- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pala, Twoje posty napawają optymizmem A fizycznie jak dajesz radę? Z tym wstawaniem nocnym itp.?
ete, to teraz siedzisz jak na szpilkach pewnie Mnie się już Wasze zdenerwowanie udzieliło, chociaż jeszcze w 8-mym miesiącu tkwię
darmag, nie szalej ze sprzątaniem, to nie jest teraz najważniejsze
Moni, nie daj się tam Jak Mała śpi, to może i Ty zregeneruj siły w tym czasie
Loca, a daleko masz do szpitala? Kto Cię będzie wiózł? Ja się boję, bo całymi dniami sama siedzę (szwagierka wychodzi najpóźniej, o 7.30, a pierwszy jest teść koło 16-tej) i boję się, że w tym czasie może być problem, a do szpitala kawałek, a droga dłuuuuga w godzinach szczytu... Mam nadzieję zacząć rodzic w nocy
Jutro na pierwsze ktg jadę, mam stresa I nie chce mi się strasznie, ale co zrobić.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Pogratuluje kolejnej mamusi, Ulisia spory chlopczyk, bardzo sie ciesze ze tak fajnie sie zaczelo od dwoch Lenek i teraz dwóch chlopczykow...
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kiedyś któraś chyba coś podobnego miała z tego co pamiętam, więc może będzie wiedziała co to może być. Byłam w ubikacji i na papierze troche krwi było, nie dużo tylko troszeczke, wziełam kolejny kawałek papieru i znowu to samo.. Nie wiem czy to coś się dzieje czy to może obtarłam papierem jak latam co chwile siku.. Nie wiem co robić Na wkładce niby krwi nie było, ale zmieniłam na nową i niedługo pójdę sprawdzić czy nic więcej się nie dzieje.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ulisia gratulacje :* maluch troche zmarzl, ale podgrzeja go i dadza mamusi w objecia, czekamy na relacje
Majczko, dziekujemy za czujnosc
Baska, ja z niteczkami krwi wyladowalam w szpitalu, okazalo sie ze mam szyjke skrucona i rozwatcie 1 cm
Masz dopiero 35 tydz, lepiej isc na kontrole na IP bo ja tak jak napisalam niteczki krwi mialam w sluzie z pochwy i zauwazylam je dopiero przy podcieraniu sie.
Kasztanowa, ja do szpitala mam na drugim koncu miasta, ale skrotami da sie w 15 min dojechac moj maz pracuje w katowicach i najbardziej mnie nie pokoi fakt ze dlugo zejdzie zanim do domu dojedzie bo ociagiem do gliwic 40 min jedzie, jeszcze bedzie musial na ten pociag trafic noo...ale zobaczymy co sie okaze
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Przyzwyczaiłam się do Was dzień bez forum to dzień stracony a z dziewczynami z wątku Listopad 2013 mam cały czas kontakt na fb
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja już w domku ciśnienie się unormowało w szpitalu łóżka masakra ale za to dzisiaj się wyspałam w swooim łóżku:-)
wczoraj wyszlam zee szpitala dali mi tabletki ktore musze jesc do konca ciazy wazne ze mala zdrowa no i ma już 3500g:-D :-D :-D
Gratuluje swiezo upieczonym mamuśka;-)
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Też już bym chciała mieć swoje maleństwo i się nie martwić stale o wszystko :/ Tzn zmartwieni9a też będą jak się urodzi, ale przynajmniej będe mogła go przytulić i będę wiedziała że jest bezpieczny i nic mu się nie dzieje.
Claudii Twoja córcia też już sporo waży
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
CLAUDI to mała będzie duża kobitka jak się urodzi!
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Baśka ja nie mam narazie nic niepokojącego ale uważam ,ze jeżeli zaobserwujesz na wkładce trochę krwi to jedz do szpitala dla własnego spokoju lepiej sie upewnić
Caludi dobrze ,ze jesteś w domu zawsze przyjemniej , no córcia nie mała ,a jeszcze podrośnie
Kasztanowa ja też jestem sama cały tydzień i wymyśliłam ,ze jeżeli bym dostała bóli w dzień to pojadę taksówką, a jeżeli w nocy to poprostu wezwę pogotowie bo co innego
moja mała ma co 4 godz przeszło 38 st temperatury i wymiotuje pewnie jakiś wirus , najgorzej jak dzieciaczki chorują
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c