BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 3 miesiąc temu #507471 przez moniab26
Udźwignie napewno, człowiek wiele zniesie, czasem nawet sam nie wie jak dużo...a tu cząstka żony została w malutkiej Amelce...

chasiami no właśnie jak można zamówić te gratisy - ja w bebilonie się zarejestrowałam ale o bonusach nic tam nie wyczytałam

A na styczniówkach 2013 dziewczyny wynalazły polską stronę Sab simplex - cena porównywalna do niemieckiej apteki: www.sabsimplex.org/

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #507536 przez agnesssa
Dziewczyny kompletnie nie mam czasu do Was zaglądać, ale chciałam Wam złożyć życznia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Najserdeczniejsze życzenia
Cudownych świąt Bożego Narodzenia,
Ciepła i wielkiej radości,
Miłych oraz hojnych gości,
Pod choinką dużo prezentów,
A w Waszych sercach wiele sentymentów,
Oraz szczęśliwego Nowego Roku :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 3 miesiąc temu #507544 przez Ania14.09
Ja tu zaglądam, z rana, bo cycki mi rozwala, bo mój mały śpi i śpi, po świątecznych wrażeniach,a ja musiałam melko ściągnąć,a tu czytam o takiej tragedii u grudniówek. Aż się poryczałam. :dry:
Naprawdę cieszmy się tym co mamy, bo mamy dużo szczęścia. Jak niedawno policzyłam, to pisze nas ok. 20 osób, ciekawe co z tymi co przestały pisać, co z ich dziećmi? Przecież lista Agnessy jest długa...a niektóre nie pisały już w ciąży inne po urodzeniu.

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 3 miesiąc temu #507563 przez chasiami
Żeby dostac z Hippu musicie się zarejestrowac na tej stronce
klubmaluszka.hipp.pl/
I jak się zarejestrujecie to tam kliknąc na: chcesz wiedziec więcej? Zamów pakiety hipp
I dostalismy od nich słoiczek łyzeczkę i herbatkę a i jeszcze kupony na deserki (kaszki mleko 20% taniej) które można kupic w rossmanie i można też tam odebrac następna paczkę Hipp ale trzeba też użyc kuponu (zajduje się w pierwszej paczce :) )

A resztę wam opisze później bo zaraz idę do kościółka :)

12 lata 3 miesiąc temu #507631 przez chasiami
W programie Bebilon zarejestrowałam się na stronie www.bebilon.pl/rejestracja?page=1

A o Mustelli już kiedyś pisałam co trzba zrobic zeby próbki przesłali :)

Tylko dziewczynki musicie zdążyc zanim wasze kruszynki skończą 4 miesiące, bo właśnie pierwsze paczki Alicja dostała z okazji ukończenia 4 miesiąca :)

12 lata 3 miesiąc temu #507777 przez Patka0308
dziękuję bardzo chasiami :* już się zarejestrowałam na hipp i bebilon :D

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #508216 przez czajusiątko
Witam. Nie zaglądałam przed świętami bo miałyśmy strasznie dużo roboty przed chrzcinami. Na dodatek męża rozłożyła angina i musiałyśmy w międzyczasie gotować i zajmować się małą, a ona jak na złość taka marudna, że non stop chciała być na rękach. W wigilię to już przeszła sama siebie. Nawet opłatkiem nam się nie pozwoliła połamać bo miała akurat atak płaczu. W kościele była całkiem grzeczna. Na początku trochę popłakiwała ale późnej usnęła. W domu też była całkiem grzeczna, a baliśmy się, że jak zobaczy dużo ludzi to będzie się bała.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #508236 przez Patka0308
czajusiątko jak się udały chrzciny?? obie wyglądałście ślicznie :) a mała to wykapana mamusia :D gościnna ta Twoja córcia, skoro jak dużo gości było to była grzeczniutka :):) my byliśmy na pierwszy dzień świąt u męża chrześniaczki i Mały taki radosny był, tylko się uśmiechał i patrzył,aż byłam w szoku :) zobaczymy jak to będzie jak będą nasze święta.

Za to wczoraj jak cały dzień byliśmy w rozjazdach to pod wieczór był już taki marudny,nie wyspany ( spał dwa razy po 20 min przez cały dzień), że jak zasnął o 22 na dobre to obudził się na jedzenie dopiero o 3 !!! gdzie zawsze budzi się co 2,5-3 godz na jedzonko,aż wstałam i sprawdzałam czy z nim wszystko ok jak się nie obudził na jedzonko jak zwykle.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #508413 przez chasiami
Agnesssa z okazji urodzin chciałam ci złożyc najserdeczniejsze życzenia :) Dużo zdrówka szczęści i słodyczy tego Michasia i Alicja życzy :)

Czajusiątko Oliwka jaka sliczna! Taka elegancka :) Pewnie ma to po mamusi, która też wygląda przepięknie :)
A co do chrzcin to widzisz :) Masz grzeczne dzieciątko :) Gościnne :) Otwarte na ludzi :D

U nas Alicja jak jedlismy wigilię to leżała w wózku obok i obserwowała :) Dałam jej troszeczke moczki na usteczka, ale tak sie skrzywiła, że jej to niesmakowało :blush:
A jak przyszło do prezentów to podobnie jak przy mikołaju przespała wszystko, tak więc jak później się obudziła to tylko oglądała prezenty zadowolona :)

12 lata 3 miesiąc temu #508421 przez agnesssa
Chasiami ślicznie dziękuję :* Proszę ucałować Alusie

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 3 miesiąc temu #508457 przez patys
hej mamusie poświątecznie:) mati chyba przeżywa kolejny skok rozwojowy ja nie wiem czemu ale po nim to tak widać...spr sobie w artykułach to akurat od 14 do 19 tygodnia on przypada i serio u nas jak w zegarku to się sprawdza:( mati odmieniony... z dnia na dzień inne dziecko aż to takie dziwne uczucie...przez ostanie dwa tygodnie już było super z zasypianiem bo polubił smoczek itp...a od wczoraj!!!!masakra:)usypia tylko noszony cały czas chce byc przy piersi i zachowuje się tak jak by oduczył się ssac smoczka wogóle go nie chce....wczoraj po raz pierwszy od ponad dwóch miesiecy płakał w nocy po nocnym karmieniu tzn zawsze usypiał sam odłożony do łóżeczka a dziś w nocy lipa raz musiał go mąż do nosidełka włożyc i pobujać to usnał w minutke:)

12 lata 3 miesiąc temu #508512 przez PolaL
Agnessa 100 lat kochana :lol:

A my dziś po szczepieniach. Mała waży 5160g. Niby wszystko w porządku czekamy czy będzie reakcja na szczepienie. A za oknem mamy +8 a jak u was zima ?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 3 miesiąc temu #508625 przez patys
polal to drobinka to twoje maleństwo:)bo mój to już chyba z 6800 wazy ale dokładnie nie wiem bo miesiąc temu ważył 6 kg...dziewczyny powiedzcie mi jak w ciagu dnia usypiają wam maluszki bo u nas było ok dopóki mały chciał smoczka i myślałam że jesteśmy na prostej ale od dwóch dni smoczek jest be i bez bujania się nie obejdzie a plecy bolą no i się zastanawiam czy go w wózku nie bujac:(nigdy dotąd tego nie robiłam i nie wiem czy go do tego przyzwyczajac, ale z drugiej strony męczyc sie usypianiem na rekach ciagłym albo w foteliku...??

12 lata 3 miesiąc temu #508643 przez Jussstyś
agnessa zdrówka Ci życzę kochana :kiss:
polal u nas tez +8 stopni :laugh: także piękną mamy wiosnę tej zimy :laugh:
patys moja Julcia jak jest zmeczona to trze oczka i ziewa, wtedy kładę ją na boczku (bo tylko na boku zasypia)
daję smoka i zaraz zasypia :-) nie lubi jak ją bujam na rękach, po prostu nie jest nauczona zasypiac na rękach i to mnie cieszy :-)

My wczoraj mieliśmy chrzciny naszego Aniołka :-) niunia ani razu w Kościele nie zapłakała, a jak zdjęłam jej czapeczke i Ksiądz
się uśmiechnął że ma takie włoski długie, a Julcia tak síe zaczęła śmiać, ze wszyscy w kościele rechotali :laugh:
Ogólnie jestem bardzo zadowolona :-)

12 lata 3 miesiąc temu #508698 przez Patka0308
agnesssa spełnienia marzeń !! :* :)

patys, polal to mój Grześ klusek waży więcej niż Wasze maleństwa, w czwartek na szczepieniu ważył 7200g ;) u nas z usypianiem to różnie ale jak jest śpiący to tak jak u Jussstyś trze oczka i ziewa i wtedy smok pielucha i śpi, ale czasami to trzeba go bujnąć na rękach kilka razy,w wózku czy foteliku nie próbowaliśmy.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka