- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena śpi po 15minut i budzi sie z wielkim płaczem. I non stop chce ssać pierś. Smokiem pluje, na rękach i w huśtawce płacze a o samotnym leżeniu i gaworzeniu można zapomnieć! Szlak mnie trafia! Aż się boje wieczoru, choć gorzej być nie może!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzis zafundowałam jej kąpiel z mamusia:) Boże 20minut spokoju... Tak patrzyła na mnie i przytulała sie do piersi. Ale jak juz R. ja zabrał idę mnie to ryk. Także tylko się namydliłam, spłukałam i wyskoczyłam z wody jak poparzona.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
A co do humorkow waszych dzieciaczkow to i ją dolaczam się. Była dzisiaj taką marca że szok ledwo 10 minut spala i dalej była senna a nie chciała spać...
To i ją muszę zafundowac nam taką kąpiel
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chce moja Agatkę z przed tygodnia
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek chociaż nie słuchaj tych gadam mamy. Jurada i Asia i inne zainteresowane poczytajcie se bloga hafija.pl o karmieniu piersią
Mam wrażenie ze po porodach Malo nas tu zostalo co? Heh kilka z nas tylko pisze regularnie. Wiadomo Malo czasu i temu tak zreszta sama wiem ze pare dni przerwy i ciężko nadrobić forum.. Ale lidziun sabiny ritki czy asiulka dawno nie widziałam a to aktywne dziewczyny byly. O Zaz tez nie często pisze absolutnie niw mam pretensji tylko tak z nostalgia sie zale;)
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
A tak na serio to u mnie starsze sobie same jedzenie z lodowki wyciagaja wiec ja nie musze latac jaki im cos sie chce ..... bedzie dobrze za kilka lat zatesknisz
Ps tylko wystarczy lodowke zapełnić
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Moze wyciagnij go i postrasz nasze mamuski niech sie odezwa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hehehe ale sie uśmiałam. Ona taka dzis zmęczona i w ogóle oczka takie ze żal patrzeć i R. do niej podszedł i chciał ja zagadać a ona odwróciła sie..
ale wytłumaczyłam mu ze ona chce się wyciszyć i tyle...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juradka hehh u nas jest tak ze Lukasz polowe czasu tuli przewija uspokaja polowe ja (jak jest w domu nie w pracy) a w tygodniu nawet więcej po południu żeby nadrobić dzień bo bardzo mu zalezy żeby młoda tak samo jego 'znala' jak mnie. Ale wiadomo karmie tylko ja i jakos sie tak się utarlo ze ja z nią zasypiam bo wcześnie chodzę spac a Lukasz sobie film ogląda czy gra, a dzis ja poszłam Voice of Poland oglądać a on bardzo chetnie sir z nią polozyl i masakra.. Histeria. A przychodzę klade na nią rękę i spokojniejsza.. Ale widziałam jak mu się przykro zrobilo i poszłam stamtąd. Bardzo chce i bardzo mu zalezy nie zamierzam mu tego odbierać ale nie powiem jak ona tam placze to mam ochotę iść i uspokoić :/
Kurde nadal kupy brak. Chce juz żeby sana chodzila do lodówki nie podoba mi się ten okres niemowlęcy. Niby fajnie jak jest radosna ale co z tego skoro zaraz płacz. Ehhh
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Jurada a u ciebie chyba suwaczek zablokowal sie hmm?
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
U mnie też dziś dzień maruda,a jeszcze miałam gości i mały był niespokojny w rezultacie nie mogłam posiedzieć z gośćmi tyle ile bym chciała
Dopiero uspałam go w wózku
Padam spać- sprzątanie, przygotowywanie jedzenia, zajmowanie maluszkiem, stwierdzam, że po porodzie stałam się wielozadaniowa
dobranoc
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
glooria napisał:
Jurada a u ciebie chyba suwaczek zablokowal sie hmm?
Ja widzę ze 1 miesiąc i 24dni.
A ty?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pisałam wam o odparzanej piposzcze Lenki. Jejku jest gorzej. Miała odparzone tylko wargi sromowe większe a teraz juz uda i pupa. I krosty sie pojawiły. Kurna przewijam ja bardzo często, smaruje llinonagiem grubo. Wietrze. Teraz np. Śpi na podkładzie z rozpiętą pielucha. Nie używam juz tych chusteczek nawilżonych tylko ciepła wodę.
Jak jej pomóc? Na 100% jak robi siusiu to ja to piecze. Aaaaa płakać mi sie chce!