- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Tak jak tysiiiak pisała że to nie działa ten gaz , ja tak słyszałam.Szwagierka rodziła też z tym gazem to mówi że tak słabo....ale zajęła się tym i tak nie panikowała

Wstaw fote zegara
nat19 może że tak powiem źle została pobrana próbka (a umyłaś się przed pobraniem) sorky że tak prosto z mostu. Miałam podobnie z rozpędu poszłam prosto do toalety i też wyszły cuda na kiju, zrobiłam na 2 dzień i wszystko wyszło oki (no i ten 2 raz poszłam najpierw po nocy umyć sprzęt, no bo siusiu się robi w nocy i bakterie się zbierają tak się dowiedziałam),więc może w porządku będzie??? Bo to aż nie możliwe że aż tyle bakterii

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Lusek ależ masz zgrabniutki malutki brzuszek! też fajny

ależ słodkie ubranka dla dzidziusia masz! no boskie po prostu!
kasiorek mojej siostry dziewczynki jak maja rytmikę w przedszkolu to też im się udziela i do domu "przynoszą", potem śpiewają i tańczą cały wieczór

i jak tam mąż po wizycie?
roxi ja też mam czasem takie noce, ze obudzę się nad ranem i potem nie mogę nijak zasnąć

co do drugiego imienia to nie wiem, bo my nawet pierwszego jeszcze wybranego nie mamy

tysiiiak spora kolekcja lumpkowych ciuszków!
jakaż poważna waga Twojego dzidziusia! pięknie rośnie! super, że wyniki glukozy takie wzorowe

no rzeczywiście to zdjęcie to chyba główka i rączki

agnieszkazst super, że z mała Esterą wszystko ok i że ładnie już waży

nat nie rozmyślaj tyle o tym porodzie, o bólu, nie oglądaj takich programów, ból i tak będzie ale z kim bym nie rozmawiała to każda mówi, że po ujrzeniu dzidziusia o całym tym bólu się zapomina

mój mąż też nie chce ze mną iść do porodu, powiedział tak samo wprost, że nie ma zamiaru patrzeć jak będę cierpieć, ale ja liczę, że mocno nie będę i nadal staram się go namówić

kurcze niefajnie, że znowu masz bakterie w moczu ale skoro nic Cie nie boli, no nie wiem jak to...
meridka o nieźle Ci cycuszki urosły

balerinki rzeczywiście drogie ale ładne

współczuje przygody z glukozą! ważne, że już masz to za sobą

wzorowe wyniki glukozy - super!
czajusiątko dzięki za komplement dla mojego brzuszka

a Twój też bardzo ładnie rośnie! śliczny i okrąglutki!
Magiczna te spodnie to te z allegro, co kiedyś Wam o nich pisałam, że zamawiam, uwielbiam w nich chodzić, leginsy zakładam tylko wtedy kiedy te się suszą, i prałam je kilkanaście razy już i nawet się kolor nie zmienił ani się nie rozciągnęły

wiewiorka pięknie to napisałaś! aż chce się rodzić

Zorya no jesteś!! super, że same dobre wieści nam tu przekazujesz! świetnie, ze z malutka Anią wszystko dobrze, wybaczam nieobecność, bo usprawiedliwienie zadowalające! wracaj do nas i bądź na bieżąco

ja dziś od rana na pełnych obrotach, mało w domu byłam dlatego dopiero teraz piszę, poza tym zmęczona jestem, między 20 a 21 przespałam się i zaraz idę dalej spać i się zregenerować

dobrej nocki!
- ZoryaX7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Nat19 Obydwie były ładne i rozmiarowo OK., ale w jednej nie czułam się super, więc ja odesłałam. Jak 2 razy pobierałaś mocz i wyniki takie same, a on nic nie widzi to dziwna sprawa. Co zamierzasz???
Meridka Pięknie wyszła Ci ta glukoza. Ja będę robić dopiero w połowie maja. Mi też sporo urosły i ja jestem niewysoka to mi już ciężko na kręgosłupie jest. Wróciłam na basen. Byłam aż 2 razy, ale zamierzam częściej. Najważniejsze, że zegar Ci się podoba

8kasia8 Kasiula ja to mam wrażenie, że Ty to ciągle jesteś na wielkich obrotach. Podziwiam
Wczoraj po załatwieniu kilka spraw wybrałam się z mężem na basen. Zadowolona wróciła, bo taka rozluźniona. Trochę się obawiam basenu, ze względu na przyplątanie się jakieś infekcji, ale dbam o siebie i jestem dobrej myśli
- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Słonko świeci może weekend będzie piękny zobaczymy oby tak. Będzie okazja do poleniuchowania na dwórku

8kasia8 dziękuję za komplementy na temat brzusia no i ciuszków. Jak tam wybór imienia dla maluszka już macie jakieś propozycje czy nadal w polu jak my.

zoryjax7 nie martw się basenem, chyba że jesteś tak bardzo podatna na bakterie. W sumie zależny od kobitki. A gdzie chodzicie na basen czyli chodzi o to czy aquapark czy jakiś hotel czy na pływacki basen. A najlepiej to unikać małych skupisk wodnych i ogromu ludzi np w ,,dżakuzi" tam to na pewno bakterii jest a tak to wiesz woda chlorowana i chyba nie ma ich aż tak mega dużo. Fajnie basen odpręża i maluszek też się wtedy dobrze czuje. My tez chodzimy na basen i się dobrze czujemy:) Powodzenia w podboju basenów

- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
tysiiiak Fajnie jak po wizycie jest wsio ok a fotka boska i faktycznie głowa od gory reke i zarys noska widac
Lusek Niestety taki urok szpitali

meridka A to nie fajnie oby i mi bylo nie tak żle mam cytrynkę juz kupiona wiec beda sie nia posiłkować jak bedzie mi niedobrze a ide w poniedzialek

czajusiątko I jak dzisiaj jeszcze lepiej niz wczoraj a wyniki malza nie za fajne jakies bakterie mu wyszły i trzeba to leczyć na domiar złego w przedszkolu komuś wszy znaleźli wiec musimy teraz pilnować żeby do domu nie przyniósł a jzu ma dłuższe wlosy wiec dzis robimy obcinanie zeby łatwiej było przeglądy robic poza tym cos gardlo go zlapalo wstał i taka chrypę ma ze szok i mówi ze boli wiec zas cos ale mam juz te lizaki an gardło wiec będziemy sie leczyc pewno powoli bedziesz wydłużać to starczy ci na wiecej rzeczy czasu pewno niech walczy o swoje a nie da rzadzic chłopakom
nat19 Ja nie mówie ze nie kochasz ale wiesz jak weszlo to musi wyleżć teraz to nei fajnie jak nei zdarzyli naciac ja bym chciała tego uniknać i nie pęknać jak bedzie mi dane sn a to tak sie tez da ze przez szpital to nie wiedziałam to powinno by duzo łatwiej takie cos załatwić, glukoza super ale te bakteria masakra nic czeka cie leczenie i oby pomogło
ZoryaX7 Szkoda

8kasia8 To tak jak moj synek masakra nie do ogarnięcia jest wtedy ale ja to lubie jak jest taki wesoły i śpiewa a malz ma bakterie w żołądku wiec czeka go leczenie idzie w poniedziałek do swojej doktorki to zobaczymy dokładnie co i jak o kurcze tylko nie przesadź w tych obrotach zeby nic potem nie bolalo
U nas paskudnie deszczem daje zimnawo do tego synek cos wstał i mówi ze go gardlo boli i koniec a mieli isc na basen a tak ryzykować nie będę zobaczymy czy te lizaki cud na gardło pomogą niby opinie ma dobre wiec zobaczymy ale dla takich maluchów nie ma za wiele rzeczy na bolące gardło bo niestety psiknąć sobie nie da bo go od razu naciąga ja kończę za chwile kawę trochę w domu ogarnę i koniec planów zero i właśnie mi paczka przyszła z rajstopami wiec mam juz wszystko na komunie na weekend planów brak pogoda sie zepsuła wiec moze zabierzemy małego do sali zabaw zeby sie troche pobawił ale zobaczymy jak z jego gardlem i czy sie cos nie rozwinie bardziej bo w piatek za tydzień maja wycieczkę a chcialabym zeby pojechał do żor pierwsza w życiu wycieczka z przedszkola wiec bedzie przeżycie. I dostał wierszyków moc na przedstawienie dla mamy i taty wiec znowu mamy sie czego uczyc wiec bedzie co uwiecznić tym razem zobacze jak występuje zobaczymy czy tata da rade bo zmiany nie pasują ale może wolne sie uda dostać.
Milego dnia

- Izek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
A szlafroczek przyszedł śliczny -piękne kolorki ja wzięłam mocca roz.M i mogę się lekko owinąć nawet już ze sporym brzuszkiem,fakt mógłby być odrobinę dłuższy bo sięga mi 16 cm przed kolano przy wzroście 165 ale jak pisałam wcześniej i tak zamierzam w nim latać z dłuższą koszulką pod spodem więc może być -zostaje już go nie oddam:)Jest dość cienki i z rękawem do łokcia więc idealnie na tę porę. Jeszcze raz dziękuję za linka:)
- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
ja już wróciłam z miasta, załatwiłam parę najważniejszych spraw, teraz popijam kawkę i zajadam krówkę i obiad już gotuje!
nie pisałam Wam ale od soboty jesteśmy bez samochodu bo się zepsuł i mąż naprawia go sam, u moich rodziców, więc to ze szwagrem jeździ to z moim tatą i mam nadzieję, że dziś już go naprawią
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zorya fajnie macie z tym basenem, ja to nie umiem pływać i jak kiedyś chodziłam to tylko na jakuzzi i do sauny

super, że na weselu było tak przyjemnie, że dałaś radę tyle kilometrów
oj zdarzają się dni, że nie mam zajęcia ale sama zawsze sobie coś wymyśle, dobrze się czuję więc nie lubię bezczynnie siedzieć

ale faktycznie ostatnio wiele spraw się nałożyło i ciągle coś jest do załatwienia

Lusek typy ja swoje jakieś tam mam a mąż żadnych, na przykład na początku podobała mi się Magda, Tomek, Kuba, teraz podoba mi się jeszcze Kornelia i Konrad, ciężko mi się zdecydować, mam nadzieję, że jak dzidzia się urodzi to po prostu imię samo się do niej "przylepi" i nie będzie kłopotu

kasiorek a u nas mnóstwo słońca! cieplutko na dworze i wiatr zelżał

tylko nie zapomnij o tej cytrynce tak jak ja zapomniałam, chociaż i tak bez niej nie było mi źle, ale jeśli Tobie się zrobi to zawsze będziesz mogła się poratować

oj z tymi aukcjami to czasem można się "nabrać", ja na przykład ostatnio zamawiałam takie torebki papierowe małe do zamówień z avonu i sugerowałam się zdjęciem a nie opisem a potem zdziwiona byłam, że przyszły w niebieskie romby zamiast w różowe serduszka

te lizaki to moja siostra swojej średniej podaje, bo też nie chce dać sobie psiknąć i rzeczywiście pomagają

oby leczenie mężowi pomogło pozbyć się bakterii szybko i na dobre!
odpukać w niemalowane, na razie mnie nic nie boli, czasami tylko wieczorami jestem strasznie zmęczona i śpiąca, ale wtedy i tak jak się szybciej położę to rano szybciej się budzę, więc chyba jest ze mną wszystko w porządku

dzidzia też "nie narzeka", bo daje o sobie znać, dziś rano miałam znowu przyjemność obserwować z mężem jak mi się brzuszek "zniekształca", takie to słodkie, ze tam w środku siedzi nasze maleństwo

ja pogody nie oglądam, mama mi tylko mówiła, że i u nas ma się pogoda zepsuć ale ja tam nie wierze, ma być ładnie i koniec! liczę na grillowy weekend

zdrówka dla synka! żeby mu przeszło i na wycieczkę żeby pojechał

i wytrwałości przy nauce wierszyków

idę podawać obiad i budzić męża, znowu będzie niezadowolony, bo się nie wysypia przez ten samochód

miłego dnia

- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14

loveyourlines.tumblr.com
- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

roxi niezłe jaja ale im się udało wytrzymać hehe

8kasia8 na prawde energia to cię rozpiera. Cały czas na obrotach i to wyskoich

Izek jakieś foto wrzuć tego szlafroczka
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Teraz powinnam wziąć rozmiar 85e/F I zamówiłam 85G żeby był zapas mam nadzieję że potem nie będzie za mały

Zamówiłam też buteleczke i smoczek. Kupiłam nożyczki i obcazki no i koszyczki dokupilam do trzymania pierdolek

- Izek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
allegro.pl/slodki-sexy-szlafrok-pigeon-m...4-2-i4862334185.html ,
który natinka wcześniej wrzuciła

- czajusiątko
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Meridka super, że wyniki takie dobre

Nat bardzo nieciekawe masz te wyniki

Lusek ja co prawda nie miałam przyjemności korzystania z tego gazu, ale moja koleżnaka go sobie chwaliła, a że poród miała długi to całą butlę wciągnęła

Kasia Ty to rzeczywiście obrotna dziewczyna jesteś

Kasiorek kuzynka mi ostatnio mówiła, że u nich w szkole też pojawiły się wszy

Tysiak szalejesz z tymi zakupkami. Stanik śliczniutki

To ja chyba jestem jedna jedyna, która jeszcze nic nie kupiła

Roxi Ty chyba pytałaś o drugie imię. Wiesz nam przy Oliwce w ogóle nie przyszło do głowy, żeby wymyślić drugie imię i położna wielce nas zaskoczyła pytaniem jak mała już się urodziła

- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Czajusiątko - ja też jeszcze nie mam nic dla dzidziusia... :O

Magiczna - jeden rozstęp? EH

Izek / Natinka - bardzo ładny ten szlafrok