- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Gravity zazdroszczę Ci tego spania w nocy. Ery budzi się co 2-3 h a nad ranem to zdarza się nawet co godzinę...
Paulainka ja Ci niewiele pomogę bo karmię tylko piersią. Z butelki Eryk nie chce pić, chociaż tu chodzi raczej o to co z nie leci - dawałam mu herbatkę i chyba nie za bardzo mu smakowała. Ale większość dziewczyn karmi na zmianę więc jak tylko chcesz to próbuj. Maluszek musi być najedzony

Jak pisałam już na fb byliśmy dzisiaj na zajęciach z wiązania chusty. bo mi to tak nieporadnie szło a Eryk się wtedy jeszcze bardziej denerwował. Na początku ciężko go było zawiązać i ćwiczyłam z lalką ale na końcu zrobiłam kieszonkę i go wsadziłam i o dziwo nie płakał. Musiała tylko z nim chodzić. No i zauważyłam że nie lubi być za bardzo ściskany, a chustę trzeba dobrze dociągnąć. Myślę że się jednak przyzwyczai i pokocha chustę tak jaqk mama. Dziewczyny to jest naprawdę mega wygoda, ręce wolne a ciężaru się nie czuje.
Poza tym synek miał chyba za dużo wrażeń bo wieczorem po kąpieli trochę podjadł, zaczął obserwować ciekawie a jak go chciałam potem znowu przystawić to uderzył w taki ryk że nie wiedziałam jak go uspokoić. Chodziłam pomieszkaniu i skończyliśmy w łazience przy suszarce...Na koniec się przyssał na dwie godziny. I bądź tu matko mądra

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- wredota1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
A dzis jeszcze meczy mnie te przeziebienie.katar leje sie z nosa i nie daje rady z tymi maseczkami.martwie sie o jasia zeby sie nie zarazil i to na same swieta,narazie jest ok i modle sie oby tak zxostalo.
- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Kicia Kurczę jeszcze chwilka i w lutym pojawią się Listopadówki 2014 ale ten czas zleciał to fakt coraz nas mniej ale fajnie ,ze kontakt jest

Paulinka - ja karmię tylko mm i wtedy kiedy chce, w nocy zasypia o 23 i przed snem strasznie dużo je, śpi do 2-2.30 a później pobudka co 2 godz chyba ze śpi ze mną w łóżku to śpi 3-3,5 godziny Cwaniak mały jeszcze mam troszkę swojego mleka i wieczorem usypiam go cyckiem ale to bardziej na zasadzie ciumkania i uspokojenia.
Małopolanka a ty masz jeszcze swoje mleko skoro już nie karmisz i dajesz tylko mm???
Mój niunio też nie spokojny od wczoraj nie przytomny a jakoś zasnąć nie może co chwilkę się budzi spi 5-10 min i już i do tego maruda taki,chyba ktośmi dziecko podmienił

MIłego dnia KOchane
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Dzisiaj byłam na wizycie u mojej gin

Jak tak patrzyłam na te zdjęcia usg w poczekalni to przypomniały mi się wizyty, jak Władziu był jeszcze w brzuszku... zleciaaaał ten czas jak nic...
Kasia085 biedni jesteście z tym przeziębieniem, mój Władek też jest zawalony i w sumie, albo marudzi, albo je, albo śpi...
Nocke mieliśmy piękna, mały co prawda przed spaniem marudził, ale jak padł po 21 to obudził się o 1, a potem o 6

Majeczka jesteś przekochana

Gravity skąd u Ciebie ta niespożyta energia

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- paulainka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

co do przespanych nocek to pocieszające dla nas wszystkich jest to, że im starszy jest człowiek tym bardziej lubi spać, tak mi się wydaje

Ojjj Kaś musisz dbać o siebie i pędem do lekarza....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A mój bąbel śpi, jak suseł, zaraz powinien się przebudzić na karmienie... zawsze, jak śpi tak w dzień dużo to się obawiam, co będzie nocą.. odpukać w niemalowane dotąd nigdy nie było problemów uff
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
natB moja spi w dzien i w nocy:) wiec kochane uzbroic sie w cierpliwosc do maluszkow:)buziaki

- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mówisz że sierpniówki 2014... Kurcze jak ten czas leci. My chcieliśmy żeby Eryk urodził się wczesną wiosną. Wg planów to powinnam być w ciąży jeszcze gdzieś do marca

Kasia085 ja już przestałam walczyć z Erykiem żeby spał w łóżeczku. Kładę go oczywiście ale jak drugi czy trzeci raz mi się budzi to wsadzam do fotelika. A w nocy biorę po prostu do łóżka. Ja się wyśpię, on jest spokojniejszy, mąż też się cieszy jak patrzy na te małe łapki i wszyscy są szczęśliwi. Jak przyjdzie czas to będzie przesypiał całą noc w swoim łóżku. Mam znajomą której córeczka tak spała, ma teraz 3 lata. Szybko się przyzwyczaiła jak przyszedł czas do swojego łóżka, a jest kochana i bardzo samodzielna. Szkoda tylko że Cię choróbsko dopadło. Kuruj się kochana.
NatB fajnie że wizyta się udała. Ja dzisiaj kończę połóg i też mam jeszcze delikatne plamienia. Ale na wizytę umówię się po świętach.
Oj chciałabym tyle przespać. Ale w sumie jak Eryk śpi z nami to daję mu pierś i kimamy dalej oboje a właściwie we troje bo mój też się przebudza zazwyczaj.
Paulainka ja nie miałam na razie zastoju i nic się nie działo al z tego co wiem to powinno pomóc coś przeciwgorączkowego i kapusta. No i najlepiej laktator do odciągania pokarmu

Gravity super zdjęcie małej królewny