- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziś w nocy złapał mnie skurcz łydki... nieeeeeprzyjemnie dobrze, że po krótkim spacerku po mieszkaniu przeszło....
Monja witam na forum. Podziwiam, że dopiero poszłaś na l4
Tygrysica fajny kącik
Też mam wymalowaną ścianę nad łóżeczkiem. Cały dzień z pędzlem, boląca ręka ale się opłacało bo jak dla mnie to fajnie wyszło. Tylko mój mąż zrobił wielkie gały jak wrócił w poniedziałek z wyjazdu służbowego, bo wyjeżdżał rano - ściana żółta, wraca wieczorem - w malunki
Zresztą zamieszczam fotkę - sorry za jakość ale robiona telem. Łóżeczko słabiej widać bo przykryte jest folią a nie chciałam jej ściągać. No i jeszcze tablica korkowa będzie przewieszana w inne miejsce ale to w przyszłym tygodniu.
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Weszłam na wagę 12 kg więcej myślałam , że strzele, ale to dlatego , że ostatnio bardzo mało się ruszałam:( i efekt natychmiastowy.
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj się wymęczyłam totalnie- na sesji byłam u znajomych. Teraz czekam na wglądówki. Zaoferowałam, że w wybranych samam wstepny retusz zrobię. Czekam na razie na wyniki.
Już chyba do końca się całkeim nie wyleczę- katar został, taki ciut większy niż przed chorobą, bo jak większość mam katar prawie od początku ciąży. Teraz się mój mąż zaraził i cherla w nocy- aż się obróciłam nogami do góry i się wystraszył jak się obudził widząc moją nogę bo w półśnie pomyślał, że mam taką długą rękę
Cos nie moge znaleźć nawilżacza. Te, które wybrałam najpierw, bo miały dobre opinie sa za duże. Mam małą sypialnie- 9 m kw i nie potrzebuję nawilżacza na 5 l, a poza tym nie bardzo mi się zmieści gdziekolwiek. Macie jakieś rozwiązanie? Kamionki odpadają- wiszą 2 i nic nie dają.
No i poluja nadal na karuzele i leżaczek lub huśtawkę (dalej nie wiem co lepsze). I dzisiaj zamierzam zamówić resztę rzeczy do szpitala.
Jutro lekarz, a we wtorek się wybieram oglądać porodówkę. Ponoć niektóre szpitale mają specjalne wymogi co do rzeczy, które trzeba wziąść na poród więc sie dowiem co i jak.
KasiaT- bardzo fajny kącik Mnie by się malować nie chciało- mam naklejki. Myślę czy tez takiej folii nie położyć żeby się nie kurzyło, ale w sumie pościel kocykiem przykryta i podłoga wymyta a kurze starte... I od ciotki dostałam kwiatka w doniczce na ceramicznym slupie w żagłówki- kolorystycznie super.
- monja
- Wylogowany
- gaworzenie
Adiafora - zazdroszcze Ci energii, ja nie mam ochoty na zadna aktywnosc ani na spotkania z ludzmi. Ale moze to dlatego, ze do tej pory zylam ekstremalnie (po 14 godzin dziennie pracy) i z kolei nie mialam jak sie skupic na sobie. Moze mam teraz taki okres kwarantanny i tyle
Tygrysica - jak znajdziesz jakis fajny nawilzacz daj znac koniecznie, tez musze nabyc.
a maly wlasnie ma czkawke i caly brzuch mi skacze. od 1,5 miesiaca jest juz ulozony glowa w dol, czasem sie zastanawiam jak on tak wytrzymuje caly czas z glowa do dolu )
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja polecam odwiedzić porodówki. Mi na dzień dobry powiedziała, że poleca zabrać butelkę z wodą z dziubkiem dla sportowców bo nie raz zdarza się, że kobitki nimi rzucają
A wczoraj w nocy obudziłam się z bólem gardła... nie wiem skąd się wziął... wyssałam jeden neo-angin i przeszło. Dobrze, że nie rozwinęło się bardziej.
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
A takie drobne marzenia: położyć, a najlepiej rzucic się na łóżko- na brzuch. Zjeść coś żeby się nie wracało, wypić kieliszek czerwonego wina przegryzając serkiem pleśniowym, zbiec po schodach, wyjść na 2 piętro bez zadyszki, zasznurowac spokojnie buty ...
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oj mi też strasznie tęskno do leżenia na brzuszku, wiązania bez problemu butów i innych które zostały wyżej wymienione już nie wspominając o tym, że gdyby nie lusterko to zapomniałabym jak wygląda moja dolna część
A ja dziś cały dzień sama.... małżonek w Ostródzie...eh... całe szczęście, że jeszcze tylko w poniedziałek ma wyjazd do Katowic i koniec ze szlajaniem się po Pl. Mimo wszystko wolałabym, żeby nie był ode mnie 200-300 km jak zacznę rodzić a na tym etapie to już wszystko może się zdarzyć.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No a co do recznego malowania to moj synek ma cały pokuj w malunkach , wszytko reczna robota , prezent od dziadka dla wnusia, do tego tam gdzie motyw trawki to sa kwiatki , kłody robaszki namalowane no i astronauta ale nie chce mi sie swiezych zdjęć robić
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa