BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

10 lata 9 miesiąc temu #857235 przez igamon
:) :) :) służę :) :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #857242 przez igamon
www.gaja-szkolarodzenia.pl/aktualnosci.html

Jeszcze cos znalazlam, odczarowanie zlego wrazenia porodu, spotkania dla kobiet, mam pan w ciąży... poczytajcie

10 lata 9 miesiąc temu #857244 przez tolad662
Dzień wcześniej, kurde myslałam że z rana w dniu zabiegu :D
A na targi się dopisałam na fejsie ale zobaczymy czy sił na wojaże starczy :D
Taaaak Igamon jesteś the best :)

Renata no to album na fejsie oddzielny założysz i będziemy podglądać :D

Kiedyś Wam mówiła że załapałam się na testowanie mleka Enfamil 2, dostałam 3 puszki ale niestety z terminem do października :( i opchnełam je właśnie bo by sie mlody nie zalapał.

10 lata 9 miesiąc temu #857252 przez Joasia B
Tolad w piątek mam dostać skierowanie do szpitala, na jaki termin nie wiem. Na ostatniej wizycie diabetolog napisała notatkę do gin, że zaleca hospitalizację po skończonym 38 tyg. ciąży ze względu na duże dawki insuliny. Gdyby się zastosowała do tego co napisała diabetolog to wygląda na to,że od 28 marca miałabym leżeć już w szpitalu. Ale zobaczymy w piątek ,jak bede miala papier w reku. A czy sn czy cc też nie wiem, temat porodu nie został jeszcze poruszony na wizycie, może w piątek mi coś powie? Na to liczę a jednocześnie boję się niemiłosiernie. Będę sama samiuśka 70 km od domu i męża ;/

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857259 przez mila
hej dziewczyny dobrze ze poruszyłyście temat o paciorkowcu bo ja tez nie miałam a zapomniałam się zapytać wczoraj, pójde za 2 tyg musze sobie zanotować żeby zapytać o to gin.

fajnie ze jesteś z nami igamon

a cos się nie odzywaja ostatnie kwietniówki które do nas dołączyły co tam dziewczęta u was wpadnijcie na forum w wolnej chwili?

wkurza mnie czekanie na moją pościel zamówiłam w tamtym tyg kurierem i nic wysłałam e-mail zero odpowiedzi sprawdzałam sprzedawcę miał 100% pozytywów także mysle ze lada dzień dostane
taką zamówiłam
www.serwer1351314.home.pl/REMI/ar14/pl//k/33.png

10 lata 9 miesiąc temu #857269 przez igamon
Przestancie bo sie zarumienie :blush: co wiem to podpowiem :)

Joasia cienko z ta odległością.... współczuję, ale jakby chociaz neta mieli,to z nami poklilasz :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #857284 przez Ewelkaa
Ależ ze mnie głupia koza :( Zaciskam nogi, żeby nie urodzić do poniedziałku, a wzięłam się z nudów za sprzątanie. Tyle kotów kurzowych latało, że pomyślałam, że odkurzę i umyję podłogi...
Teraz leżę, brzuch mnie boli jak przy okresie, krzyż i nogi. Chyba wezmę nospę.
I zgrzeszyłam :) Mam zakaz wszelkich owoców, a przed chwilą wypiłam herbatę malinowo-truskawkową, ale pychotka. Wypiłam jednym duszkiem :)

10 lata 9 miesiąc temu #857285 przez Joasia B
Taaaaa...zachciało się rodzić w wojewódzkim ;)

Neta wezmę ze sobą :D

10 lata 9 miesiąc temu #857291 przez angela_216
Witam, witam :laugh:
ja to Was podczytuje systematycznie cały czas ;)

U mnie to cisza, spokój, na całe szczęście nic się nie dzieje... a wiec nuda, nuda, nuda... wzięłam się za sprzątanie, jestem w trakcie odkurzania ale robie sobie przerwy bo ta wstrętna zgaga mnie męczy cały czas :angry:

W niedziele byliśmy z narzeczonym już na takich większych zakupach bo najwyższy czas...nigdy nie przepadałam za zakupami ale teraz to już mnie to tak męczy że po kilku godz łażenia po sklepach wszystko mnie bolało...dosłownie wszystko :angry:
za to wczoraj cały dzień w łóżku spędziłam... wstawałam tylko jeść i siusiu...no i rosołek ugotować :laugh: mniam :laugh:

Igamon co my byśmy bez Ciebie zrobiły, snuły jakieś domyślenia a tu od Ciebie takie rzetelne info :)

Ewelkaa uważaj na siebie bo naprawdę zaraz urodzisz jak się przeforsujesz.

Do wszystkich chorych mamusiek - współczuje, też to przechodziłam. Nic przyjemnego :(

Co do paciorkowca to ja miałam na ostatniej wizycie robiony wymaz... dobrze że mój gin jest aż nadto zapobiegliwy i nie trzeba go kontrolować...bo chyba bym się pogubiła jak na pierwszy raz. Na początku się wkurzałam że tyle tych badań i że to takie drogie i aby kasa, kasa, kasa ale teraz nie wyobrażam sobie że miałabym nie sprawdzić czegoś co dotyczy mojego skarbeczka...i już pieniądze nie mają znaczenia :laugh: :laugh: :laugh:

A i w sobotę rozłożyliśmy łóżeczko na początku stwierdziłam że znacznie za wcześnie będzie się kurzyło itp...ale teraz wiem że to dobry pomysł. Lubie zapach drewna ale teraz jest nie do wytrzymania. Zanim Jaś będzie w nim zasypiał to może trochę wywietrzy się...

Pozdrowionka :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #857297 przez tolad662
mila a czas realizacji zamowienia? Moj od pościeli miał wpisane że ma 14 dni roboczych.

Joasia a gdzie Ty rodzisz że aż tyle? szkoda ale skoro mus to mus.

Ewelka to nawet herbatę Ci zakazali? Nam na pierwszym spotkaniu pozwoliła pic owocowa i innej nie piłam już.

10 lata 9 miesiąc temu #857304 przez mila
no właśnie czas realizacji 6dni roboczych czyli jutro powinnam dostać tak myśle zawsze jak cos kupuje to sprzedawca wysyła e-mail z potwierdzeniem realizacji zamówienia a tu nic czekam

10 lata 9 miesiąc temu #857321 przez tolad662
nie wszyscy wysyłaja niestety, tez tego nie lubię. A jak ma czas do jutra to niestety pozostaje Ci czekać :) pomęcz go pojutrze gdyby nie doszło.

10 lata 9 miesiąc temu #857323 przez megi23
Hej laski ja tez sie za porzadki wzielam , a potem dolem bolalo, a moj madry syn cukier z cukierniczki dorwal i do klockow wysypal a ich w pudle tylko 200 :P , odkurzylam , maly spokojnie spi, ale czuwam nad nim..

Igamon mam , bo antyviotyk do piatku musze brac najkrocej i nie wiem co robic , musze badania do gina zrobic, wizyta 28 jest i bajka IGg czy toxo ale w morfologii i moczu wyjda leki nie? , a Gbs bede trtaz na wizycie miala, ja tam pilnuje wszystkiego sama hehe, chodz doktorek pamietal :blink:

10 lata 9 miesiąc temu #857332 przez Joasia B
Tolad rodzę w OLsztynie w wojewódzkim, III stopień referencyjności - przez tą cukrzycę szaloną.

10 lata 9 miesiąc temu #857355 przez tolad662
O widzisz gdybym u rodziców byla miala byś zapewnione odwiedziny :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka