- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziś w nocy złapał mnie skurcz łydki... nieeeeeprzyjemnie

Monja witam na forum. Podziwiam, że dopiero poszłaś na l4

Tygrysica fajny kącik

Też mam wymalowaną ścianę nad łóżeczkiem. Cały dzień z pędzlem, boląca ręka ale się opłacało bo jak dla mnie to fajnie wyszło. Tylko mój mąż zrobił wielkie gały jak wrócił w poniedziałek z wyjazdu służbowego, bo wyjeżdżał rano - ściana żółta, wraca wieczorem - w malunki

Zresztą zamieszczam fotkę - sorry za jakość ale robiona telem. Łóżeczko słabiej widać bo przykryte jest folią a nie chciałam jej ściągać. No i jeszcze tablica korkowa będzie przewieszana w inne miejsce ale to w przyszłym tygodniu.
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Weszłam na wagę 12 kg więcej myślałam , że strzele, ale to dlatego , że ostatnio bardzo mało się ruszałam:( i efekt natychmiastowy.
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Wczoraj się wymęczyłam totalnie- na sesji byłam u znajomych. Teraz czekam na wglądówki. Zaoferowałam, że w wybranych samam wstepny retusz zrobię. Czekam na razie na wyniki.
Już chyba do końca się całkeim nie wyleczę- katar został, taki ciut większy niż przed chorobą, bo jak większość mam katar prawie od początku ciąży. Teraz się mój mąż zaraził i cherla w nocy- aż się obróciłam nogami do góry i się wystraszył jak się obudził widząc moją nogę bo w półśnie pomyślał, że mam taką długą rękę

Cos nie moge znaleźć nawilżacza. Te, które wybrałam najpierw, bo miały dobre opinie sa za duże. Mam małą sypialnie- 9 m kw i nie potrzebuję nawilżacza na 5 l, a poza tym nie bardzo mi się zmieści gdziekolwiek. Macie jakieś rozwiązanie? Kamionki odpadają- wiszą 2 i nic nie dają.
No i poluja nadal na karuzele i leżaczek lub huśtawkę (dalej nie wiem co lepsze). I dzisiaj zamierzam zamówić resztę rzeczy do szpitala.
Jutro lekarz, a we wtorek się wybieram oglądać porodówkę. Ponoć niektóre szpitale mają specjalne wymogi co do rzeczy, które trzeba wziąść na poród więc sie dowiem co i jak.
KasiaT- bardzo fajny kącik

- monja
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Adiafora - zazdroszcze Ci energii, ja nie mam ochoty na zadna aktywnosc ani na spotkania z ludzmi. Ale moze to dlatego, ze do tej pory zylam ekstremalnie (po 14 godzin dziennie pracy) i z kolei nie mialam jak sie skupic na sobie. Moze mam teraz taki okres kwarantanny i tyle

Tygrysica - jak znajdziesz jakis fajny nawilzacz daj znac koniecznie, tez musze nabyc.
a maly wlasnie ma czkawke i caly brzuch mi skacze. od 1,5 miesiaca jest juz ulozony glowa w dol, czasem sie zastanawiam jak on tak wytrzymuje caly czas z glowa do dolu

- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja polecam odwiedzić porodówki. Mi na dzień dobry powiedziała, że poleca zabrać butelkę z wodą z dziubkiem dla sportowców bo nie raz zdarza się, że kobitki nimi rzucają

A wczoraj w nocy obudziłam się z bólem gardła... nie wiem skąd się wziął... wyssałam jeden neo-angin i przeszło. Dobrze, że nie rozwinęło się bardziej.
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A takie drobne marzenia: położyć, a najlepiej rzucic się na łóżko- na brzuch. Zjeść coś żeby się nie wracało, wypić kieliszek czerwonego wina przegryzając serkiem pleśniowym, zbiec po schodach, wyjść na 2 piętro bez zadyszki, zasznurowac spokojnie buty ...
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Oj mi też strasznie tęskno do leżenia na brzuszku, wiązania bez problemu butów i innych które zostały wyżej wymienione już nie wspominając o tym, że gdyby nie lusterko to zapomniałabym jak wygląda moja dolna część

A ja dziś cały dzień sama.... małżonek w Ostródzie...eh... całe szczęście, że jeszcze tylko w poniedziałek ma wyjazd do Katowic i koniec ze szlajaniem się po Pl. Mimo wszystko wolałabym, żeby nie był ode mnie 200-300 km jak zacznę rodzić a na tym etapie to już wszystko może się zdarzyć.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No a co do recznego malowania to moj synek ma cały pokuj w malunkach , wszytko reczna robota , prezent od dziadka dla wnusia, do tego tam gdzie motyw trawki to sa kwiatki , kłody robaszki namalowane no i astronauta ale nie chce mi sie swiezych zdjęć robić

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-