- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nie mam pojęcia co mam już robić Mianowicie mój synek 2 tyg temu zmienił się diametralnie- kiedy próbuję go nakarmić zaczyna się wrzask i płacz który trudno ukoić. Ostatni tydzień był taki jak dotychczasowo- spokojne dziecko. A od piątku znowu płacz- wiem, że jest głodny ale nie chce jeść (w nocy przez sen je przepięknie albo tylko wtedy gdy widzę, że się wybudza i biorę go takiego półśpiącego). Nawet teraz uśpiłam go, a on rusza usteczkami jakby ssał niewidzialną pierś. Myślę, że jest głodny bo je pięść ale odmawia ssania piersi boję się o moje dalsze karmienie...
czy któraś z was miała podobny problem?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karolina_p123, a kataru nie ma? Ja mialam takie cyrki przy jedzeniu przed mega katarem. Chyba miala po prostu zatkany nos, potem jak zaczelo to sciekac to przestala sie drzec przy jedzeniu. Ale to moja teoria. Moze sprobuj ponawilzac nosek i zobaczysz czy bedzie lepiej. Trzymam kciuki. A Ty dalej bez mleka itp?
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nala tak ja nadal beznabiałowo coś tam spróbuję w mini ilości ale rezultat jest okropny :/ nie sądzę żeby miał też katarek bo nic tam nie słychać. Ogólnie mały śpi mi tylko na brzuszku (pomijając spacery) więc tylko po nocy wyciągam mu patyczkami glutki i nawilżam wodą morską
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
karolina_p też bym stawiała na początki ząbkowania albo tak jak bea isze problemy z brzuszkiem?
Czy któraś zagęszcza może mm kaszką? chciałabym podawać Jankowi na noc ale muszę poczytać czy to już czas. Koleżanka poleciła mi kaszkę jaglaną ale nie wiem czy ona będzie się nadawać. Co o tym myślicie?
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Natalia ja nie wiem jak w PL, u mnie są kaszki po 3im miesiącu ale rozmawiałam z położna i ona powiedziała ze jeśli kaszka jest z glutenem to można wprowadzać po 4tym miesiacu( jeśli karmisz mm) i po 5tym (jeśli cyccujesz i dokarmiasz mm ) i po 6tym( jeśli tylko cycujesz) a czemu chcesz mu zagęszczać mleko? Ja Majce zaczęłam zagęszczać dopiero jak skończyła rok.
Karolina Julka też mi swiruje przy cycu( pręży się itp) ale wydaje mi się ze dlatego bo interesuje ja co wyprawia jej starsza siostra bo w nocy je spokojnie.
Buzki dla was mamuśki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Drogie mamy mieszkające w Pl, ktora jest chetna na przygarniecie kuponów rabatowych z fisher price?? Dostalismy dzis ta gratisowa zabawke, do niej sa kupony dolaczone, a ja nie mam czasu jechac do sklepu, bo nie mam na miejscu, tylko w innym miescie, no i bagazu mamy malo kupionego, wiec i tak nic nie zmieszcze. Jak ktoras chetna to kto pierwszy ten lepszy, prosze o zgloszenie najlepiej dzis to od razu wysle oczywiscie gratis i w prezencie
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Dziubasek i Dorkiszon chętnie dodałabym fotkę ale nie umiem. Poradźcie jak to zrobić co do facebooka to nie mam. Myślałam kiedys,żeby założyć specjalnie dla Lipcówek. Jestem Was bardzo ciekawa!
KAsiak!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalia zapytaj lekarza o ta kaszkę albo spróbuj pare dni mu zageszczec mleko i zobaczysz czy to coś daje.
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Na pierwsze zakupy 10% rabatu
Jeśli nie jesteście zainteresowane zakupami to prośba o wejście na stronę i przejrzenie produktów, pomoże mi to w pozycjonowaniu strony
z góry bardzo Wam dziękuję.
Buziaki dla Was i Maluszków
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Naczytałam się o Waszych dupnych problemach, nie jadłam błonnika i mnie dopadły!
Więc wracam do błonnika i sprawdzonych sposobów domowych...
Qltoorka Ptaszynko. Zabiłaś mi swoim problemem ćwieka na caaały weekend. Z dwóch powodów.
1. serdecznie Ci współczuję Kochana. Nie mam Tojego probelmu, przeciwnie u mnie ciasno jak w kawalerce na Giszowcu. Ale myślę sobie że skoro 'środek' rósł przez 9 miesięcy to może warto mu dać czas na obkurczenie się. I może faktycznie jest tak jak wyczytałaś, że po karmieniu się wszystko zmieni.
Uciekam Staremu podrzucić paszę na budowę. Co by mi nie padł
Buźki.
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzialenka sama nie. Wiem która z nas jest w lepszej sytuacji zylakowej. Twoich przynajmniej nie widać gołym okiem
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa