wielki brzuch
Mój też zwija często te śmierdzące skarpety
GabiSBB generalnie w większości artykułów można spotkać się z takim podejściem, ale spowodowane jest to zniechęceniem kobiet do cc na życzenie.
tolad masz prawo się bać cc, w końcu to zabieg. I to, że wydaje Ci się, że inne mają większe problemy niż Ty, to nie znaczy, że Twoje nie mają być dla Ciebie najważniejsze Przecież one są Twoje
Ale prawdą jest to, że życie łatwo można przewartościować. Dla mnie liczy się tylko to, żeby mała urodziła się zdrowa, żeby nie było żadnych zmian w mózgu, a to, że mnie coś będzie bolało? To się nie liczy, żebym tylko przeżyła, a wszystko się zagoi
megi23ZDRÓWKA
A my już po imprezie Młody zgarnął mnóstwo prezentów i jest bardzo zadowolony, impreza naprawdę udana
Zamówiłam tort 2,5kg, a przy ważeniu w cukierni wyszło 2,9, załamałam się, że zostanie, ale poszedł cały A najważniejsze, że udało mi się tam być z moim 8-latkiem, a nie w szpitalu, teraz oby do poniedziałku.
Pocieszam się tym, że mam jeszcze 2 tyg. do terminu i NA PEWNO WYTRZYMAM
A co do pytań ciążowych, to mnie rozwaliło najbardziej jedno:
koleżanka na wiadomość o mojej ciąży zapytała, "planowane" ?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my impreze bedziemy w szpitalu obchodzic przy kleiku ryżowym...
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
GabiSBB a tyle tu pisałaś o naturalnym porodzie! Ale nic to, najważniejsze, żeby Dzidziuś był zdrowy, a ze swoim optymizmem i cesarka będzie Ci nie straszna
Malec mooocno Cię przytulam, zgoń wszystko na hormony! I hakuna matata!!!
Igamon super wiadomość z tą pozycją „obracającą”, mam nadzieję, że mi się nie przyda, ale dobrze wiedzieć
tolad662 świetnie z tą datą! I chyba porządna lekarka z tego co piszesz – jesteś w dobrych rękach!
Moniś mnie bolą żebra czasem jak ch***, ale chyba nogi przesuwa, bo wg lekarza gdzieś tam, je ma
Megi zdrówka dla synka!
Ewelkaa hehe dobra koleżanka!
hej hej piekny dzień,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W każdym razie znajomi za chwilkę będą,, jutro rodzinka więc weekend aktywny. Synek się wierci, ale tak mnie ciśnie brzuch, że chyba i biedactwu jest ciasno...
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewelka takie pytania sa już żałosne ;/ jakby to miało jakieś większe znaczenie ale ludzie sa z natury ciekawscy, a jak jeszcze zwęszą że na czymś zawaliłeś to juz w ogólę Jak np. wpadka- dobry temat do plotek.
A z cc- martwie się jak cholera ale teraz nie ma dnia żebym się czymś nie martwiła.
100krotka nerwówka udziela się i jemu i Tobie
Przesiedziałam cały dzień w domu jutro trzeba będzie choć na chwilę wyjść!
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mlody bierze zinacef dozylnie na oskrzela, wlasnie go umylam i spj
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
100krootka no właśnie grunt to się dogadać, ale człowiek taki impulsywny ostatnio i ciężko