- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Zaczęłam czytać wątki październikowych dziewczyn i listopadowych i jak fajnie- co chwile któraś rodzi

A u nas widzę letarg

Kupiłam dzisiaj termometr bezdotykowy. Się naszukałam, naczytałam, bo mam w domu rtęciowy i zwykły elektroniczny pod pachę i ten eketryczny to do wyrzucenia, bo w ogóle dobrej temp nie pokazuje u nas- dorosłych, a co dopiero o malucha. A rtęciowego bym się dziecku nie odważyła zaaplikować, nie mówiąc o utrzymaniu w bezruchu tych kilku minut

W końcu wybrałam Microlife nc100- miał najwięcej opinii i całkiem wysoko oceniany, a cena- cóż, trudno, są i droższe w końcu, a na zdrowiu to oszczędzać nie chcę.
Sama dzisiaj siedze, bo mój się z kumplem do knajpy umówił. Smutno, bo co roku w ten weekend urządzaliśmy Halloween u nas, bo akurat teraz oboje mieliśmy imieniny. A w tym roku sąsiadka się nie obrazi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

tygrysica u nas tez za niedługo bedziemy wszystkie pisac ze ta urodziła albo tamta

- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
Wkoncu widac efekty remontu wczoraj troszke pomagalam mezowi przeciez tzreba bylo ogarnac troszke i okno wyszorowac w sypialni juz w przyszlym tygodniu pokaze swoj kacik mam nadzieje dla dziidzusia
A tak to dzisiaj do tesciowej na obiad ach niech jej bedzie odkad mieszkam z mezem i ciagle ten remont to zadko juz do niej jezdzimy i sama sie upomina hehe tesciowa zamiast do nas przyjechac no ale coz nie ma jak lenistwo
Na groby nooo zamierzam isc oczywiscie bo mam ojca na cmentarzu, ale zobaczymy jak bede sie czula jakby co zawsze moge isc do samochodu posiedziec albo poprostu wrocic do domku bo nie mam daleko a ogolnie ciezko tak stac mi dlugo zreszta wogole ze wszystkim mi ciezko brzusio juz meggga a ja cierpie...ciezko buty ubrac ciezko sie jakkolwiek zgiac a w nocy to juz nie wspominam no i siedzenie to tez problem hehe bo uciskam na brzuch.
Lekarza mam dopiero 14tego wogole po miesiacu i jakos mi dziwnie tak dlugo bo ani nie dala mi skierowania na usg nie wiem a dopiero 14tego do niej idzie nie wiem czy nie bedzie za pozno na usg bo bedzie to juz 36tydzien i 6 dni jak sadzicie? i bede miala pobrane wymaz na paciorkowca
Powiedzcie jak to teraz u was wyglada z wizytami co ile i jak z usg?
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Co do termometru ja mam bayono i chwale , uzywam go juz prawie 2 latka i mnie nie zawiódł

Eh ja jakoś mam lenia , zresztą jak wy wszystkie ale daje rade.Nie mogę się za ta torbe tylko zabrać ale obiecałam sobie , ze do 10 listopada łóżeczko już będzie no i na ktg torba spakowana.Ale się okaże czy wyrobimy się , bo właśnie 13 te urodzinki chce zrobić.Niby bez szaleństw tym razem (na roczku było 40 osób)Kameralnie, tort ciasto, kawa .Dla chętnych ew. wino.Zastanawiam się tylko, czy nie zrobić tez jakiejś sałatki , nie wiem może bigos, kanapeczki , paszteciki???Jak myślicie, nie robiła nigdy takie imprezy .Raczej już konkret był , że full jedzenia jak na weselu itd

drynek ja ma lekarza co 4-5tygodni i tak tez mam usg, bo mi zawsze u siebie robi.Teraz nawet mam dopiero 30,11 wiyte , o ile dotrwam .No ale właśnie co 5 dni wizyta szpitalu.Tyle , że nie wiem , czy samo ktg(ale pewnie tak)czy dodatkowo będzie jakieś jeszcze badanie.
No wymaz tez miała już w środę muszę wynik odebrać
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A na groby pewnie pójdę ,chociaż tu babcia mego już mówi , ze mam nie iść bo to nie miejsce dla ciężarnych B)Ale ja tam swoje wiem i na swoje rodzinne groby pójdę .A u mego chodzimy tylko na jeden.Jego dziadka no i naszej córeczki(nie wyobrażam sobie nie iść do mojej kruszynki

- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Mam nadzieje ze jak wszystkie urodzimy to bedziemy dalej tu pisac co u nas i u naszych bobasków.
A termometr jeszcze nie kupiłam i niewiem jaki mój chce kupic taki do ucha bo przy pierwszej miałam zwykły bo nie było mnie stac na lepszy.
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A tak w ogóle to w TV mówili, że dzisiaj ma się urodzić 7 miliardowy człowiek na świecie. Trzeba przekazać dziewczynom z październikowego i listopadowego wątku- zaraz im napiszę

Byłam dzisiaj w tej nowej galerii i bez sensu to był wyjazd. 1. same ciuchy, a ja przecież teraz sobie nic nie kupię, bo nie wiem jaki rozmiar będę nosić

Jak dobrze pójdzie to jutro przyjedzie puff na przedpokój ze schowkiem na pranie, nowy telefon i różności na poród i dla małego. Bym wreszcie mogła dokończyc aranzowanie kącika Adasiowego

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tygrysico sie już na takie maratony sklepowe nie wybieram , i powiem ci , że z galeriami to juz dawno dałam sobie spokuj.Raz , że droga , dwa wcale nie ma fajnych rzeczy , trzy to właśnie zawsze się zawiodę.Nałażę się jak głupia i narzekam tylko potem .Raczej wybieramy się przy okazji jak są jakieś przeceny ,a tak to to już mam swoje sklepiki.No i właśnie allegro

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Generalnie ostatnio kłuje mnie w pachwinach i na kości łonowej. Czyżby mały zaczął się obniżać? Nie pogniewam się

A ogólnie relaksyna u mnie już porządnie rozluźniła stawy i spojenie łonowe i zaczyna mnie wkurzać to ciągłe strzelanie w trakcie zmiany pozycji

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a u mnie juz od dawna ta kośc łonowa daje o sobie znac i własnie pachwiny , ogolnie juz cały dol daje o sobie znac.
No a my właśnie zakupilismy kosmetyki dla maluszka.Także już prawie wszytko mam , bo i butle zamówiłam i smoczki(chociaż mam nadzieje , że ten zestaw mi się nie przyda)