- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Otrzymane podziękowania: 0
Zresztą nawet jakby się coś za 2,5 tygodnia wydarzyło to dzidzia będzie donoszona więc mam nadzieje że synuś jeszcze poczeka.
Cieszę się że u Ciebie lepiej.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
życzę miłego dnia w pracy, siadaj ile się tylko da i niech Ci czas szybko zleci:)
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Widze ze przygotowania u Was na calego. U nas juz lozeczko stoi ok 2 tyg zlozone ale jeszcze nie ubrane zeby sie nie kurzylo, zreszta w sumie tylko przescieradelko mam do zalozenia bo spac bedzie malutka pod kocykiem albo w spiworku.
Uwazajcie zebyscie nie przesadzily z ta posciela dziewczyny, bo ponoc oslonka na lozko jest niewskazana, tak samo absolutnie zadnej poduszki ani kolderki. Im mniej tym lepiej zeby sie male nie zaplatalo w cos bo one nawet z buzki sobie nie potrafia nic same zdjac.
Ja jak co sobote zrobilam sobie pomiary, waze 0.5kg mniej niz tydz temu, a pod biustem o 2-3cm mniej tez. Ale niby nic mi sie nie opuszcza...hhmmm... zgagi tez juz dawno nie mialam ale jak Mala wypnie zadek pod zebrami to b.ciezko oddychac. Sama juz nie wiem.
Postanowilam z mezem zaczac intensywne gwalconka, a co! Chociaz nam sie humorki poprawia od tego i moze mniej warczenia bedzie hehe. Jak teraz siedze w domu to jakos wiecej sil i sposobnosci bedzie do tego
Musze Wam powiedziec ze czuje sie jak na 38tydz naprawde super. Lepiej niz pare tyg temu. tylko spac mi sie znowu wiecej chce. Wiadomo ciezko jest nosic ten brzuszek i zejsc z lozka ale odpukac nic zlego sie nie dzieje. Wam tez tego zycze !
Koni w pracy mysl totalnie o sobie i wrecz wymuszaj zebys siedziala, z tymi bolami co pisalas ostatnio to Ci sie zwyczajnie nalezy. Nie zgrywaj harcerzowej tylko sie zwyczajnie pouzalaj nad soba troszeczke.
A Kami urodzila w miedzy czasie??
Milego dzionka dziewczyny.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Kochane ja dziś jak byłam po chleb to myślałam, że nie dojdę do domu, takie miałam wrażenie, że małego mam między nogami, że szok. Jakby napierał mi na szyjkę i jakby miał zaraz mi wyjść, ale żadnych bóli tylko takie jakby kłucie. Ale gdy dotarłam do domu i trochę odpoczęłam wszystko się uspokoiło i jakby mały "wrócił" na swoje miejsce.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Koni przepraszam, że zapytam ale nie czytam Was od początku, dlaczego jeszcze musisz do pracy chodzić? Z tego co piszesz to nie śmigasz bez bólów żadnych ?
Joanna dawaj znać jak tam ciśnienie
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kami dzisiaj póki co ciśnienie jest dobre, nawet spać mi się zachciało chyba po tym leku...
wyczytałam, że spodziewasz się dziewczynki imię wybrane? ile waży Twoja pociecha?
wiesz, może musisz pomóc dziecku urodzić się, ginekolodzy zalecają współżycie
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Dzisiaj szykuje się grill u moich rodziców i chyba wyciągnę moją drugą połówkę, bo jak usłyszałam, że będzie karkóweczka na grillu, szaszłyki i kiełbaska to takiego ślinotoku dostałam, że szok
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kami w takim razie będziesz miała niespodziankę, tym bardziej musisz czuć się zniecierpliwiona skoro nawet współżycie nie pomaga, to widać dzidziuś jeszcze chce zostać z brzuszku
madeline oj, ja też nie wyobrażam sobie spać w staniku...mam jeden taki bawełniany, nieusztywniany a drugi z fiszbinami do wyjścia...za mną grill chodzi od kilku tygodni