- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- Izek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nat19
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja tam zazdroszczę lumpko holizmu, bo ja nic nie umiem wyczaić w lumpkach ;o autentycznie nie nadaję się do tego. Raz jeden jedyny wyrwałam sweterek Mark&Spencer z metką! Mam go do dziś ;pale to tylee z moich udanych obczajkach w lumpkach xd
8kasia8 – niekiedy jak upośledzona się czuję, albo rzeczy przypominają mi się tydzień po czasie ;o ;p zjadłabym kiełbaske z grilla mmmmmmm …
Czajusiątko – i jak Oliwka w przedszkolu ?
Kasiorek – bardzo ładny ten zestaw, taki niby kwadrat, ale tak delikatnie pozaokrąglany i cena super ;o smaruje ten brzuchol, ale wieczorami tylko, bo rano nigdy mi się nie chce ;p ja obwód brzuszka w najszerszym miejscu mam dzisiaj 87 cm więc jestem ciekawa do ilu dobije ;o
Strój fajny będzie mu wygodnie, ja też zamierzam jesienią chrzcić w listopadzie jakoś może koniec października, chyba że coś nie wypali to w styczniu, bo nie chcę też nikogo obciążać finansowo tuż przed świętami, bo chociażby dojazd to też jakieś koszta są. Ja miałam propozycje odkupienia sukieneczki i płaszczyka od znajomej, ale stwierdziłam, że się wstrzymam, bo nie wiem czy kruszynka będzie duża, czy malutka.
Roxi – jaaaaaaaaaaaakie słodziaki! ;o super, że wszystko ok z dziewczynkami

Tamara87 – witamy

Meridka- ja glukozę kupiłam w aptece, a ż ebadanie miałam na NFZ to free, ale drugi raz już robię w LUXMEDZIE i z tego co wyczytałam wczoraj na ich stronie to dodatkowo pobierają opłatę, ale musisz się dokładnie zapytać w laboratorium w którym będą Ci robili badanie. Lampa super! A co do proszków do prania ja wypytałam dziewczyn i używają Lovela, w czym niektóre z nich prały najpierw w zwykłym potem w dziecięcym a potem prasowały, a druga połowa prała w dziecięcym i prasowała. Koniec ; p jeszcze Dzidzius mi się obił o uszy, ale opinii nie znam … ok., czekam tylko na te lakiery, dzisiaj poskracałam sobie długaśne paznokcie, bo ostatnio dużo piszę na laptopie i mnie wkurzały już straszne, więc od dzisiaj znowu mam króciutkie ;p
Natinka – świetna sukienka! ;p
ja dzisiaj jakaś niedospana jestem, bo mój S. chrapał tak głośno i intensywnie, że szok.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Nat19 no ja chyba jednak będę musiała zakupić jakiś inny strój bo moja kuzynka chce Kubusiowi kupić na urodzinki karnet na naukę pływania dla maluchów

Muszę policzyć ile czego mam z tych ciuszków bo kilku rzeczy napewno brakuje

Kasiorek super ten zestaw

Tamara Witaj

Meridka ja robiłam na nfz i musiałam kupić glukozę ale jak robiłam z Kubą w ciąży to w labo mieli

My wróciliśmy z dworku w sumie tylko zakupy i nie puszczalam KUBY z wózka bo wieje jak diabli. Trochę posiedzielismy na ławce i oglądaliśmy (Kuba to raczej podziwial) koparki i inne maszyny budowlane na budowie. Ten to cały dzień mógłby tam siedzieć

- roxi1987
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

natinka brzuszek piękniusi, wyglądasz super

8kasia8 super że miałaś tak udany weekend i tak miło spędzony

kasiorek0310 ja tez zakupie na komunie sukienkę, tez jestem zdania takiego jak ty ze jednak jak jest taka możliwość to lepiej isć w sukience. Ja się jeszcze wstrzymuje z sukienką, żeby ewentualnie dobrać ją do swoich rozmiarów późniejszych bo w lipcu mam wesele kuzynki i bardzo zależałoby mi żeby na nie iść, ale to wszystko zależy od dziewczynek w brzuszku to one zadecydują

czajusiątko pisz kochana jak tam twoje samopoczucie i czy byłaś dzielna odprowadzając Oliwcie do przedszkola? No i oczywiście pochwal się wrażeniami swojej królewny jak jej pierwszy dzień minął? A brzuszek dodam, ale jednak te od męża nie nadają się do publikacji bo już byłam w piżamie, zrobię dla was specjalne

tysiiiak podoba mi się bardzo Twój lumpkoholizm, pomalutku trzeba wszystko zbierać żeby potem nie zbankrutować. Zazdroszczę Ci tego bo ja to jestem uzależniona od zakupów internetowych, w reali kupuje tylko to co muszę przymierzyć a to różnie bywa z takimi zakupami internetowymi. Śmiałam się do mojego męża, że on ma czas na swoje wydatki do połowy maja i ma w tym czasie wyszykować motor do sezonu i samochód tez a od połowy maja pieniądze wydajemy tylko na nasze księżniczki

nat19 piękny brzusio

Tamara87 witam na forum, zawsze to w grupie raźniej

meridka Lampka śliczniusia, bardzo mi się podoba, bardzo w moim guście

- roxi1987
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna

Izek biustonosz bardzo fajny, firma się w tym temacie (karmienia) specjalizująca więc i pewnie bardzo dobry
Natinka mam mega podobną sukienkę, z Tchibo

Roxi jakie cudne te Twe bliźniaczki i ciuszki extra!!!!!!
Tamara witaj

Meridka gratulacje Synusia!!!!!!

- roxi1987
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
www.google.com/imgres?imgurl=http://aba-...sch&ved=0CF8QMyg7MDs
www.google.com/imgres?imgurl=http://www....sch&ved=0CHIQMyhCMEI a takie mam dwie jedna taki bananowy kolor a druga malinowa.
- czajusiątko
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- roxi1987
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Czajusiatko brawa dla Oliwki

Agnieszka powodzenia na wizycie

- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14

kasiorek ale świetne te ciuszki

natinka Jaki ładny brzuszek! I sukienka też świetna więc podlączam się do pytania izek skąd jest?

roxi Ale świetne te Twoje maluszki! Czyli dwie dziewuszki, super a imiona też cudowne

tamara Witamy w naszym gronie i zachęcamy do pisania

meridka Bardzo ładna ta lampka. Ja też mam na swojej szafce i myśle że super nam się przydadzą do nocnego wstawania

nat masz racje , zbyt radykalnie to mi ten brzusiu nie urósł

agnieszkazstczekam na info po wizycie

czajusiatko Super ,że Oliwia taka odważna i nie było problemu

Ja Wam się pochwale że przyszła mi paczka z Bebiklubu- pudelko na pamiątki i album na wspomnienia także się ucieszyłam bo ten album naprawde super:)
W weekend kupiliśmy działkę ogrodową i urządziliśmy już tam pierwszego grilla w sobotę

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
8kasia8 bez wkładek laktacyjnych ani rusz. Karmisz jednym cycem to leci z drugiego. Pomyslisz o karmieniu to tez leci. Nad imieniem mysle większość dnia i nie mam pojecia jakie wybrac! Zosia, Hania i Paulinka mi się podoba. Dwa pierwsze popularne bardzo
Izek fajny ten stanik co wstawiłaś. tylko jaki mam wziąć rozmiar jak teraz nosze S?
Tamara87 witam na naszym forum. Ja też jestem z Warszawy? Z jakiej jesteś dzielnicy i gdzie bedziesz rodzic?
meridka jak robiłam glukoze w pierwszej ciąży to mieli ja na miejscu . najlepiej zapytaj i zadzwoń. Ja prałam w lovela
Zmierzyłam się i ja i w brzuchu mam 89!
- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna

- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Poczytałam trochę was i widzę że szalejecie

Pozdrawiam wszystkie sierpniowe ciężarówki