- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ja wizyte mam do lekarza mam dopiero za 2 tyg.
tabletki chyba wezme te cerazette
sex .... mojego Ł to juz roznosi a to dopiero 4 tydzien po porodzie jeszcze musimy troche poczekac
kiedy u was zaczal sie ten tradzik niemowlecy ? Kinia nic narazie nie ma i sie zastanawiam czy nas to minie czy dopiero przed nami ?
kupki mamy zolte ( musztardowe ) tyle ze czasami sa 4-6 na dobe a czasami tylko jedna problemow z brzuszkiem nie zaobserwowalam
mariga sliczniutka ta twoja ksiezniczka i jak pozuje ladnie
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
hej
Emma chyba i nas dopada ten trądzik.. narazie pare na policzku.. ale..
Patrzyłam w necie i wyglądają te krostki dokladnie tak sam.
teraz pow który krem kupić ?
www.ceneo.pl/;szukaj-oilatum?se=fKgcpzcg...3Hyq8CFcfP3wod2F9XYg
gabi, nie gwarantuje ci, ze ten krem pomaga na kazdy rodzaqj tradziku, ale u nas pomogl, no i najwazniejsze, ze nie wysusza, jak masc asiuli, tylko pieknie nawilza, wiec czasem smaruje nim tez pupe dzidzi i swoje wysuszone dlonie. znalazlam ci link z allegro, ja kupilam prawie o dyche drozej
allegro.pl/oilatum-junior-krem-dla-dziec...iej-i2296431739.html
marigra, ale piekny Zuzinek i jakie bujne owlosienie!! powiedz, czy po tobie!
u nas kupy w najrozniejszych kolorach, nie bylo chyba tylko rozowych i niebieskich. ale stwierdzilam naocznie, ze jesli chodzi i zielone, nie ma co panikowac, bo najczesciej jest tak, ze dziecko robi zolta kupke, ktora pod wplywem tlenu, lezac sobie w pieluszce, robi sie zielona, sprawdzcie . wczoraj niestety podkusilo mnie na platki migdalowe i w pieluszcze pojawily sie krwawe glutki... jajka tez nam nie sluza. lista dozwolonych produktow dramatycznie sie kurczy... pojutrze na szczepienie (boje sie...) i jesli wszystko pojdzie dobrze, od razu ruszamy na majowke, a jesli Zosia bedzie marudna, poczekamy do piatku. az mnie mdli na mysl o pakowaniu... rosolek sobie pyrka, a my zaraz sie najemy i na spacer!
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
marigra, ale piekny Zuzinek i jakie bujne owlosienie!! powiedz, czy po tobie!
jesli wszystko pojdzie dobrze, od razu ruszamy na majowke, a jesli Zosia bedzie marudna, poczekamy do piatku. az mnie mdli na mysl o pakowaniu... rosolek sobie pyrka, a my zaraz sie najemy i na spacer!
owłosienie dla wszystkich jest mega zaskoczeniem, bo ja w ciąży absolutnie nie miałam zgagi, no moze raz mnie meczyła, a Zuzka ma tak bujna czupryne....i do tego jeszcze czarna - ja jestem jasną blondynka
trzmam kciuki za szczepienie my mamy w czwartek.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
a te czuprynki to bywaja zdradliwe . po narodzinach mialam dokladnie takie wlosy jak Zośka: najpierw duzo czarnych, ktore sie wytarly i wyrosly mi rude, a potem wyjasnialy - tez jestem jasna blondynka. Zosia urodzila sie z czarnymi, a teraz jest na etapie wycierania i rudzienia , ciekawe, co bedzie dalej .
bylo dzis jedzeniowe szalenstwo - potrzebowalam choc troche cukru i zjadlam malinowa mambe , mam nadzieje, ze nie zaszkodzi...
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
malinowa mamba hmmm mój przysmak z czasu ciąży
i coś co często mnie zastanawia, jakies landrynki ? gumy rozpuszczalne ? można ? daj znac czy była jakaś reakcja.
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adrian ma taki sam leżaczek i trzeba przyznać,że uwielbia w nim leżeć u się gapić ;D
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
to się ciesz że lubi w nim leżeć bo moja Zosia to jak w nim leży to plącze;p jutro jedziemy na dwa dni do szpitala na kontrolne i na pierwszą szczepionkę...no dalej kruszynka nie widać po niej tej wagi...a waży już 4050 więc już sporo...a po powrocie ze szpitala musimy chodzic na fizjoterapię...
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
mariola - Zosia sliczna, moze i kruszynka ale jak sie juz zmieniła. A waga tez juz ladna, wiec uszy do góry. Trzymam kciuki za wizyte w szpitalu, oby wszystko było dobrze
a my juz dzisiaj po spacerku:), piekne sloneczko chociaz bardzo wieje, ale i tak sie dotleniłyśmy
dziewczyny ktore miałyśmy USG, powiedzcie maluszka trzeba rozbierć do naga, czy tylko dól wystarzy zdjąć.... pytam zeby wiedziec jak ubrac małą wrazie co, zeby bylo wygodnie i szybko ja rozebrac i ubrac
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
marigra trzeba rozbierać malucha do pieluchy - ale ściągamy tylko dół. Kacper na badaniu USG był w bodziaku (oczywiście cały się zasikał i musieliśmy się przebrać i od tamtej pory nosze ze sobą do lekarza zapasowe ubranko - tak na wszelki wypadek, wtedy też coś mnie tknęło i na szczęście wzięłam coś na przebranie)
Nasz trąd nas opuszcza Emmakrem Oilatum (w naszym przypadku soft) jest strzałem w dziesiątkę. Buzia wreszcie zaczyna wyglądać ładnie i różowo. Tak jak pisałaś albo nadszedł nasz czas bo to już trzeci tydzień, albo faktycznie kremik zadziałał. Kacper strasznie nie lubi jak smaruje mu buzie i płace - jak to facet .
Wczoraj mieliśmy taki płaczliwy dzień, że dzisiaj mimo tego, że śpi słyszę jego płacz. Robi się dość ciężki i moje ręce odczuły wczoraj jego ciężar... Czy Wasze maluchy też mało śpią?
dziekuje za informacje, tak myslałam, ze tylko dól potrzebny, ale wolalam zapytac.A z tymi ubrankami to ja zawsze mam w zapasi jak gdzies wychodze, bo nigdy nic nie wiadomo, a moja ma tendencje do "wilegCHNYCH" kupek, których pampers nie wytrzymuje.
Ze spaniem to u nas jest podobnie, sa dni ze mała spi moze godzine w sumie, a wieczorem jest tak zmeczona ze ma histerie bo nie moze zasnąc. Ja mysle ze to dlatego, ze dzieci teraz wiecej widzą, wiecej slsyza i chca byc wszedzie, stad ten brak snu.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)