- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- bozenas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Izaa.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Izaa.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziewczyny, wiem ze niktóre polują na taki kosz. Znalazlam przez przypadek. Facet ma ich sporo i po różnych cenach. Tak wkleiłam, co by któraś z Was chciała:)
- Izaa.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nocke miałam tak okropną, że szkoda gadać... po prawej stronie żebra mam ściśnięte do granic możliwości.. w dzień jest ok, ale w nocy-> przewracam się z prawej na lewą, potem na plecy... i tak męczę się do 7 rano

Agnieszka dziękuję za podpowiedź, co do maści... wiesz, co spróbuję od szwagra wyciągnąć receptę, jak się nie uda kupię tą droższą... rozumiem, że nawilżasz brodawki też tą maścią?
Kasia bardzo m przykro z powodu kolegi.. ja wiem, jak to może wytrącić człowieka z równowagi... w maju zginęła mojego S. kuzynka w wypadku samochodowym i też to przeżywałam... jakoś nie wiem, nie widziałam dziewczyny na oczy, ale nie mogłam przeżyć, że miała niecałe 19 lat, a moi teściowie w zeszłym roku w listopadzie byli u niej na 18-stych urodzinach... 3maj się jakoś kochana :*
Kaśkus dziękuje, jak kupimy to się pochwalę, a co

Psotka przeczytałam ten artykuł, ale fakt nacięcia dalej mnie przeraża... kurde WSZYSTKO mnie przeraża

Pani_P cieszę się, że tak dobrze się Wam mieszka

Monika uważaj na mężulka, żeby Ciebie nie zaraził... zdrówka życzę

Cortezia to, co od niedzieli jesteś poza zasięgiem heh

Oki co to przekręcenia, ja w sumie nie poczułam kiedy Władek się przekręcił... i do dnia dzisiejszego ciężko mi uwierzyć, że jest główką do dołu, bo czułam jego kopniaki jakoś po boku, a to się okazało, że są jego dłonie

Iza dziękuję

A my dzisiaj z moim S. byliśmy w lesie na grzybach

- kaśkus
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Psotka, ciekawy artykuł jak i cała strona. Zaczytałam się. Jestem jeszcze bardziej zdeterminowana, żeby robić ten masaż. Może dzięki temu uda się bez ingerencji specjalnych nożyc. Obrazek na stronie przerażający. Aż wszystko boli.

Kasia, dobrze robisz starając się o tym nie myśleć. Współczuję Wam takich przeżyć.
U mnie dziś piękna pogoda, a ja nie mam pomysłu, gdzie się wybrać. Gdyby był las...

- bozenas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
My na wesele też myśleliśmy, że coś dostaniemy, bo teść też kasy trochę ma, ale gdzie tam...chcieliśmy kasę i zamiast kwiatków przewodniki po świecie, bo lubimy jeździć...i co dostaliśmy od teścia i żonki? Dwie różyczki, dosłownie DWIE różyczki i dwie noce w hotelu jakimś, bo jak to określiła moim rodzicom - ona tak nas kocha, że nie chce, abyśmy pierwszą noc po ślubie spędzali w norze! Tak suka jedna nazwała nasze mieszkanko - kurcze, była to wtedy kawalerka, owszem, ale zajebista

A na parapetówkę w nowym mieszkaniu, to dali nam dwa kubki

A na szczęście mój mąż też woli pójść do moich rodziców na obiad czy po prostu razem na spacer czy na wakacje wyjechać niż z nimi...
No ale ja mam ten plus, że jest to tylko żona mojego teścia

- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4

bozena no to tą teściową to niezłą histeryczke i aktorkę masz, jestem ciekawa jak pójdzie spotkani po latach trzymam kciuki, żeby Cię nie wyprowadziła z równowagi, ale tak szczerze to też współczuje Twojemu teściowi bo on chyba ma klapki na oczach takie kobiety jak ona powinno się omijać szerokim łukiem bo to się można przy nich nabawić wrzodów, albo innych paskudnych chorób;/
Oki bardzo ale to bardzo Ci dziękuje za tą informację

Iza dziękuje za link do tych koszyków długo myślałam nad nimi, ale obawiam się, że jednak nie mam miejsca na niego:(
No to ja dzisiaj znowu jem SUSHI nooooo to jest moje ulubione danie, a powiem wam jak ja wpierdzielam krewetki w ciąży to byście nie uwierzyły normalnie ostatnio najpierw zjadłam u teśćiów całe opakowanie krewetek tygrysich (oczywiście zrobione przez teścia, pychota!!) a później u swoich rodziców (zrobione prze mame taka sama pychota:) MNIAM:)Mam taką cichą nadzieję, że nasza córcia będzie jadła takie rzeczy bo ja od dziecka uwielbiam np: oliwki, flaczki, salami, czy sery pleśniowe ( i takie tam). M. ma ta samo po prostu im smak jest dziwniejszy tym bardziej nas to kręci:D A i żebyście się nie martwiły jem wegetariańskie sushi czyli bez ryby :)No rozpisałam się o jedzeniu i teraz chyba obślinię laptopa:) Bo sushi rodzice przywiozą za 3 h:(
- bozenas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
A grzybów nie znoszę, pociesza mnie właśnie fakt, że nic zdrowego nie wnoszą, więc się nie martwię

A jak u Was z zakażeniami w czasie ciąży? Ja to normalnie jedno za drugiem mam. Już na baseny nie chodzę, wydaje mi się, że wszystko jest ok i póki biorę leki, to jest ok, mija tydzień i od nowa... W koło macieja. Ileż można?

We wtorek mam wizytę, ale nie wiem czy dotrzymam, zaraz dzwonię do lekarki, może dziś mi się uda do niej wpaść, żeby zobaczyła, bo ja zaraz oszaleję

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
AAAAAAAAAAAAAaaaaaaAAAAAAAAAAAa SUSHI... kochana nic mi nie mów, ja ostatnio kupiłam mojemu S. na spróbę, a on tylko na moje pytanie, czy mu smakuje odpowiedział ,,yhm dobre" czyli przypuszczam, że szału na nim to nie zrobiło, a ja zachwycam się każdym kęsem

Powiedz mi, czy my w ciąży możemy jeść owoce morza? kurde ja gdzieś czytałam, że nie... i unikam krewetek, kalmarów, a tak je kocham <3...
Teraz ja zaślinię laptopa

A tak w ogóle TY będziesz karmić świnki

Kaśkus ja mam lasów tyle, że hej... gdyby mój pies był nauczony wychodzenia na smyczy na pewno bym dreptała z nim na spacery

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
, ale żadnej dziwnej wydzieliny nie widzę YHM...najważniejsze, że jesteś pod stałą kontrolą lekarza, niestety mam wrażenie, że nieważne, co byśmy robiły, w jak sterylnych warunkach przebywały to taka nasza dziwna ,,uroda" :/
- bozenas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Oj, co zrobić

Na szczęście na lekarkę zawsze mogę liczyć, to duży plus i daje mi skierowania chyba na wszystko, co można

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

bozenas współczuje takiej osoby w rodzinie jeszcze na dodatek obcej w sumie bo ona nie jest w żaden sposób z Wami spokrewniona.
Co do mojej koleżanki to nie wiem czemu się tak zaskoczyła na mój widok bo widziała mnie dwa tyg temu. W każdym razie już mi przeszło trochę. Doszłam do wniosku że to głupie żebym teraz miała jakieś kompleksy jak do tej pory podobałam się sobie w ciąży i mój mąż też mi to ciągle powtarza. Tylko jakoś tak nie fajnie się poczułam. Jeden głupi tekst a potrafi tak zachwiać samoocenę. W sumie mogłam jej coś odpowiedzieć ale się zmieszałam i mnie zatkało.
Co do teściowych to ja moją bardzo lubię i szczerze chyba mam z nią lepszy kontakt niż ze swoją mamą. Moja teściowa jest bardzo łatwa w kontaktach.Super się z nią rozmawia i mój mąz tez to po niej odziedziczył na szczęście. Mój mąz jest typem faceta który o dziwo dużo mówi o uczuciach i lubi rozmawiać. Dla niego to naturalne więc ja nie musze się domyślać o co mu chodzi. Jak ma zły dzień to przychodzi do mnie i to mówi albo jak się z czegoś cieszy. To jest naprawdę duży plus w związku bo wiem na bieżąco co się u niego dzieje on wie co się u mnie dzieje i praktycznie codziennie mamy o czym ze sobą rozmawiać nawet jeśli są to błahostki które zdarzyły się w ciągu dnia. Któraś z Was pisałam że dziecko to największy sprawdzian i to jest racja ale ja wierzę że jak będziemy ze sobą w taki sposób rozmawiać na bieżąco o uczuciach właśnie to damy radę. Nawet jak będę miała gorszy dzień czy będą mi szaleć hormony to mam nadzieję że rozmowa to wyjaśni i jakoś przetrwamy gorsze dni przy odrobinie wsparcia i zrozumienia.
NatB ja tak właśnie myśle że kolejnej wizyty w szpitalu mogę już zwyczajnie nie doczekać . Za miesiąc będę miała 38 tydz więc ja nie wiem jak oni sobie to wyobrażają. Najgorsze że ja już zobojętniałam na to wszystko. Gdybym chciała się upominać o wszystko to nie wiedziałabym od czego zacząc czy od usg czy od tych badań właśnie czy o wizyty. Za dużo tego więc ja tylko się modlę żeby jakoś to przetrwać do końca i żeby urodzić szczęśliwie.
- kaśkus
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-