- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
No właśnie uśmiechnęłam się do innego pana i mam już ładnie wykoszone Panie koszący: DANKE !!!
Agusia...ano tak mogę sobie pozwolić...ale oczywiście z umiarem i kontrolą
Dziewczyny macie tez coś takiego jak ciągnący brzuch w dół...niby to kłucie...nie wiem jak to określić...ciężko mi i czuję wciąż to podbrzusze. Wkurzająco-upierdliwe bym to nazwała.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Właśnie mama dzwoniła, że przyszło też łóżeczko, jeeeeest No to teraz już Gabryśka moze się rodzić - ma gdzie spać, w co się ubrać i gdzie się urodzić
Co do pościeli ja też zamówiłam oczywiście 100% baewłny więc jutro jak odbiorę od rodziców to wymacam i powiem wam, jak z twardością No i czy zmięknie po praniu. A czy wy pierzecie ochraniacz na szczebelki? Bo stwierdziłam, że wkładu tzn. kołdry i poduszki prać nie będę, tylko samą pościel. A ochraniacz mnie zastanawia, do czego to zaliczyć
Gochens a na jakie autko się szykujesz? Bo my mamy oba BMW i są trochę niskie, ciekawe, jak to będzie tak się pakować z fotelikiem i innymi pierdołkami...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu, mnie tez czesto ciagnie w dole brzucha...jakbym nagle miala tam 50kg i chcialo sie dostac do ziemi...to raczej normalne, choc nie powiem, bo upierdliwe
Wisnia ja wszystko pralam...zreszta i wklady rowniez nic sie z nimi nie stalo...ale mysle, ze same poszwy wystarcza...ale to na szczebeleki i owszem...wiesz pewnie wielu ludzi tego macalo, a Gabi bedzie sie z czasem ocierac buzia, to i po co jej dodatkowe wirusy innych?
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Wciąż zastanawiam się nad tymi pieluchami tetrowymi czy prać czy nie?! Póki co zakupiłam płyn do prania dla maluchów więc czas się zabrać za pranko poczekam tylko na żelacho ( Wiśnia zmotywowałaś mnie i kupiłam Rowenty)
Haniu ja mam tak, że mnie całe podbrzusze ciągnie ;/ jakbym miała mega zakwasy połączone z mega obciążeniem kuźwa jak mnie to denerwuje podnosić się nie mogę...
Co do autka postawiłam na Renault Clio III-czarnuszek Teraz mamy audi a4 kombi ale chcemy je sprzedać w sumie jest duże, rodzinne ale mój M mówi, że tak mu je zdewastowałam, że koniecznie musęe mieć swoje a to trzeba sprzedać póki jeszcze jest coś warte ( oj tam raz się w bramę nie zmieściłam )
Wiśnia niskie BeeMy są fajne, na początku może być ciężko Ci się podnosić ale później się przyzwyczaisz heheh
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja lubie samochody wyzsze do dzis mile wspominam nasza lagune, gdzie siedzialo sie wysoko i wsio widzialo obecnie mamy samochod z nizszym zawieszeniem i w obecnym stanie ciezko sie wysiada
A moj D. uwielbia francuzy...
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Francuzy też mi się podobają, oj tak
Agusia a pieluchy to w jakiej temp jak coś? może też bym wyprała hmm
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Skoro juz tak zaczelyscie pisac o autkach-to my tez zamierzamy zmienic,teraz mamy alfe romeo(bardziej sportowe)i tez jest niskie...idzie sie przyzwyczaic,ale ciezko sie parkuje,trzeba dobrze sie rozglądac zeby o cos nie zachaczyc no i teraz chcemy jakies ''rodzinne"kupic,ale jeszcze nie wybralismy marki
Moja mam dzisiaj stwierdziła ze urodze wczesniej(w połowie maja nawet)ciekawe czy jej sie sprawdzi...ja to bym chciała pod koniec maja miec porod za soba,ale co bedzie to zobaczymy
Dzisiaj nic nie robie...maz przygotowuje obiadek i karze mi lezec i sie nie ruszac-tylko tak troche ciezko bo przyzwyczajona jestem do pracy,no ale moze moj kregosłup odpocznie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
polecam je wyprac, jak juz Wisni pisalam..to sa rzeczy dotykane przez inne osoby i maja na sobie sporo nieproszonych gosci...
Mojemu mezowi marzy sie C5...ale taka z 2007 lub 2008...jednak narazie nie stac nas na takowe wydatki...
Violcia zazdroszcze, ze maz gotuje....ja mam dzis z wczorajsza lazanki
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia myślę, ze nic nie będzie z ubrankami od tetrowych pieluch...nie kłaczą...gorzej z flanelowymi...te i owszem
Ja też lubię wysokie auta...ale to bardziej terenowe BMW mi się podobają (ale upodobania ma co nie? hihi ) Teraz mam forda focusa i też nie jest zły...na pewno wyżej się siedzi niż w bmw wersji sedan...ale BeMki już tak mają...niskie zawieszenie w sedanach i coupe to standard
Agusia...znowu kusisz dobrym obiadem ... o żesz Ty no
Ja ma tez wczorajszy...zupę pomidorową
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Moje zdanie na temat karmienia piersią jest inne niz większości Pań z tego co widzę. Dla mnie obrazek matki karmiacej jest po prostu przesłodki. Może jakas matka polka ze mnie czy coś. No ale w sumie jeśli to dziecko, moje dziecko jest dla mnie całym światem i chce mu dac to co najlepsze, a pokarm jest niewątpliwie najbardziej wartościową z rzeczy, które mogę maluchowi ofiarowac to dlaczego mam się oglądac na innych. Jasne że nie usiąde na środku hipermarketu i nie bede wymachiwac cyckiem na lewo i prawo. Ale jesli będziemy gdzies w parku na ustronnej ławeczce, to dlaczego by nie. Pozatym kurcze to nie jest tak że te piersi widac nie wiadomo jak no i jak już niektóre pisały zawsze mozna je przyzwoicie schowac pod jakąś pieluszką czy kocykiem.
Apropos No-spy to troszkę mnie wystraszyłyście całe szczęście że jej nie brałam, bo mój lekarz ostatnio też kazał mi ją brać w momencie gdy macica mi się za często stawia. Ale stwierdzilam, ze skoro to nie jest bolesne to po co sie truć chemią i na szczęście jej nawet nie kupiłam.
Haniu i takie ciągnięcie podbrzusza też mam właśnie wtedy gdy mi się stawia ten brzusio. Najczęsciej jak za dużo chodzę.
Haniu dziekuję Ci za przepisik
Gochens obiecuje Ci Rybo że jak tylko tego placka upiekę to zaraz Cię zapraszam Do mnie masz troszkę bliżej niż do Hani hihi
Gochens ale autko już pod domem ?
A ja poościel zakupie dopiero za tydzień po powrocie z działki, tylko nadal nie mogę sie zdecydowac który wzór. Podpowiadałyście mi niby której co się podoba ale same też zdecydowane co do jednej jedynej nie byłyście tylko pamiętam gre w numerki I ja ochraniacz tez wypiorę, na szczęście będzie on odpinany na suwaczek i można wyjąć zwyczajnie ten wkład ze środka żeby nic sie z nim nie stało
O 16 wyjeżdżam postaram się nadrabiac na telefonie ale to nie będzie łatwe Trzymajcie się brzuchatki :*
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mamy duze auto bo rover75....ale teraz sprzydaloby nam sie cos bardziej rodzinnego, by mozna troche pobrudzic i by bagaznik byl wiekszy....najlepsza bylaby omega...ale ona tez jest droga....
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A za przepis nie dziękuj...nie ma sprawy Tylko zrób i powiedz jak smakowało ciacho
Ach Agusia ...zapomniałam spytać...małżonek naprawił już laptopika?
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
No i też dziś gotowałam pomidorową
Agusia mam takie siateczki to na wszelki wypadek wsadze tam te pieluchy a flanelówki może w misce zamoczę i przeduźdam.. a C5 fajna ja teraz chcialam C4 ale jakiś "mechanik" się wypowiadał i mówił, że wadliwe i dooopa ;/
Violcia mogę Ci zaproponować nasze Audi A4 kombi heh polecam w dobrym stanie
Ikunia dopiero dziś jedziemy obejrzeć autko-od kobiety i widać, że też z dzieciątkiem jeździła bo na fotach fotelik i oznakowania
No i wracaj szybciutko bo ja na to ciasto czekam !!!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A nam sie znow cos pitoli w aucie. D. ma jechac po pracy po czescie i bedzie sam naprawial, by cosik zaoszczedzic...dobrze, ze chlop zna sie na wielu rzeczach, bo juz bysmy z torbami poszli...gorzej, ze w ogole na to czasu nie ma i musi zabierac czas, ktory moglby z nami spedzic
Haniu, naprawiony, wlasnie z niego pisze...z kom. tak szybko by mi sie nie udalo odpisac
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...żart oczywiście
ach Agusia no to super, że znów funkcjonujesz normalnie
No tak to już jest czasami, że trzeba poświęcić coś (w Twoim przypadku Agusia KOGOŚ )by zaoszczędzić na czymś. Szkoda...ale ważne że jesteście razem i że jest okej