- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- nat19
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Roxi trzymam kciuki za wizytę

Kasiorek fajnie leży ta sukienka

Z wyprawki musze podokupować kilka rzeczy typu wanienka, przewijak ... a tak to narazie szaleje na lumpkach

- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
kasiorek ekspres to ja nie jestem, po prostu wtedy w sobotę wstałam po 7 więc wszystko wcześniej ogarnęłam

narobiłaś mi smaku na te placki ziemniaczane, pewnie więc dziś na kolację zrobię

znowu zakupy ciuchowe?
a masz jakiegoś linka do tego zestawu obiadowego? pochwalisz się?
ale brzuszek fajniutki!!
i sukienka fajna!
nat oj się masz z tym gardłem

mnie mój pępek nie boli ale się, że tak powiem "wyrównał", bo przed ciążą miałam dziurkę, tylko kurcze nie chciałabym żeby mi wystawał

przybijam piątkę w temacie koncentracji i innych czynności związanych z "głową" - też mnie to irytuje
ale Ci słodko brzuszek rośnie! widać, że maleńka się rozpycha

natinka i jak brzuch przestał bolec w sobotę? sama widzisz w czym tkwi problem - musisz się oszczędzać

Magiczna ale cudny, zgrabny brzuszek

jak sobie strzelę fotkę to zaraz wstawię

wiewiorka hmmm uświadomiłaś mnie, że po porodzie będę musiała ciągle nosić stanik, bo przecież mleko będzie leciało

na szczęście ja tylko i wyłącznie w koszulach śpię więc nie będzie problemu ale myślę, że lepsze będą dla mnie na ramiączkach, bo i chłodniej i wygodniej pierś wyciągnąć

och to małe zaskoczenie jest! jakieś imię już wymyśliłaś? a co do różu to przecież nie musisz dziewczynki ubierać na różowo, są też inne kolory, które pasują dziewczynce, nawet i niebieskie ubranka może nosić

tysiiiak zazdroszczę relaksu w wodzie

też masz cudowny brzuszek!
każda z nas ma jakiś holizm

roxi no wreszcie wracaj do regularnego pisania

trzymam kciuki za badania i czekam na info po!
a my w sobotę pojechaliśmy do mamy na wieś, odkurzyłam nam wreszcie samochód po całej zimie, wyczyściłam, taka piękna pogoda była, nawet grilla chłopaki rozpalili i zjedliśmy kiełbaski a wczoraj popołudniu byłam z siostrą i dziewczynkami w wesołym miasteczku, bo przyjechało i będzie do następnej niedzieli ale pogoda jest tak strasznie wietrzna, że nie wiem czy jeszcze się wybierzemy, dziewczynki miały radochę z jeżdżenia na karuzelach

a dziś trochę z rana mżyło ale popołudniu się przejaśniło i teraz cały czas świeci słonce, nawet zimno nie jest ale taki wiatr silny piździ, że iść nie można prosto, masakra!
miłego popołudnia!
- czajusiątko
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Kasiorek sukienka super się prezentuje. Brzuszek jak ładnie rośnie
Agnieszka kiedy u Ciebie to połówkowe?? melduj nam

Roxi masz jakieś foteczki?? pochwal nam się dziewczynkami

Wiewiórka gratuluję córci

Nat ale się Ciebie bidulo łapią te choróbska. Brzuszek Ci ładnie rośnie, już jesteś typowa ciężaróweczka, jak to mój luby mówi

Natinka no niestety musisz na siebie bardziej uważać. Chociaż sama też jestem taka narwana i łapię się za rzeczy, które nie powinnam, no ale jednak trochę musimy się bardziej oszczędzać, bo dobro dzieciątek jest najważniejsze.
Tysiak super taki wypad do aquaparku. Twój maluch to ma dopiero ładny domek, musi być mu tam wygodnie

Kasia to miałaś sobotę bardzo podobną do mojej- też sprzątałam w aucie, a wieczorem robiliśmy grilla

Dziś zapisaliśmy córcię do przedszkola i idzie już od jutra

- natinka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mam jakiegoś lenia z rana, a zaplanowałam trochę porządków w mojej dokumentacji ze szkoły. Zobaczymy czy skończy się tylko na chęciach...
Kasiorek sukienka rewelacja, fajnie się prezentuje, na taką imprezę idealna
8kasia8 no właśnie z tym moim brzuchem to jest różnie, mam takie skurcze często, boli mnie w pachwinie (ale tylko prawej), zastanawiam się czy to nie po tej cesarce nieszczęsnej. Po sobocie przeszło ale w niedziele byłam w kościele i od nowa było to samo. Dziś w miarę ok.
Nat19 ale ty masz zgrabniutki brzusio

tysiiak tak mi narobiłaś ochoty na basen, że wczoraj wieczorkiem wybraliśmy się całą rodzinką popływać. Ledwo co wcisnęłam się w swój strój, cyce chciały wylecieć bokiem

Roxi czekamy na twój brzuszek

Czajusiątko Pamiętam dzień jak Fabcio jako 3 latek szedł pierwszy raz do przedszkola, strasznie to przeżywałam, więc domyślam się jakie emocje są w tobie teraz. Oliwcia to mądra i rezolutna dziewczynka, więc będzie zachwycona, zobaczysz

- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
roxi1987 O to juz będziesz na bieżąco ważne ze odwiedziny sie udały i wsio ok dzięki jakoś nie lubię sukienek ale nie wypada isc na komunie w spodniach
nat19 Tak bo jak nie teraz go kupimy to potem będzie jeszcze ciężej a przy okazji moja mama tez chciała wiec braliśmy dwa za jednym zamachem tylko rózne wzory ciekawa jestem jaki będzie na żywo jak przyjdzie wybraliśmy taki allegro.pl/wstega-serwis-obiadowy-43-el-...sob-i5060328675.html i zobaczymy jaki przyjdzie czy tez taki ładny jak na foto nie taki zgrabniutki choć mniejszy jak w 1 ciąży a sukienka ok bo nic mnie nie uwiera ani nic wiec powinno byc ok. Dobrze jak gardło lepiej juz a co do tych dmuchanych materacy one sa fajne właśnie jak ktos przyjeżdża bo spuszcza powietrze i nie widac nic mysmy je nad woda tez używali tylko ten jednoosobowy a pepek boli czasem to fakt ale to skora sie rozciąga posmaruje go dosc gruba warstwa zeby sie nawilżył na pewno bedzie lepiej ty to masz boski brzuszek taki malutki zgrabniutki extra

tysiiiak za bardzo z biżuteria nie poszaleje bo nosząc okulary nie można zbytnio przesadzić w druga strone ze jak choinka bede wyglądać ale na pewno cos założę niestety nie da sie juz nie zauważyć go w przedszkolu jak synka odprowadzam tez sie przygadają ze cos urosło ale trudno

8kasia8 Wiesz aj tez wstaje o 7 z małym jak do przedszkola ale poranki mam spokojne i leniwe czasem nawet swój rytuał mam i koniec pierw śniadanko potem kawka forum zakupy i potem reszta ale lubię to bo na spokojnie moge wszystko zrobić synek nie dal sie przekonać do jedzenia miał wtedy apogeum swojego zachowania nie szło z nim dojść do ładu az do wieczora a na drugi dzień jakby go podmienili zupełnie inny pewno garderobę Nikosiowi zmieniam na letnia a i maluchowi w brzuchu tez sie coś kupiło i temu całkiem starszemu tez puki co tylko sobie nic nie kupuje bo nie ma sensu nie wiedząc jaki rozmiar bede mieć po ciąży a ten serwis to taki allegro.pl/wstega-serwis-obiadowy-43-el-...sob-i5060328675.html zobaczymy jak na żywo wygląda
O to miałaś zajętą sobotę i na koniec ten grill pychotka u nas nie ma gdzie niestety zrobić nie mamy żadnej działeczki ani nic

czajusiątko Dzięki a to szybko sie wam udało a to juz Oliwka sie zaadaptuje na nowe okoliczności super daj znac jak po 1 dniu u nas 1 tydzień bylo ok a potem kryzys przez 3 dni a potem juz poszło z górki
A ja wczoraj zmierzyłam sobie brzuch z ciekawości jaki juz duży i tylko 98cm wiec powolutku sobie rośnie ale to dobrze licze nadal ze maluch bedzie mniejszy nzi jego brat

a to wczorajsze zakupy i ostatnio lumpkowe co nie wrzuciłam jeszcze sie w tym tyg wybieram poszukać może jakiś spodnie dla siebie bo amma tylko jedne co sie mieszczę te brzuszkowe juz
Załącznik nie został znaleziony
taki niekonwencjonalny strój na chrzciny sobie wymyśliłam bo i tak będą jesienią gdzie zimno a nie będę go męczyć w garniturku jak Nikosia a wtedy sie mu przydał i na chrzciny i nasz ślub
Załącznik nie został znaleziony
natinka Moze mnie ta blizna po cesarce boli wiec sie tam wszystko rociaga a mówią ze cc takie cudowne aż sie dziwie ze niektóre laski na życzenie takie cos biora
Miłego dnia i czekam na reszte dziweczyn
- Izek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
A ta bananowa koszulka też fajna tylko szkoda, że nie ma ciemnej wersji.
Ja mogę polecić sprawdzony stanik do karmienia ,miękki i ładnie podtrzymuje biust,fajnie też wygląda tak sportowo, a nie lubię tych z paskami idącymi nad biustem,wydają mi się takie antysexi:) :
allegro.pl/medela-biustonosz-bezszwowy-c...y-l-i5265386361.html
- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
u nas od rana piękne słońce ale nadal piździ!
czajusiątko jestem ciekawa jak mija pierwszy dzień w przedszkolu Twojej córci! ale zobaczysz na pewno da sobie radę i jej się spodoba!
natinka współczuje bólów brzuszka

kasiorek serwis bardzo w moim guście! świetny! oby na żywo tak samo ładnie się prezentował!
no wyobrażam sobie, że z dzieckiem inaczej wyglądają poranki

no szkoda, że synek aż tak źle zareagował na jedzenie i przeciągnęło się to na resztę dnia, dobrze, że jednak wszystko wróciło do normy

fajnie, że zakupy udane, przynajmniej Twoi faceci zadowoleni skoro sobie nic nie kupiłaś

no na szczęście i moi i męża rodzice mieszkają na wsiach i u nich można zrobić grilla, posiedzieć nawet do rana (kiedyś tak się siedziało, fajnie było)
aż poszłam sobie zmierzyć swój - ja mam 104

miłego dnia!
- natinka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Kochane to może i ja się pochwalę swoim brzuszkiem, tylko przepraszam za scenerię, bo tylko w łazience mam duże lusterko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- roxi1987
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Tamara87
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
U nas wszystko w porządku, co jakiś czas mierzę sobie ciśnienie i jest OKEY, wtedy na wizycie chyba było to spowodowane tym, że musiałam się kawałek przejść + emocje związane z wizytą.. Jutro wybieram się na badanie krwi. Powiedzcie mi czy glukozę kupowałyście w aptece ? Czy przy pobieraniu krwi to już jest w cenie? Trochę się obawiam jak zareaguję bo jadę sama, mąż w pracy, a nie chce żeby specjalnie brał wolne na tą okazję.
Sezon grillowy u nas już rozpoczęty, w sobotę była super pogoda, zrobiłam szaszłyki, kiełbaski i chlebek z masełkiem czosnkowym - pychotka! Zaliczyłam też pierwszą "opaleniznę" - w formie czerwonego nosa i czoła

Dostałam od mamy na zajączka taki prześliczny przepiśnik z biedronki

Udało nam się dostać te uchwyty do kuchni! ach co za radość

U mnie z wyprawką nadal bez zmian- czyli kończy się na oglądaniu na internecie. Myślę, że w maju zaczniemy coś kompletować... Póki co postanowiłam, że nie będę kupować za dużo rzeczy - tylko te niezbędne- a potem jak już się Dzidziuś urodzi to będziemy dokupować to co będzie nam jeszcze potrzebne. Obawiam się jednak, że jak mnie dopadnie szał zakupów to już nie będzie tak łatwo

Zdecydowaliśmy już też o imieniu - będzie Korneliusz - Kornel - Kornelek - Corn flakes

- Tamara87
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Czajusiątko - i jak tam pierwsze starcie z przedszkolem ? Oliwka poszła bez problemu ?
tysiak - ach też bym się wybrała na basen z chęcią... Boję się tylko że złapię jakąś bakterię... już kiedyś miałam zapalenia pęcherza - które wracało kilka razy - a w ciąży podobno ma się jeszcze większe tendencje.. Ja planuję zapisać się na basen jak już będzie mały na świecie

Nat19 - jak będziesz miała te kolorowe pazury to wrzucaj

Więcej nie napiszę póki co - bo przez ten wiatr mi co chwile internet rozłącza - dobrze, że piszę w notatniku, bo by mnie chyba szlag trafił

Pozdrawiam