BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 3 miesiąc temu #506632 przez Nan

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #506661 przez patys
chasiami bardzo dziekuje za życzonka urodzinowe:)
wczoraj miałam taki przez to zabiegany dzień bo wiedziałam że po południu wpadnie mama i babcia na kawkę i torcik więc od rana sprzatałam, byłam na zakupach potem ubieranie choinki:) wieczorem zrobiłam sobie jabłecznika którego mogę jeść a dziś robię pierniki...dziś też będzie zabiegany dzień bo rano do kościoła, potem szybki obiad potem na 14 odwiedziny koleżanki i o 17 dwie kolejne przyjaciółki przychodzą na kawusię:)

co do kupek to ja się wczoraj zmartwiłam bo mały zrobił taką kupkę i w jednym miejscu byl galaretkowaty śluz...ale myślę że to alergia na coś nie wiem na jaki produkt bo już mi się wszystko myli może na chałkę:) ogólnie wozoraj zrobił kupki tylko rano a zawsze robił po południu więc nie wiem czy nie zaczną się te same dylematy z kupką co u was:)

Nan współczuję...ale mam nadzieję że to będą mimo wszystko piękne i niestresujące święta dla waszej rodzinki!!!!

12 lata 3 miesiąc temu #506782 przez PolaL
Właśnie robię rybkę po grecku, sałatkę z ryżu i kurczaka, jeszcze chcę jakąś z wędzonym łososiem. I w planach mam coś do zrobienia z serka - ciasto. A do tego dwójka łobuziaków na głowie bo mąż ma akcję zima i siedzi w pracy.

Dlatego chciałabym Wam już dziś złożyć świąteczne życzenia. Spokojnych świąt w gronie najbliższych, dużo ciepła i miłości, żeby wszelkie troski odeszły na bok, pogody ducha ,a no i żeby Was Mikołaj nie ominął :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 3 miesiąc temu #506944 przez 26joanna
Korzystając z chwili na karmienie też chciałabym Wam życzyć Spokojnych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia , żeby wszystko co zjemy poszło w biust i mnóstwa wymarzonych prezentów pod choinką :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #507052 przez baby_55
korzystając z wolnej chwili, bo ciasto w piekarniku :)
wpadam złożyć wszystkim życzonka :) spokojnych radosnych i pełnych miłosci świąt :)
tych pierwszych z maluszkami :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #507053 przez baby_55
korzystając z wolnej chwili, bo ciasto w piekarniku :)
wpadam złożyć wszystkim życzonka :) spokojnych radosnych i pełnych miłosci świąt :)
tych pierwszych z maluszkami :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #507132 przez makrelcia
To ja też życzę Wam spokojnych i radosnych świąt !

My zbieramy si do lekarza bo M :huh: ały jeszcze wyskoczył z kaszlem i katarem. M :ohmy: am nadzieje, że na Wigilię do rodziców będziemy mogli pojechać...

12 lata 3 miesiąc temu #507171 przez Jussstyś
Ja również życzę Wam Wesołych Swiat :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #507203 przez chasiami
Wesołych Świąt
Niechaj ziemię rozśpiewa kolęda,
Każdy dom i Każdego z nas,
Niechaj piękne Bożonarodzeniowe Święta
Niosą wszystkim betlejemski blask.
Wszystkiego najlepszego życzą:
Michasia, Piotrek i Alicja :)
[/b][/color]
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #507246 przez Jussstyś
A JA MAM DLA WAS NIESTETY ZŁA WIADOMOŚĆ... Dziewczyna z grudniowek podczas porodu zarazila córkę paciorkowcem, dziecko ma sie dobrze, ale Ona niestety zmarła dzis w nocy... Taka tragedia tuż przed świętami... Az síe łezka w oku zakręciła... Pozostawiła po sobie ślad, córeczkę... :-(

12 lata 3 miesiąc temu #507277 przez Patka0308
tak, zakręciła się łezka w oku...jejku...taka tagedia dla rodziny i dla córeczki..:( szok po prostu szok!

12 lata 3 miesiąc temu #507367 przez moniab26
Tak nie powinno być... Śmierć jest jednak niesprawiedliwa, choć mówią, że to jedyna sprawiedliwość na tym świecie...

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 3 miesiąc temu #507428 przez Patka0308
eh, niestety w takim przypadku jest okropnie niesprawiedliwa... wiem że łatwo nam jest mówić,ale trzeba żyć dalej, mąż tej dziewczyny ma dla kogo żyć, zostawiła największy skarb...modlę się za niego żeby dał radę udźwignąć to wszystko...

12 lata 3 miesiąc temu #507443 przez chasiami
Dziewczynki nie wiem co powiedziec, strasznie współczuję tak jak Patka powiedziała też modlę sie za niego żeby dał radę udzwignąc ten ciężar.

A tak mało zgrabnie zmienie temat. Dostałam wczoraj jeszcze próbki z Hippu (Zarejestrowałam się w klubie maluszka) deserek - pierwsze jabłka do tego łyżeczka i herbatka, a wcześniej dostałam z bebilonu (mleczko i śliniaczek) i z mustelli kosmetyczkę płyn do kąpieli dla bardzo suchej skóry i krem.

12 lata 3 miesiąc temu #507457 przez Patka0308
o chasiami a gdzie się można zarejestrować?? też bym była chętna na takie bonusy ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka