- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Koni powtarzam się ,ale tej przeprowadzki to Wam bardzo zazdroszczę! Z maleństwem w nowym domku, nowa droga życia normalnie
sister.anna my będziemy zaraz po porodzie mieszkać u teściów aż do końca wakacji. Nie bardzo chcę pomocy,ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie ;p A od października wracamy do Bydgoszczy na studia z Naszą Zuzią
Wczoraj byliśmy w sklepie meblowym i dostałam oczopląsu od tych wszystkich łóżeczek Dziś jedziemy na dogrywkę i mam nadzieję ,że wrócimy już z łóżeczkiem
A no i dziś kupiliśmy wózek na allegro tako jumper x heart, szaro zielony z fotelikiem zobaczymy co to będzie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Otrzymane podziękowania: 1
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
blue no masz rację ze mna tylko mama bedzie jakis czas zeby mi pomóc bo nie dam sobie rady z Ksawciem i z maluszkiem, ale to tylko przez pierwsze 2 tyg, a później to sama siostra mieszka nie daleko wiec troche mi pomoze
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
A o to mój brzucholek:
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
Królowa Ja mam teraz 58,5 kg czyli 8,5 przytyłam A z tym bólem w kroczu to też go mam...szczególnie jak wstaje to mam wrażenie że poprzedniego dnia ktoś mnie tam porządnie stłukł...wszystko przez to że się tak wszystko "rozwala" już do porodu...
Natalia^^ śliczny synek...a zachowanie tych pielęgniarek oburzające! Na szczęście już niedługo będziecie razem w domu
sister.anna Ja zamierzam w sumie po porodzie być tylko z mężem najwyżej na 2 tygodnie przyjedzie moja mama ale nie wiem czy będzie miała wolne.
U mni trochę nudnawo bo lekarz kazał mi się oszczędzać i leżeć Więc zostaje tylko książka i tv...nawet przed komputerem za długo nie mogę siedzieć...
A mam takie pytanko czy wy dalej współżyjecie? Bo mi lekarz zabronił przez te twardnienie brzucha ale i tak w ogóle nie ma się na to ochoty z takim ciężarem...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
Właśnie wróciłam z ostatniego USG widziałam malutką i gin powiedział że na 100% będzie królewna:-) a on w swojej karierze rzadko się myli i to jeszcze murzyn:-) ha ha
a oboje czujemy się bardzo dobrze oprócz tego zapalenia pochwy ten grzyb:-( malutka waży 1900 tak coś mówił powiedział że wszystko jest bardzo dobrze ciesze się bardzo i coraz lepiej dogaduje się z moim ginekologiem pytam go więcej niż na początku bo jak jest nie pytany to mówił na początku tylko " wszystko w porządku" a teraz się rozkręcił jak pytam i wogóle:-)
a jak wy się czujecie?
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kurcze, jak nasze dzieci podrosna jeszcze ten min kg to mysle ze naprawde dadza nam w kosc.
Ponoc 8 miesiac jest najtrudniejszy... jak sadzicie Chlopek i Blue z doswiadczenia?
A seksik...ciut lepiej niz miesiac temu, ale nie chce mi sie czesciej niz raz na tydz albo dwa. Wychodzi to z mojej inicjatywy jako ze ochota przychodzi impulsywnie z nikad, a meza to kreci jak karze mu siasc i sama sobie sie rzadze hehehe.
Nie przejmujcie sie dziewczyny, potem libido wraca, ponoc wkrotce po porodzie jest sie mega plodnym i trzeba stosowac antykoncepcje nawet jesli sie karmi piersia i niby okresu brak, bo najpierw owulacja sie trafi a potem okres dopiero. Szkoda bedzie nie miec tego luzu w czasie seksiku..
Blue01 musisz kurcze nam jakis kurs poprowadzic z wychowania dzieciaczkow, czwarty raz to juz dla Ciebie prawie rutyna co? Mam nadzieje ze bedzie sie mozna Ciebie podpytac pare rzeczy jak juz czas przyjdzie
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa