- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Wiadomo, że każda kobieta poród znosi inaczej i każda inaczej funkcjonuje po porodzie więc ja też uważam, że tu akurat nie ma co dyskutowac co kobieta to pinia
kasiak co za facet takie przeprosiny na odczepnego! też bym nie przyjęłą
magdalena duży bobas, widać po wadze jak nasze dzieci teraz szybciutko rosną a na obrót to jeszcze ma trochę czasu więc spokojnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja używam tej średniej,dla mnie najlepsza.
allegro.pl/banka-chinska-5-masazer-pakie...owy-i3210254019.html
ja mam takie od lat.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna89 tam gdzie ja rodzę wstaja kilka godzin po cesarce na nogi myją sie zajmuja się dzieckiem więc nie wiem czy tak wspaniale tną czy to juz mit o cesarce, bo koleżanka w państwowym tez wyszła po 3 dniach i luzik, a w tej klinice co ja rodze wychodza po 2 dniach po cc więc różnie to pewnie bywa.
O burza idzie
no znajoma wyszła po 2 dniach do domu,a po tygodniu wracała bo jej się szwy rozeszły...ale co szpital to inne opinie:)
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Joanna, ależ rosniecie
Magdalena, a to rozumiem, ze pytalas lekarza o masaz krocza o którym pisalysmy? I co, powiedział Ci coś jeszcze ciekawego na jego temat ?
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A mnie sklelili klejem i pozszywli zszywkami... normalnie jak to zobaczylam to sie przerazilam(wygladaly jak zszywki do papieru)-w rezultacie zszywki sciagneli mi po 5 dniach, blizna sie wogole nie rozeszla i jest malutka. Co szpital to obyczaj(a raczej co kraj to obyczaj bo w pl nie slyszalam zeby uzywali takich zszywek):
no znajoma wyszła po 2 dniach do domu,a po tygodniu wracała bo jej się szwy rozeszły...ale co szpital to inne opinie:)
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Powiem Wam, ze wiadomo ze w małżeństwie są gorsze i lepsze miesiące i my od kilku jak nie kilkunastu miesięcy mamy te dobre. Teraz przytrafiła nam się ta kradzież i wiemy ze możemy na siebie liczyć i siebie wspierać! Tak się ciesze ze trafiłam na takiego A. "odpukać" oby te miesiące były takie dobre zawsze!
Kupiliśmy dla Poli łóżeczko, komodę, półeczki, reczniczki i pelno rzeczy do mieszkania. Tak się ciesze, ze te zakupy juz za Nami - teraz trzeba znaleźć czas zeby podkręcać mebelki i zacząć urządzać Polciowy kacik =)
PS: po Naszej kradzieży skradziono przez ostanie 3 dni - 3 inne samochody! Boże, co się dzieje na tym świecie, a policja rozkłada ręce...
NataliK - wspomniałam mężowi, ze Twój go polubil śmiał sie;) ach, faceci i ta piłka...
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
pasjakobiety.blogspot.com/2013/01/woska-domowa-pizza.html
Najważniejsze w cieście na pizzę, żeby odstało ok. 2 godzin i urosło dwukrotnie. Sól też trzeba dodawać na końcu bo zabija drożdże.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pytanie z innej beczki.Jakiej firmy podkłady poporodowe kupujecie? Jakie wkładki laktacyjne? A poza tym coś jeszcze do szpitala dla mamy jest potrzebne?
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Joanna śliczny brzuszek, wydaję mi się że wielkościowo mam podobny
co do koszuli to chcę zamówić taką allegro.pl/koszula-radosc-na-ciaze-i-kar...a-s-i3183556545.html
mam jeszcze 2 koszule które zostały mi po porodzie z Ninką i zamierzam rodzić w tej samej może przyniesie mi szczęście jak za pierwszym razem
moim marzeniem jest aby poród zaczął się w domu i przebiegał naturalnie bez wspomagaczy taką mam cichą nadzieję nie chce zzo i nie chce cesarki chyba że będzie trzeba, po pierwszym porodzie zaraz poszłam się wykąpać a na drugi dzień pomagałam dziewczynie po cesarce która urodziła 2 doby przede mną
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- karolcia84
- Wylogowany
- gaworzenie
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania